Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

myślę że w marcu już zima odpuści i ja tez pojadę letnie założyć :mysli: chociaż nie wiem czy na razie nie będzie szkoda zakładać letnich póki nie połatają dziur po zimie

a Wy chłopy nie polujecie na jakieś większe koła?

• Odpowiedzi 5,4 tys.
  • Wyświetleń 238,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kto rano wstaje temu...

zimno :polew:

Opublikowano

niezle u nas od rana to teraz chyba z -15

Zależy o której kto wstaje. :tongue4: Ja jechałem ok. 8:00 to było -18*. :)

:embarrassed:

ja +0,5 promila pprzed 10 :decayed:

Opublikowano

a po co ?

Opublikowano

dla lansu bansu :decayed:[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 19:35_________________________________________________dobra dziewczyny jak dobijemy do setnej strony to moze jaka flacha co :kox::decayed:

Opublikowano

jak do setnej strony, to po setce :cool1:

Opublikowano
  • Autor

dla lansu i lepszego prowadzenia ;)

a idź z Wami się ugadywać na jakieś picie.. nigdy nikomu nie pasuje :) chociaż ostatnio z Karolem zgadaliśmy się w jedną sobotę ale biedny na antybiotyku był ale wspólny jump był :decayed:

Opublikowano

dziś -22 było jak po 6 samochód odpalałem :JC_fan: a dziś zapowiadają jeszcze więcej- osssstroooo :dziura:

Opublikowano

jak do setnej strony, to po setce :cool1:

Po setce i lecimy rezać lampiszony. :kox:

Ale tłok - dawno nas tylu na raz nie było. :>

Opublikowano

ja nawet własnie rezam kolejne bixy:)

tym razem do golfa :decayed:

Opublikowano

Marcino's już zrobił setup z 17" na 18". :)

Opublikowano
  • Autor

jak tak piszemy to czuję się jakbym był z Wami w Suwałach na spocie :drunk:

żebym miał bliżej do Suwałk to wpadlbym i bysmy wyrezali u Johnego te lampy bo przy tej pogodzie to ja prędko nic w Sopocie nie wyrezam :/

Opublikowano

ja dzis na mrozie przekładałem lampy :wallbash:

Opublikowano

gwerty już fachowo leci z każdymi lampami w bixy :decayed: tylko żebyś w każdej od środka dawał wlepe a4 albo logo COOO i żeby to im się wyświetlało na drodze co by pamiętali w jakim klubie sa najlepsi rezacze :kox:

Opublikowano
  • Autor

ja dzis na mrozie przekładałem lampy :wallbash:

współczuje.. wrzuć foto tych bixów do golfa ;)

jaki model kupił Marcinos?

W suwałkach da się jeszcze jeździć na 18 ale w 3mieście akie drogi że nawet moje 17 to za duży rozmiar :/

Opublikowano

jak tak piszemy to czuję się jakbym był z Wami w Suwałach na spocie :drunk:

żebym miał bliżej do Suwałk to wpadlbym i bysmy wyrezali u Johnego te lampy bo przy tej pogodzie to ja prędko nic w Sopocie nie wyrezam :/

Nie narzekaj na pogodę - nas wcale nie lepiej. Dzisiaj ma być -22*. Mi też nie chce się dłubać przy takiej pogodzie. Czekam na globalne ocieplenie. :wink4:

Z tego zimna to mi wczoraj akku się zbuntował - musiałem z kabli odpalać od kumpla. :( Niestety mam coś nasrane w instalacji i mi rozwala akumulator. Mam do Was pytanie, bo może ktoś z Was miał to u siebie: cały czas zamyka mi się sam centralny zamek. Czasem po wciśnięciu hamulca, czasem po wrzuceniu wstecznego, włączenia ogrzewaniu lub włączenia świateł. Kumpel obstawiał wiązkę w klapie bagażnika, z grubsza patrzyłem i wygląda oki. Może któryś przewód się w środku przełamał i nie daje masy czy jak? Już nie mam pomysłów. Na wszelki wypadek noszę zapasowy kluczyk w kieszeni. :)

Opublikowano
  • Autor

Gwerty powinien znaczki valeo lub oooo przerabiać na "Qwerty" :) pomyśl o patencie na to :)

Opublikowano

jaki model kupił Marcinos?

W suwałkach da się jeszcze jeździć na 18 ale w 3mieście akie drogi że nawet moje 17 to za duży rozmiar :/

Mówił, że wzór RS6 ori, 18"x8".

Zgadzam się z Tobą, w Suw jeszcze można polatać na takich laczkach. Za to w Białymstoku w chwili obecnej to jest zemsta, ale jak skończą remonty to tez da się latać na większych laczach.[br]Dopisany: 21 Luty 2011, 19:52_________________________________________________

Gwerty powinien znaczki valeo lub oooo przerabiać na "Qwerty" :) pomyśl o patencie na to :)

Grzesiek to powinien już zaprzestać tego procederu - to miała być limitowana edycja. :tongue4: Zaraz co drugie B5 będzie latało na bixach. Jeszcze Policaje zrobią akcję bix na wzór akcji prędkosc. :polew:

Opublikowano
  • Autor

Sylwek ja też mam problem z odpalaniem auta więc nie jesteś sam :good:

ale u mnie problemem są świece żarowe które są już chyba doszczętnie popalone.. ale póki co to z kasą słabo stoję więc do konca zimy musze jeszcze się przemęczyć

Opublikowano

Wiesz - to, że nie odpalił to nic. Martwi mnie ten centralny zamek. Bo jak by to była wina akku to bym kupił nowy i po problemie a tak mogę wydać kasę na nowy a i tak nic z tego nie będzie. Chyba po niedzieli wbije się do braciaka na garaż ogrzewany i rozbebeszę cały samochód, będę tak długo szukał aż znajdę. :)

Muszę tylko plecy podleczyć bo na ostatnich baletach mnie przewiało i korzonki mnie zaatakowały. :( Tak to jest, po kilku setkach człowiekowi się wydaje, ze jest niezniszczalny. :)