Skocz do zawartości
IGNOROWANY

TDU2 - Test Drive Unlimited 2

Rekomendowane odpowiedzi

na Kierownicy fajnie sie Gra....nawet nawet ale chyba jednak nie kupie Fulla..szkoda Chajsu :hi:

Ja nie żałuje ani grosza wydanego na tę grę jest świetna :naughty:

Wczoraj dobiłem 15 albo 16 level :mysli: Zakupiłem se Audi Q7 and Ferrari Enzo ofc za kasa z wyścigu w okół Ibizy, dostajemy 1,000,000 $ :naughty::kox:

jak można grać i szluge jarać :polew: :polew: :sick3:

Jak to jak :polew: ja tak zawsze gram, faja w mordę i jazda :polew:

rrrrwaaaa!!! :wallbash:

uszkodzil mi sie save, gra nie startuje :wallbash::kwasny:

wylaczylem konsole w trakcie grania tournamentu, bo musialem i chyba byla ta j**ana ikonka "D", myslalem, ze save'owanie to jest ta w prawym dolnym rogu (latajace kropki)

co za kibel, a juz bylem a oahu :wallbash:

pospiech, ale kurfa... jak chce wlaczyc "nowa gre" bez opcji save'owania, to tez stoi wszystko w miejscu.

dopiero jak odepne dysk od konsoli to moge zaczac nowa gre...

szajs.

Uuuuu... no to niewesoło ;( Całe szczęście że w sumie to początek gry, w jedynce straciłem save po kilku miesiącach grania, od tego czasu robie systematycznie backupy save'ów.

Jednak udalo sie przywrocic do zycia TDU.

Usunalem gre z hdd (save'y zostawilem), zainstalowalem na nowo... i poszlo :kox:

...a juz mialem ochote rzucac plyta z balkonu.

Reniu jak TEDEU 2 ??? Fajne to bo kurna nie wiem

Fajne, fajne... przyzwyczaisz się tylko do sterowania i jeśli podobała Ci się jedynka, to tu również będziesz miał kupę zabawy.

Wczoraj zacząłem grać od nowa bo nabyłem wersję sklepową PL. W oryginale jest to dobre, że gra automatycznie pobiera wszelkie update'y i na przykładzie bety mogę powiedzieć że działało to całkiem nieźle. Na piracie masz tylko wersję z wypustu, bez poprawek, no i rzecz jasna bez online.

Niestety już pojawili się yebani cheaterzy i w tabelach można już zobaczyć wyniki po 0:01 :wallbash: Atari zapowiedziało wprowadzenie systemu antycheatowego, dlatego na razie nie działają kluby. Zostaną odpalone gdy wydana zostanie ta aktualizacja.

Reniu jak TEDEU 2 ??? Fajne to bo kurna nie wiem

przeciez masz wczesniej sporo postow z wrazeniami...

ja polecam. dobra zabawa. przekonalem sie.

Tia Ale ja nie chce na PS3 Kupić ....Wole Na PC bo mam wypaśnego Kompa :naughty: Dobra kupiłem W MM za 100 PLN :D Dzieki Pablo :D za chody :D hehe już mnie tam znają :D[br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:17_________________________________________________NO i karwa !!!! Oryginalne TDU 2 przy stracie wywala !!! Pierniczce taki interes!!!! 1