Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Jaki najlepszy okres na zakup felunku na Lato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

jak w temacie .. .. kiedy najlepiej kupić felunek na lato .. teraz już (luty) czy poczekać do wiosny,

wiadomo zrobi sie cieplej wiecej ofert ludzie beda zmieniac moze i lepsze cenki .. ..

na giełdzie we wro moze czegos wiecej bedzie .. ..

pozdrawiam

Opublikowano

Ja tez sie zastanawiam czy kupic juz (mam 3 typy) czy poczekac jeszcze z miesiac, dwa

Mysle ze bedzie wiecej ofert to i ceny chyba beda przystepne(mniejsze jak teraz) ale jak wuju pisze ze ma byc drozej to.. nie wiem :confused4:

Opublikowano

no właśnie ciezko stwierdzic .. .. czy juz czy pozniej .. .. moze mamy jakiegos handlarza na forum i sie wypowie jak to wyglada .. .. :hi:

Opublikowano

ja już kupiłem w styczniu :naughty: na wiosnę większe zapotrzebowanie większe ceny, to jest moje zdanie. poza tym sam w okresie zimowym znalazłem okazję :wink4:

Opublikowano

Kupiłem zimówki we wrześniu i zaoszczędziłem ponad 200zł na 4 tych samych oponach, ceny były wyższe już końcem października. Teraz też zamówiłem już 2 szt letnich. Im bliżej wiosny tym letnie będą droższe.

Opublikowano

bier teraz ceny są ok napewno taniej niz za 2 czy 3 miechy i każdy to powie :gwizdanie:

Opublikowano

bier teraz ceny są ok napewno taniej niz za 2 czy 3 miechy i każdy to powie :gwizdanie:

dokladnie tak.

kola na lato kupuje sie zima, a kola na zime latem :wink4:

Opublikowano

Ja kupiłem w grudniu :decayed: Warto szukać okazji ale trzeba jeździć i oglądać.

Opublikowano

Jak masz trochę czasu to szukaj na pewno cos fajnego znajdziesz a jak okazja to nie zwlekaj jak ja :wallbash: ale na szczęście facet wziął w ciemno a nie wiedział jaki ma roztaw śrub i musiał się podać i wtedy ja juz je łyknąłem :decayed:

Opublikowano

u mnie cena się nie zmienia ze zmianami roku :D

Opublikowano

a co masz do zaoferowania .. .. ?

Opublikowano

zgadzam się z tym Miszka! Ja kupiłem już ponad 2 miesiące temu! :kox:
Opublikowano

Czasami sa jakies okresowe wyprzedaże ale generalnie zgadzam sie z przedmówca :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

ja troche handluje alu i powiem tak ze od połowy lutego z oponami letnimi ida ja swieze bułeczki az do konca maraca i mozna niezle zarobic jak sie szmelcu ludziom nie wciska.. wozimy alu z niemiec. potem juz nie ma takiego bumu.. jak chcesz tanio alu letnie to proponuje od pazdziernika do stycznia szukac..