Dev Opublikowano 14 Lutego 2010 Opublikowano 14 Lutego 2010 witam jaki mozna zapodac ostatni tłumik do B5 (AJL) Avant Quattro ???? najchętniej taki który cicho i basowo mruczy czekam na info pozdrawiam T
zielinski_t Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 Podpisuje się również pod tym. To macie jakiś pomysł z tym tłumikiem?
Dev Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Opublikowano 28 Lipca 2011 nic sie nie dowiedziałem zacząłem juz robic z nierdzewki
pitman Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 witam jaki mozna zapodac ostatni tłumik do B5 (AJL) Avant Quattro ???? najchętniej taki który cicho i basowo mruczy czekam na info pozdrawiam T Remus taki jak mój idealnie by spełniał twoje oczekiwania tylko nie wiem czy do Q pasuje
Reggi Opublikowano 29 Lipca 2011 Opublikowano 29 Lipca 2011 witam jaki mozna zapodac ostatni tłumik do B5 (AJL) Avant Quattro ???? najchętniej taki który cicho i basowo mruczy czekam na info pozdrawiam T Remus taki jak mój idealnie by spełniał twoje oczekiwania tylko nie wiem czy do Q pasuje I jeszcze pewnie szałowe dwururki devastation Rób customa i się pochwal
Dev Opublikowano 29 Lipca 2011 Autor Opublikowano 29 Lipca 2011 nie ma czym sie chwalic zwykła rura 2.5" do tego trochę blachy i wkłady kominowe :decayed: na pewno nie wyjdzie jak w elteku :polew:
Reggi Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 Niech osoba nie będzie taka skromna. Pokazać
Dev Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 prawde mówiac to spawam tłumiki z nierdzewki od ponad 15 lat a mój ojciec od ponad 30-tu :polew: :polew: nie ma w tym nic specjalnego, przy spawaniu elektrodą lub półautomatem wychodzą na powierzchni przebarwienia i nie wyglada to ciekawie, ale to nie ma wygladac tylko działac ale jak chcesz to wrzuc mi na PW swój mail to wysle Ci parę fotek z ostatniego tygodnia
fend18 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 prawde mówiac to spawam tłumiki z nierdzewki od ponad 15 lat a mój ojciec od ponad 30-tu :polew: :polew: nie ma w tym nic specjalnego, przy spawaniu elektrodą lub półautomatem wychodzą na powierzchni przebarwienia i nie wyglada to ciekawie, ale to nie ma wygladac tylko działac ale jak chcesz to wrzuc mi na PW swój mail to wysle Ci parę fotek z ostatniego tygodnia oo moze spawasz tez do motocykli np yamaha dragstar 650 ?
Dev Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Opublikowano 30 Lipca 2011 niestety, nie robię tego z jednego wzgledu ch...ujowo to wyglada, nie mam Tig-a
Reggi Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 ale jak chcesz to wrzuc mi na PW swój mail to wysle Ci parę fotek z ostatniego tygodnia [email protected] niestety, nie robię tego z jednego wzgledu ch...ujowo to wyglada, nie mam Tig-a oj tam oj tam. MIG/ MAG też dobre spawy wychodzą Tigiem chyba dużo prościej.
kkrawat Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Tomek ja założyłem seryjny z S4 - ma niestety 2 rurki ale ładniejsze niż te seryjne w 1.8t - dżwięk lekko się zmienił. A teraz na przelocie 2,5" i środkowym z kwasówki jest juz
Dev Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wiesz co, ja tez mam na dwururce, podobnie jak w S4-ce tłumik jest ori od AJL-a ale ch...ujowo wyglada i charakteryzuje sie kompletnym brakiem dzwieku :wallbash: tutaj foty tego dziadostwa: Ragga, foty poszły
Rekomendowane odpowiedzi