filip1001 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 Dzięki Panowie za spota w tak licznej grupie
tomcrack27 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi:
filip1001 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi: przyjemność po naszej stronie, flaszki weselne rozpite, więc będziecie dobrym małżeństwem
ŁukaszA4 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi: Obyśmy się jeszcze spotkali w takim gronie, może następny klubowicz będzie brał ślub, albo prędzej Bukowina, kto wie Ważne że ślub udany Dzięki za spota
rookie5 Opublikowano 24 Lipca 2013 Opublikowano 24 Lipca 2013 fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi: Obyśmy się jeszcze spotkali w takim gronie, może następny klubowicz będzie brał ślub, albo prędzej Bukowina, kto wie Ważne że ślub udany Dzięki za spota No może nie będzie ślubu, ale będzie odnowa przysięgi małżeńskiej i później wesele ale ... Możemy jakby co się spotkać w październiku
ŁukaszA4 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Oczywiście że można:naughty:, w sumie jak byłem na kujawach to na spoty nie jeździłem a tutaj od razu takie wsparcie na wesele i spot w Suwałkach, jak to mówią, jest dobry klimat a po za tym moja dziewczyna się wkurza jak tylko poruszam temat Audi już nie chce o tym słuchać heheh
powaguspisz Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi: Obyśmy się jeszcze spotkali w takim gronie, może następny klubowicz będzie brał ślub, albo prędzej Bukowina, kto wie Ważne że ślub udany Dzięki za spota No może nie będzie ślubu, ale będzie odnowa przysięgi małżeńskiej i później wesele ale ... Możemy jakby co się spotkać w październiku A co będzie w Październiku ??
rookie5 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 fajnie bylo poznac koledzy i co niektorym dzieki wielkie za wsparcie w tak waznym dniu:hi: Obyśmy się jeszcze spotkali w takim gronie, może następny klubowicz będzie brał ślub, albo prędzej Bukowina, kto wie Ważne że ślub udany Dzięki za spota No może nie będzie ślubu, ale będzie odnowa przysięgi małżeńskiej i później wesele ale ... Możemy jakby co się spotkać w październiku A co będzie w Październiku ?? W Październiku, Drogi kolego będzie moje weselicho
siwy2326 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Widzieliście http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/dobrzy-chiptunerzy-5549/index71.html#post3692556
Kasjan Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Tak jak ktos tam napisal. Wyrobil sobie marke to moze pozwolic. Ale jak to juz tak sie rozeszlo to moze troche stracic...
ŁukaszA4 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Dobre zdjęcie heh tylko że autek nie widać, mogło być zdjęcie z góry, co niektórzy z zamkniętymi oczami ale ważne że pamiątka jest
tomcrack27 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 spoko beda i z autkami tylko niech sie pan fotograf ogarnie
tomcrack27 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 a wez nic nie gadaj:facepalm:myslalem ze na ryj padne.z przerwami na male kimanie 20h jechalismy,ale dobrze ze na promie kajuty i mozna bylo sie przekimac
Kasjan Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Spy photo ;p moje b5 po umyciu ;p Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2
tomcrack27 Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 No stary to musisz mnie nauczyć tak myć To umyje swoją
Rekomendowane odpowiedzi