Czaro_22 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 na Kierownicy fajnie sie Gra....nawet nawet ale chyba jednak nie kupie Fulla..szkoda Chajsu Ja nie żałuje ani grosza wydanego na tę grę jest świetna Wczoraj dobiłem 15 albo 16 level Zakupiłem se Audi Q7 and Ferrari Enzo ofc za kasa z wyścigu w okół Ibizy, dostajemy 1,000,000 $ jak można grać i szluge jarać :polew: Jak to jak ja tak zawsze gram, faja w mordę i jazda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 W Media Markt jest do kupienia TDU2 za 119 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Reniu widzę też fanatykiem tej gry jesteś tak jak i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 10 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Fanatyk marnie brzmi na fanboya jestem za stary za to fanem jestem na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 rrrrwaaaa!!! uszkodzil mi sie save, gra nie startuje wylaczylem konsole w trakcie grania tournamentu, bo musialem i chyba byla ta j**ana ikonka "D", myslalem, ze save'owanie to jest ta w prawym dolnym rogu (latajace kropki) co za kibel, a juz bylem a oahu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 taki stary a taki nie kumaty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 pospiech, ale kurfa... jak chce wlaczyc "nowa gre" bez opcji save'owania, to tez stoi wszystko w miejscu. dopiero jak odepne dysk od konsoli to moge zaczac nowa gre... szajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Uuuuu... no to niewesoło ;( Całe szczęście że w sumie to początek gry, w jedynce straciłem save po kilku miesiącach grania, od tego czasu robie systematycznie backupy save'ów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Jednak udalo sie przywrocic do zycia TDU. Usunalem gre z hdd (save'y zostawilem), zainstalowalem na nowo... i poszlo ...a juz mialem ochote rzucac plyta z balkonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Gitarka, ale było gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja juz gre mam w posiadaniu ale mam problem bo nie moge grac na pelnym ekranie a nie wiem jak ustawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ALT+ENTER podczas gry spróbuj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 do Menu wejdz...haha i tam ustaw Rozdzielczość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Gra sie co jakiś czas odpala w oknie, ALT + Enter pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Reniu jak TEDEU 2 ??? Fajne to bo kurna nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 do Menu wejdz...haha i tam ustaw Rozdzielczość Ustawioną mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Reniu jak TEDEU 2 ??? Fajne to bo kurna nie wiem Fajne, fajne... przyzwyczaisz się tylko do sterowania i jeśli podobała Ci się jedynka, to tu również będziesz miał kupę zabawy. Wczoraj zacząłem grać od nowa bo nabyłem wersję sklepową PL. W oryginale jest to dobre, że gra automatycznie pobiera wszelkie update'y i na przykładzie bety mogę powiedzieć że działało to całkiem nieźle. Na piracie masz tylko wersję z wypustu, bez poprawek, no i rzecz jasna bez online. Niestety już pojawili się yebani cheaterzy i w tabelach można już zobaczyć wyniki po 0:01 Atari zapowiedziało wprowadzenie systemu antycheatowego, dlatego na razie nie działają kluby. Zostaną odpalone gdy wydana zostanie ta aktualizacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Reniu jak TEDEU 2 ??? Fajne to bo kurna nie wiem przeciez masz wczesniej sporo postow z wrazeniami... ja polecam. dobra zabawa. przekonalem sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Tia Ale ja nie chce na PS3 Kupić ....Wole Na PC bo mam wypaśnego Kompa Dobra kupiłem W MM za 100 PLN Dzieki Pablo za chody hehe już mnie tam znają [br]Dopisany: 11 Luty 2011, 13:17_________________________________________________NO i karwa !!!! Oryginalne TDU 2 przy stracie wywala !!! Pierniczce taki interes!!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi