ppaziuu Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Siemanko jak w temacie .. .. kiedy najlepiej kupić felunek na lato .. teraz już (luty) czy poczekać do wiosny, wiadomo zrobi sie cieplej wiecej ofert ludzie beda zmieniac moze i lepsze cenki .. .. na giełdzie we wro moze czegos wiecej bedzie .. .. pozdrawiam
wuju Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 może i będzie więcej ale też pewnie drożej :gwizdanie: ja kupiłem już w listopadzie
piotreki Opublikowano 15 Lutego 2010 Opublikowano 15 Lutego 2010 Ja tez sie zastanawiam czy kupic juz (mam 3 typy) czy poczekac jeszcze z miesiac, dwa Mysle ze bedzie wiecej ofert to i ceny chyba beda przystepne(mniejsze jak teraz) ale jak wuju pisze ze ma byc drozej to.. nie wiem
ppaziuu Opublikowano 15 Lutego 2010 Autor Opublikowano 15 Lutego 2010 no właśnie ciezko stwierdzic .. .. czy juz czy pozniej .. .. moze mamy jakiegos handlarza na forum i sie wypowie jak to wyglada .. ..
Szamek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 ja już kupiłem w styczniu na wiosnę większe zapotrzebowanie większe ceny, to jest moje zdanie. poza tym sam w okresie zimowym znalazłem okazję
Orange Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Kupiłem zimówki we wrześniu i zaoszczędziłem ponad 200zł na 4 tych samych oponach, ceny były wyższe już końcem października. Teraz też zamówiłem już 2 szt letnich. Im bliżej wiosny tym letnie będą droższe.
Miszka82 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 bier teraz ceny są ok napewno taniej niz za 2 czy 3 miechy i każdy to powie :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 bier teraz ceny są ok napewno taniej niz za 2 czy 3 miechy i każdy to powie :gwizdanie: dokladnie tak. kola na lato kupuje sie zima, a kola na zime latem
grzes1150 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja kupiłem w grudniu Warto szukać okazji ale trzeba jeździć i oglądać.
Destiny007 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Jak masz trochę czasu to szukaj na pewno cos fajnego znajdziesz a jak okazja to nie zwlekaj jak ja ale na szczęście facet wziął w ciemno a nie wiedział jaki ma roztaw śrub i musiał się podać i wtedy ja juz je łyknąłem
gooralos Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 u mnie cena się nie zmienia ze zmianami roku
ppaziuu Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 a co masz do zaoferowania .. .. ?
akjam Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 bier teraz ceny są ok napewno taniej niz za 2 czy 3 miechy i każdy to powie :gwizdanie: zgadzam się z tym Miszka! Ja kupiłem już ponad 2 miesiące temu!
Patrox Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Czasami sa jakies okresowe wyprzedaże ale generalnie zgadzam sie z przedmówca :tongue4:
Nizin5 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ja troche handluje alu i powiem tak ze od połowy lutego z oponami letnimi ida ja swieze bułeczki az do konca maraca i mozna niezle zarobic jak sie szmelcu ludziom nie wciska.. wozimy alu z niemiec. potem juz nie ma takiego bumu.. jak chcesz tanio alu letnie to proponuje od pazdziernika do stycznia szukac..
Rekomendowane odpowiedzi