Opublikowano 14 Sierpnia 20178 l Pozdrawiam kolegę spotkanego w Kołobrzegu. Od 3 dni jestem zaparkowany na tym samym osiedlu uliczkę obok [emoji4] pozdrawiam z szarej b9 również z ramkami, która do jutra będzie jeszcze stała:).Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 14 Sierpnia 20178 l To ogłoszenie wystawiał kolega kolegi, kolegi. Jak prosiłem o szczegóły to się jakoś doprosić nie mogłem. I faktycznie, było prawie połowę taniej. Edytowane 14 Sierpnia 20178 l przez soulmaster3m
Opublikowano 20 Sierpnia 20178 l Zapraszam ludziska z zach-pom na FB do AUDI POMORZE ZACHODNIE forum .
Opublikowano 2 Września 20178 l Andrzej jestem na forum, o którym napisałeś, ale widzę, że tam też tyle tematów co i tutaj na pogaduszkach Trochę szkoda, że tak mało ludzi się udziela
Opublikowano 2 Września 20178 l 3 godziny temu, ZS$zajba napisał: Andrzej jestem na forum, o którym napisałeś, ale widzę, że tam też tyle tematów co i tutaj na pogaduszkach Trochę szkoda, że tak mało ludzi się udziela Daj trochę czasu, forum założone parę tygodni temu. Były wakacje itd. Mam nadzieję że ludzie się ogarną powoli
Opublikowano 7 Września 20178 l No kolega Andrzej miał rację coś tam powoli na FB zaczyna się dziać, może w końcu i nasze woj się trochę zbierze do kupy i damy radę nawet jakieś spotkania robić
Opublikowano 19 Września 20178 l Witam Sprzedam moje Audi A3 Sportback 2005r 2.0 Turbo Quattro S-line Manual 235 000 km przebiegu Samochód serwisowany od nowości do dnia dzisiejszego w ASO Audi. 2 lata temu wymienione: - Kompletny rozrząd - Olej w Haldexie, - Uszczelniacze wału, - Sprzęgło, - Uszczelniacze zaworowe Przez ostatnie 2 miesiące - Olej Motul xClean+ 5w30 - Filtr oleju, podkładka pod korek spustowy - Cewki zapłonowe 4 szt - Świece zapłonowe platynowe - Popychacz pompy wysokiego ciśnienia - Odma - Zawór DV - Pompa paliwa w zbiorniku - Filtr powietrza - Końcówki drążków stabilizatora - Górne mocowania amortyzatorów kompletne z łożyskami i wszystkimi śrubami - Górną część podłokietnika bo była połamana - Śruby zabezpieczające do felg - Żarówki Ksenonowe Osram 6000K komplet - Wyczyszczony kompletny dolot z nagaru (kolektor ssący, kanały ssące, gniazda zaworowe) (CARRO.PL) - Zrobiona kompletna geometria komputerowa zawieszenia (6 atmosfer) Wszystkie części kupione w ASO Audi i wymienione w ASO Audi. Na każdą nawet najdrobniejszą uszczelkę czy żarówkę są faktury z serwisu. Do auta są 2 komplety felg w idealnym stanie, oba z prawie nowymi oponami (lato i zima) Wyposażenie: 6 x poduszka powietrzna ESP Podgrzewane fotele Climatronic 2 strefowy Czujniki cofania Półskórzane fotele kubełkowe Oryginalny wewnętrzny i zewnętrzny S-line wynikający z numeru VIN Sportowa wielofunkcyjna kierownica Nawigacja Zestaw GSM Bluetooth Podłokietniki przód i tył Komputer pokładowy 8 głośników z oryginalnym Subwooferem w nadkolu Światła ksenonowe Elektryczne szyby przednie i tylne, elektryczne podgrzewane lusterka boczne Cena: 32 900 zł do negocjacji Kontakt: [email protected] lub 668 33 99 87 Edytowane 21 Września 20178 l przez CORNEK
Opublikowano 25 Września 20178 l Gdzie Panowie naprawie w Szczecinie (mogą być również okolice Kamienia Pom.) słynny problem z półosią w A4 B8 https://a4-klub.pl/topic/291436-stukot-na-biegu-jałowym-luz-łożyska-półosi-w-skrzyni/ Edytowane 25 Września 20178 l przez duzy616
Opublikowano 2 Października 20178 l chłopaki jest taki probelm i sprawa nie moge sobie poradzić z pewną usterką w aucie poleci ktos mi ogarnietego elektryka/elektromechanika/elektronika w szczecinie lub okolicach
Opublikowano 2 Października 20178 l Nie wiem czemu nie wkleja mi adresu tematu mojego Nie dawno założyłem temat o cykaniu przekaźnika pompy paliwa, zobaczcie go
Opublikowano 2 Października 20178 l Potrzebuje jeszcze podmienić przekaźnik sterowania silnika czujnik położenia wału i kostkę stacyjki i jak to nie pomoże to muszę gdzieś oddać do diagnozy, jak cyka przekaźnik to jakby zapłon był odcięty, jak już zalapie to w trakcie jazdy nic się nie dzieje, tylko jak daje zapłon to czasami zaczyna cykac i nic nie mogę zrobić póki nie przestanie i zalapie
Opublikowano 15 Października 20178 l Czołem Kupię audi a4 b7 lub b8. Silniki b7: 1.8t,1.9tdi, ewentualnie 2.0 170 Silniki b8: 2.0 tdi Budżet: 45k Może ktoś z was będzie sprzedawał swoje? Nie ukrywam ze chcialbym kupić jak najszybciej tel do mnie: 788 633 307. Pozdrawiam Edytowane 15 Października 20178 l przez strami