Gobi Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To zupełnie inne gry... tdu1 troszkę stare już i jak nie wkręciłeś się wcześniej (nie zagrałeś) to raczej za późno już... spróbuj tdu2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 i się Wkurzaj hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preditio Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 gierka fajna fajne wyspy najlepiej mi się śmiga rs6 avant i RR sport hse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 bardzo fajnie sie jezdzi GT-R'em, Camaro... S5 tez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flow Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A ja śmigam sobie R8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja mam na Ibizie1 83% odkrytych dróg i 89% na Ibiza2 Dzisiaj mam zamiar pyknąć po setce Ogólnie mam 16 lvl ale bardzo mało wyścigów na razie przejechanych, będę rzeźbił jak dorobie się tuningu na 4 poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 On-Line działa już?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Yep, wczoraj też działał :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 uhu...to zobacze czy bangla... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 dzis sobie przejechalem licencje B3 - fajnie sie smigalo, troche trzeba bylo sie napocic momentami, dobrze, ze wyzsze poziomy licencji nie sa tak banalne i nudne jak pierwsze.[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 15:53_________________________________________________tak btw, ktos moze powiedziec czemu Q7 V12 TDI w TDU2 jedzie tak samo jak moja B6 ? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popers Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Sam bym sobie w nią pograł, ale u mnie nie startuje, mam ori , zainstalowałem, wszystko jest OK , naciskam PLAY to małe okienko gaśnie i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Przeinstaluj na początek sterowniki od grafy (wrzuć nowe), zainstaluj Microsoft .NET 3.5. Napisz jaki sprzet, masz jeszcze jakiś komunikat czy po prostu okienko launchera znika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popers Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Po prostu okienko launchera zanika. Sterowniki od grafy mam najnowsze, Microsoft .NET 3.5 mam Grafika geforce 9800 GTX w SLI Procek Intel Core 2 Extreme X9000 @ 3.0 GHz 4Gb ram Vista Ultimate z SP2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja mam na Ibizie1 83% odkrytych dróg i 89% na Ibiza2 Dzisiaj mam zamiar pyknąć po setce Ogólnie mam 16 lvl ale bardzo mało wyścigów na razie przejechanych, będę rzeźbił jak dorobie się tuningu na 4 poziomie Ogólnie to ja mam 31 lv i 100 % dróg na Ibizie 20 aut i 4 domy, i 9 milionów na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobi Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 bogaty człowiek z ciebie czaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A ma aż B5 ..zapewne w garażu chowa jakiegoś Veyrona :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja mam na Ibizie1 83% odkrytych dróg i 89% na Ibiza2 Dzisiaj mam zamiar pyknąć po setce Ogólnie mam 16 lvl ale bardzo mało wyścigów na razie przejechanych, będę rzeźbił jak dorobie się tuningu na 4 poziomie Ogólnie to ja mam 31 lv i 100 % dróg na Ibizie 20 aut i 4 domy, i 9 milionów na kącie Widać żeś młody i masz dużo czasu Ja wczoraj ogarnąłem drogi a Ibizie w 100%, wszystkie wraki na Ibizie i zaczynam robić wyścigi. Póki co 18 lvl, w weekend troche podgonię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaro_22 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A ma aż B5 ..zapewne w garażu chowa jakiegoś Veyrona :polew: Gdzie tam veyrona brzydki jest w grażu trzymam same ferrari Do tego RS6 Avant, S3, TTS, TTRS, S5, R8 i Q7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Po prostu okienko launchera zanika. Sterowniki od grafy mam najnowsze, Microsoft .NET 3.5 mam Grafika geforce 9800 GTX w SLI Procek Intel Core 2 Extreme X9000 @ 3.0 GHz 4Gb ram Vista Ultimate z SP2 Mój brat miał to samo, przyczyną była instalacja na innej partycji niż główna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Ja mam na innej, ale warto spróbować wrzucić w domyślną lokalizację [edit] Postęp w pracach nad poprawkami: http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=327454 - PC http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=330733 - X360 http://forums.testdriveunlimited2.com/showthread.php?p=330691 - PS3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi