Cysiu Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a tak z ciekawości co chcesz przerabiac?
spiidy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2010 wejscie rca na zmieniarke przerobic jakos zamiast tunera am na wejscie dzwieku do radia .. czytalem o tym na elektrodzie ale sam tego nie zrobie;(
Cysiu Opublikowano 31 Grudnia 2010 Opublikowano 31 Grudnia 2010 a w jakim modelu? Bo ja mam game. Wszystkiego najlepszego w nowym roku
CORNEK Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 słuchajcie kupiłem furę (wkońcu) tyle że ma w papierach 4 osobowy ciężarowy, gdzie w szczecinie można dostać papiery że jest to auto osobowe? bo auto jest przebudowane na osobówkę.
CORNEK Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 ok temat kratki i przeglądu załatwiony, teraz z innej bajki - kto w szczecinie tanio i dobrze wymienia progi w aucie? bo mam skorodowany, do tego ew usunięcie rdzy z nadkola i klapy?
Cysiu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 chłopaki mam takie pytanie co trzeba przerobić żeby w b5 sprzed liftu założyć zderzak na przód z polifta albo z s-ki?? robił może już ktoś coś takiego??
darasajjj Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 siemanko wyslalem dzisiaj do Kołacz-Łopiński Sp.J. maila z pytaniem czy moge uzyskac historie mojego auta (sprowadzony w 2007r), oto co uzyskalem w odpowiedzi: "Dzień dobry. Bardzo mi przykro, ale historia napraw zapisana na serwerach koncernu VW nie może być w żaden sposób rozpowszechniana. Służy tylko i wyłącznie wewnętrznym celom koncernu i powiązanym serwisom dla zapewnienia właściwej obsługi. Nie świadczymy usług związanych z jej udostępnianiem. Zapraszam do skorzystania z bogatej oferty naszych pozostałych usług." Jesli pamiec mnie nie myli mozna bylo wczesniej dokonac takiego sprawdzenia historii, wiecie cos na ten temat?
Cor72z Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie chętnie u nas udzielają takich informacji Kiedyś na forum był koleś który za drobą opłatą sprawdzał historie auta....
endriuu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 siemanko wyslalem dzisiaj do Kołacz-Łopiński Sp.J. maila z pytaniem czy moge uzyskac historie mojego auta (sprowadzony w 2007r), oto co uzyskalem w odpowiedzi: "Dzień dobry. Bardzo mi przykro, ale historia napraw zapisana na serwerach koncernu VW nie może być w żaden sposób rozpowszechniana. Służy tylko i wyłącznie wewnętrznym celom koncernu i powiązanym serwisom dla zapewnienia właściwej obsługi. Nie świadczymy usług związanych z jej udostępnianiem. Zapraszam do skorzystania z bogatej oferty naszych pozostałych usług." Jesli pamiec mnie nie myli mozna bylo wczesniej dokonac takiego sprawdzenia historii, wiecie cos na ten temat? ja w 2007 bez problemy tego dokonalem telefonicznie u Kołacza. auto sciagalem z niemiec, a kołacz przedstawil mi cala historie wlacznie z tym jaki olej byl lany i co wymieniane.
Cor72z Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 siemanko wyslalem dzisiaj do Kołacz-Łopiński Sp.J. maila z pytaniem czy moge uzyskac historie mojego auta (sprowadzony w 2007r), oto co uzyskalem w odpowiedzi: "Dzień dobry. Bardzo mi przykro, ale historia napraw zapisana na serwerach koncernu VW nie może być w żaden sposób rozpowszechniana. Służy tylko i wyłącznie wewnętrznym celom koncernu i powiązanym serwisom dla zapewnienia właściwej obsługi. Nie świadczymy usług związanych z jej udostępnianiem. Zapraszam do skorzystania z bogatej oferty naszych pozostałych usług." Jesli pamiec mnie nie myli mozna bylo wczesniej dokonac takiego sprawdzenia historii, wiecie cos na ten temat? ja w 2007 bez problemy tego dokonalem telefonicznie u Kołacza. auto sciagalem z niemiec, a kołacz przedstawil mi cala historie wlacznie z tym jaki olej byl lany i co wymieniane. A kiedy to było?? Ja 3 lata temu miałem taką samą sytuacje jak kolega darasajjj
SotoM Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 weź papiery wszystkie od auta,faktury napraw w aso jak masz, pojedź na Madaliniaka do Kołkiego. wejdź odrazu na 1 piętro do doradców serwisowych i poproś czy mógł by sprawdzić ci historie auta.ze jestes włascicielem itd. dokumentacja zaczyna się dopiero od 2005r. ja tak zrobiłem- pokazałem doradcy faktury napraw w niemcowni i faktycznie wszystko się zgadzało. także wiem na 1000% ze moja Larwa ma ori przebieg(208tyś) nie pytaj sie czy mógł by ci to wydrukować. maja wszystko zablokowane. nie mogą tego ani zrzucić na Pena ani wydrukować- tylko do dyspozycji serwisu. to mowie wam odrazu...
dzik Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 dokładnie, doradcy 1 piętro to równe chłopaki, jak się poprosi osobiście to wszystko wyśpiewają. Musicie jednak się tam kopsnąć osobiście. Pozdrowionka
Dawidoff32 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 wejscie rca na zmieniarke przerobic jakos zamiast tunera am na wejscie dzwieku do radia .. czytalem o tym na elektrodzie ale sam tego nie zrobie;( spiidy podjedz do mnie:):) mi teraz zostanie troche sprzetu z audi:): wywalam cały przedni kokpit bo wkładam navi dx plus z bajeami :) a synfony z wszytskim mi zostanie:)
Cysiu Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Dawidoff32 symphony to jest na 2 diny?? bo ja kurna mam kaseciaka gamme i tez myslalem zeby zrobic wejscie rca ale nikt tego nie robił a ja bez żadnych schematów sobie nie dam rady
jarko Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 V Edycja Polarków Klubowych >> ZAPISY << Serdecznie Zapraszam
woodzuu Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 wyslalem dzisiaj do Kołacz-Łopiński Sp.J. maila z pytaniem czy moge uzyskac historie mojego auta (sprowadzony w 2007r), oto co uzyskalem w odpowiedzi: "Dzień dobry. Bardzo mi przykro, ale historia napraw zapisana na serwerach koncernu VW nie może być w żaden sposób rozpowszechniana. Służy tylko i wyłącznie wewnętrznym celom koncernu i powiązanym serwisom dla zapewnienia właściwej obsługi. Nie świadczymy usług związanych z jej udostępnianiem Jesli pamiec mnie nie myli mozna bylo wczesniej dokonac takiego sprawdzenia historii, wiecie cos na ten temat? W aso gostek przeczytał mi tylko co było o bryczce w kompie.Z tego co wiem to maja zablowaną funkcje drukuj.Dlatego korzystałem z usługi płatnej (50 zeta) Wszystko z kompa u nas i u niemca . http://www.a6klub.pl/uslugahistoria-seriwsowa-po-vin-tomkom1-vt21943,105.htm
konrad_A4 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 odpowiedz jak najbardziej oficjalna, a drukować można, tylko, ze w tle druku będzie widniał login, data, godzina, strefa czasowa gościa który sprawdzał/otworzył historie pojazdu
martinez Opublikowano 26 Stycznia 2011 Opublikowano 26 Stycznia 2011 Panowie mam juz egzamy wszystkie zdane i wracam jutro wiec nadchodze. W niedziele spots
Rekomendowane odpowiedzi