Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ja dziś jadę do suwałk na zakupy do plazy ale nei wiem ile mi zejdzie :gwizdanie: jadę po 13 :gwizdanie: jak coś to joker jestesmy w kontakcie;)

no dobra jak co to dzwoń to się spykniemy na suwałkach :)
  • Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale czy do 17 będe to nie wiem chyba że mozesz wcześniej :kox:

Opublikowano

moze ja wpadne :)

Opublikowano

Witam! Ja niestety nie dam rady dzisiaj. Moja piękniejsza połowa musi zostać dzisiaj dłużej w pracy. :(

Do zobaczenia na następnym. :)

Opublikowano
  • Autor

:hi: dzięki chłopy za spota :)

wyjątkowo frekwencja była bardzo duża :kox:

:polew: :polew:

Opublikowano

joker znów się zawiedliśmy :decayed: :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:38_________________________________________________Gwerty widziany dziś o 10:30 trasa Olecko-Giżycko :) Chyba powrót do Poznania :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

joker znów się zawiedliśmy :decayed: :gwizdanie: [br]Dopisany: 27 Grudzień 2010, 21:38_________________________________________________Gwerty widziany dziś o 10:30 trasa Olecko-Giżycko :) Chyba powrót do Poznania :gwizdanie:

wyprzedzałeś go tą swoją firmową maszyną z napędem na 4 kołka?? :naughty:
Opublikowano

mijałem się tylko :decayed:

Opublikowano

I co spocili sie na max :polew: byłem 15 po i nikogooooooooooooooooooooo tylko pan śniegggggggggggg :wallbash: oj chłopy.......

Opublikowano

I co spocili sie na max :polew: byłem 15 po i nikogooooooooooooooooooooo tylko pan śniegggggggggggg :wallbash: oj chłopy.......

nie gadaj :tongue4: ja dojechałem gdzieś 10 po i postalismy jeszcze trochę( na prawdę troche :decayed: ) z Łukaszem ale nikogo niue było :gwizdanie: :cool1:

Opublikowano

zgadza sie w drodze do poznania.

(czemu sie nie odezwałes byłem na radiu:))

ale droga fatalna.

ale juz na miejscu.

jak sie ogarne troche

to wrzuce fotki. pozdrawiam

a sorki ze w poniedziałek mnie nie było

ale miałem rozebrane autko.

kolejny mod wpadł na pokład.

jak ktos mówi, ze orginalny sub bose od avanta b5 nie wlezie do sedana, to sie myli :)

Opublikowano

nie gadaj :tongue4: ja dojechałem gdzieś 10 po i postalismy jeszcze trochę( na prawdę troche :decayed: ) z Łukaszem ale nikogo niue było :gwizdanie: :cool1:

Panie był 15 po jak pisal i chyba nie pod tym ratuszem żeście stali...stal tylko jeden samochód :tongue4:

Opublikowano

Same byyy PIuntki :decayed:

widzę , że kolega Gwerty jak czegoś nie wyreza to żyć nie może :evil::good:[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:54_________________________________________________zapomniałem dodać, że masz bardzo fajnie zrobionego tego swojego polifta :good:

Opublikowano

zgadza sie w drodze do poznania.

(czemu sie nie odezwałes byłem na radiu:))

ale droga fatalna.

ale juz na miejscu.

jak sie ogarne troche

to wrzuce fotki. pozdrawiam

a sorki ze w poniedziałek mnie nie było ale miałem rozebrane autko.

kolejny mod wpadł na pokład.

jak ktos mówi, ze orginalny sub bose od avanta b5 nie wlezie do sedana, to sie myli :)

W służbowym nie miałem CB-ka :gwizdanie:

kolego dziś byłem w Olsztynie, warunki znacznie się pogorszyły od wczoraj po dzisiejszych opadach :kwasny:

Opublikowano

Suwałki Brodnica druga po prostu super była w porównaniu to tego co sie działo na odcinku Brodnica Toruń i potem Inowrocław Poznań.

Opublikowano
  • Autor

Marcinos może to zależy kto jak ma zegarek ustawiony, ale wg mojego równo 15 po, odjechaliśmy z Karolasterką :tongue4:

drogi co raz bardziej zasypane :/ zastanawiam się ile śniegu dowali przez te parę dni zanim będę jechał do gdańska :disgust:

Opublikowano

drogi co raz bardziej zasypane :/ zastanawiam się ile śniegu dowali przez te parę dni ...

Nie marudzić Panowie - pogoda za***ista. :tongue4: Teraz każdy zakręt robi się ze slajdem bocznym. :>

Sama przyjemność z jazdy. Na firmowym parkingu musiałem wszystkim drogę zrobić bo nie dawali rady wjechać na parking. :kox:

Dzisiaj po pracy chyba wpadnę na jakiś parking marketowy i trochę poupalam autko. :banan3:

:quattro: rulezz!

Opublikowano
  • Autor

drogi co raz bardziej zasypane :/ zastanawiam się ile śniegu dowali przez te parę dni ...

Nie marudzić Panowie - pogoda za***ista. :tongue4: Teraz każdy zakręt robi się ze slajdem bocznym. :>

Sama przyjemność z jazdy. Na firmowym parkingu musiałem wszystkim drogę zrobić bo nie dawali rady wjechać na parking. :kox:

Dzisiaj po pracy chyba wpadnę na jakiś parking marketowy i trochę poupalam autko. :banan3:

:quattro: rulezz!

a jaki parking polecasz? bo ja też bym se trochę polatał co prawda nie mam Q ale ośką też da się pojeździć :)
Opublikowano

a jaki parking polecasz? bo ja też bym se trochę polatał co prawda nie mam Q ale ośką też da się pojeździć :)

Ja w tamtym roku to trochę pod Kauflandem polatałem ale ok. 19:00 jest jeszcze sporo autek i często lubi psiarnia zajechać kontrolnie. Może giełda albo parking pod Lidlem? Tak naprawdę to w Suwałkach nie ma takiego konkretnego placyku do polatania bokami. Jest jeden fajny placyk za garażami na Młynarskiego ale w kilku miejscach wystają kawałki metalowych słupów (boisko za szkoła nr 5) no i nie wiem, czy teraz tam się dojedzie bo to droga, którą kiedyś można było dojechać od garaży na Młynarskiego 1 do ulicy Różanej w pobliżu skrzyżowania z Północną - zimą tam raczej nic nie jeździ, czasem jakiś kładzik.

Jak by się ustaliło w którym miejscu są te wystające słupki to można by je oznaczyć jakoś i pośmigać. Tam raczej nikt nie wlezie i nie będzie robił rabanu. Jak masz czas w ciągu dnia to możesz podlecieć w to miejsce i polukać, to najwyżej zrobimy ślizganego spota po 19:00. :)