Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pany, gdzie jest spot? :wink:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dzięki Panowie za spota w tak licznej grupie :hi:

Opublikowano

fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi:

Opublikowano
fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi:

przyjemność po naszej stronie, flaszki weselne rozpite, więc będziecie dobrym małżeństwem :decayed:

Opublikowano

Obyśmy się jeszcze spotkali w takim gronie, może następny klubowicz będzie brał ślub, albo prędzej Bukowina, kto wie :grin: Ważne że ślub udany :naughty: Dzięki za spota :)

Opublikowano

Obyśmy się jeszcze spotkali w takim gronie, może następny klubowicz będzie brał ślub, albo prędzej Bukowina, kto wie :grin: Ważne że ślub udany :naughty: Dzięki za spota :)

No może nie będzie ślubu, ale będzie odnowa przysięgi małżeńskiej i później wesele ale ... Możemy jakby co się spotkać w październiku :hi::)

Opublikowano

Oczywiście że można:naughty:, w sumie jak byłem na kujawach to na spoty nie jeździłem a tutaj od razu takie wsparcie na wesele i spot w Suwałkach, jak to mówią, jest dobry klimat :decayed: a po za tym moja dziewczyna się wkurza jak tylko poruszam temat Audi :grin: już nie chce o tym słuchać heheh :wink:

Opublikowano

No może nie będzie ślubu, ale będzie odnowa przysięgi małżeńskiej i później wesele ale ... Możemy jakby co się spotkać w październiku :hi::)

A co będzie w Październiku ?? :mysli:

Opublikowano

A co będzie w Październiku ?? :mysli:

W Październiku, Drogi kolego będzie moje weselicho ;)

Opublikowano

Tak jak ktos tam napisal. Wyrobil sobie marke to moze pozwolic. Ale jak to juz tak sie rozeszlo to moze troche stracic...

Opublikowano

Dobre zdjęcie :banan: heh tylko że autek nie widać, mogło być zdjęcie z góry, co niektórzy z zamkniętymi oczami ale ważne że pamiątka jest :decayed:

Opublikowano

spoko beda i z autkami tylko niech sie pan fotograf ogarnie

Opublikowano

A to dobrze :wink: Tomek, jak podróż minęła? :wink:

Opublikowano

a wez nic nie gadaj:facepalm:myslalem ze na ryj padne.z przerwami na male kimanie 20h jechalismy,ale dobrze ze na promie kajuty i mozna bylo sie przekimac

Opublikowano

y2a6amub.jpg

Spy photo ;p moje b5 po umyciu ;p

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

No stary to musisz mnie nauczyć tak myć :decayed: To umyje swoją

Opublikowano

Ale takie cuda tylko w Augustowie ;p