insane_Infinity Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Dobra zainstalowałem Te Gówno...i sprzedaje ..Zawiodłem się na tym Szajsie !!! Ktoś chce kupić 100 PLN :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 kurfa... gralem sobie i nagle zniknal dzwiek. wylaczylem gre... wlaczylem i zgadnijcie co? to samo co wczoraj, save sie nie odpala. wlasnie przeinstalowalem i ide sprawdzic, czy pojdzie... nosz k**wa co za bugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Mu ha haha ha ha :polew: :polew: A ja kupiłem sobie właśnie Nissana 370z, zrobiłem carbon , biały dach i maska ,no i paseczek czerwony przez srodek :kox: Jedna z niewielu rzeczy ktora w tej grze wciaga... Ponieważ ,jazda po jakimś czasie okropnie nudzi... nie to co tdu1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 a jedna to przez problemy z serwerami, jak odpialem kabel od netu od konsoli, to gra bez problemu sie uruchomila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 no widzisz.... ale i tak gra jest gówniana :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Wychodzi, że TDU2 nie jest godnym następcą TDU. Wiele błędów, bugów. Ewidentnie gra nie jest dopracowana , a były wielkie oczekiwania, a tu klapa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Jest patch w drodze, dla tego padły serwy dzisiaj, przygotowują serwery pod patcha i banują cziterów I moim zdaniem gra świetna mimo paru błędów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Gra ma inne ciekawe bajery,ale za nic nie dorównuje tdu1. Ale model jazdy to totalna klapa... Nie wyobrażam sobie przejechania z koleżkami z 1500 kilometrów jednego dnia... tak jak to było w tdu1. aha,mam już 9 lvl... i ani raz deszczu nie było 0_0 wtf ? :gwizdanie: (tylko raz,podczas robienia licencji off-road) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 A ja się znów nie mogę połączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ja juz troche w deszczu pojezdzilem, szczegolnie w nocy a jak sie rozjasnia, to mokra nawierzchnia wyglada rewelacyjnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Którym klawiszem składa się dach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 A ja się znów nie mogę połączyć Po weekendzie prawdopodobnie będzie patch, pracuje nad tym sztab ludzi z Atari żeby rozwiązać problem z serwerami i przy okazji wydajnością na kartach ATi która mocna kuleje, ludzie z GeForcami nie maja problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Którym klawiszem składa się dach? U mnie na padzie, krzyżykiem do góry. Sprawdź w opcjach jak masz zmapowane. Ja dzisiaj nie miałem problemów z dostępem do serwerów, wczoraj zreszta też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Robimy spota gdzieś? Może o 20 przy salonie audi na ibizie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Dopiero wieczorkiem będę mógł się poajwić. Jakiego masz nicka w grze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 DaNjOsPL [br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:00_________________________________________________ Dopiero wieczorkiem będę mógł się poajwić. Jakiego masz nicka w grze? Wieczorkiem wieczorkiem bo znów się połączyć teraz nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 a jak z trybu offline przejsc na online?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie da się, nowy profil trzeba robić. Tak przynajmniej było w jedynce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 karwa mac!!! jebie to trzeba nowy profil tworzyc!!! a swoja muze da rade wrzucic?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Reniu wiesz może po której stronie ibizy jest salon z Subaru?[br]Dopisany: 12 Luty 2011, 17:13_________________________________________________ karwa mac!!! jebie to trzeba nowy profil tworzyc!!! a swoja muze da rade wrzucic?? ja próbowałem zrobić tak jak w 1 to nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi