filip1001 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Sylwek ? Grzesiek jeszcze jest ? Kasjan na wczasach jest, a Olecko ?
sylwiasty Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Może niedziela wieczorem? Sylwek ? Grzesiek jeszcze jest ? Kasjan na wczasach jest, a Olecko ? Przecież napisałem, że niedziela wieczorem pasuje.
johnybravo Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 dla mnie również niedziela ---------- Post dopisany at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- tylko najlepiej od 12 do 15 coś takiego
Gwerty Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 witam panowie. i nei yło spota jak byłem w bs. a przynajmniej nei dostałem zadnego info. od wczoraj wieczorem jestem w po.
johnybravo Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Flip nie daruje ci tych rolnali za 1549
Gwerty Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 witam panowie co tam słychac? znany termin bukowiny wybiera sie ktoś? u mnie zapadła decyzja. auto zmienia kolor. mysle ze w ciagu 2 tygodni bedzie gotowe do pokazania:)
Kasjan Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 No widziałem już termin. Ja to bardzo chętnie, ale prawdopodobnie wyjeżdżam do pracy za granicę więc może nie udać się mi... Ale jescze na 100% nie wiadomo. Pochwal się jaki kolor, chyba że tajemnica? U Varia malujesz? Dipem? Też nad tym grubo myślałem ale poczekam może jak auto się kiedyś zmieni to se też piznę na jakiś jebitny kolor. A tak pozatym to kupiłem Flaty
filip1001 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Flip nie daruje ci tych rolnali za 1549 trzeba było szybciej działać ---------- Post dopisany at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany at 17:31 ---------- No widziałem już termin. Ja to bardzo chętnie, ale prawdopodobnie wyjeżdżam do pracy za granicę więc może nie udać się mi... Ale jescze na 100% nie wiadomo. Pochwal się jaki kolor, chyba że tajemnica? U Varia malujesz? Dipem? Też nad tym grubo myślałem ale poczekam może jak auto się kiedyś zmieni to se też piznę na jakiś jebitny kolor. A tak pozatym to kupiłem Flaty Kasjan, jak wypad się udał ?
Gwerty Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 tak u varia robie pełną opcję. wszelkie poprawki, llamier4nicze . usuniecie listew dolnych z drzwi. i dopiero plasti dip łącznie z wnekami zeby wygladało jak fabryczne.
Kasjan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Rozumiem że jak chce się z wnękami to jest dopłata? To Vario też poprawkami blacharsko-lakierniczymi się zajmuje? A kolor to ten milk-shake?
sylwiasty Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Kasjan - wspominałeś o S4. Ktoś w BAU sprzedaje, z opisu i zdjęć wygląda nie najgorzej: Oferta - Audi S4 - Jestem pierwszym właścicielem w kraju, auto sprowadzone na zamówienie w kwietniu 2011r. Wysokiej klasy instalacja gazowa ( mapa pali
Kasjan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Było to już chyba u nas. To auto mojego kolegi... Wiem że jest zadbane bo jego stary prowadzi dobry zakład mechaniczny i wszystko mu tam naprawia/wymienia. Ale ona nic nie ma... Wiem że cena dobra ale dołożyć jakis wypasik+ fele to ponad 30 wyjdzie. A w niemcowni za 30 można mieć ładną z wypasikiem może nie największym. Jakoś z polski bym nie kupił tak pozatym esy...
johnybravo Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 widziałem tą ese w lato , bardzo fajnie się prezentowała. Co do wypasu to , tak strasznej biedy nie ma , ew. zawsze można sobie coś dołożyć
Kasjan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 No dobra, tak naprawdę to nie chce srebrnej. No i bez lpg... a propo fel to nieładnie Filip zrobiłeś, mogłeś do Johnego najpierw się odezwać Jakby co Janusz to znam adres tego gagatka
Gwerty Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Rozumiem że jak chce się z wnękami to jest dopłata? To Vario też poprawkami blacharsko-lakierniczymi się zajmuje? A kolor to ten milk-shake? nie do konca. pierbólki robi jak zaprawki czy coś ale ja chce pousówac najdrobniejsze wgniotki i dopiero kłasc nową powłokę. w poniedziałek stawiam auto. zobaczymy jak nam długo zejdzie. i pokaze fotki z prac.
Kasjan Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie mogę się doczekać fot No to grubo idziesz z modami po nowym roku! Oby tak dalej
filip1001 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Opublikowano 5 Stycznia 2013 johnybravo wypowiedz się tutaj w kwestii felg, które to sprzedawałem, bo Kasjan będzie uważał mnie za bandytę
Rekomendowane odpowiedzi