Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] S4 body, RS6 felgi, RS4 grill, S4 wnetrze, A4 silnik ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

skad Ty bierzesz na to kase, jestem w Twoim wieku, a moje modyfikacje nawet nie moga drgnac

Robi dobrze kobietom :polew: Wiem, bo Ykk jest jego menadżerem i nieuczciwym księgowym w jednym :D sam biore 15 % z tego interesu za trzyamnie gęby na kłódkę :decayed: Uppss...

haha no .... sie robi sie ma ... hah i wklada sie w moj pussy wagon :polew:

to bedzie moj BANG BUS ;D

Opublikowano

no ja wlasnie skonczylem szkole w piatek, jeszcze tylko Maturka w Maju( od Poniedziałku zaczynam :blink:) i tez biore sie za jakos robote, bo tak wysoko poprzeczke zarzuciles ze nie wiem kiedy Cie z modyfikacjami dogonie, :confused4: i czy wogole :tongue4: pozdro.... oby tak dalej... a Twoj BANG BUS jest :kox:

Opublikowano

ja dopiero za poltora roku ide do pracy ... po studiach i wtedy sie zaczna mody :gwizdanie:

Opublikowano

co ty chcesz tam jeszcze robic...duzo tej furze do szczescia nie potrzeba...

to jakie te mody??

Opublikowano

slepy wszystko jest zawarte w temacie.. :)

Mysle ze malowanie bedzie najdrozsze.. :decayed:

Opublikowano

no w sumie tak... dobra nie zasmiecam juz i czekam na dalsze etapy.... kiedy ja sie w koncu pochwale :wallbash:

Opublikowano

no albo malowanie albo kolejna rozbudowa car audio bedzie najdrozsza

;)

Opublikowano

To może body z RS4 to przy okazji polakierujesz całego na nowo :kox:

Opublikowano

ja bym tu z miłą chęcią widział swapa na AWX'a . lub projekt podobny do kolegi Tomigsi

Opublikowano

nono, body Kit od RS4 i swap na AWX, to juz by pojechal grooobo, bardzo grubo, chociaz z tego co do tej pry pokazywal to po Nowaku mozna sie wszystkiego spodziewac :th:

Opublikowano

troche tez mysle nad nowymi blachami;

F1 SSIJ

lub

F1 OOOO

;]]]]]

Opublikowano

Bo kolega Nowak żyje dewizą taką jak ja ,,dość pierdo....enia robota czeka" :kox: :kox: :decayed: i tak trzymać :th:

Tak na marginesie chętnie bym zobaczył tą audiolke na żywo, posłuchał audio i przejechał się :)

Mi też by się przydał strzał gotówki na moją audiolke może ktoś ma jakieś pomysły? :)

Opublikowano

Mi też by się przydał strzał gotówki na moją audiolke może ktoś ma jakieś pomysły? :)

Adopcja :decayed:

troche tez mysle nad nowymi blachami;

F1 SSIJ

lub

F1 OOOO

;]]]]]

Strata kaski :embarrassed:

Opublikowano

Może to będzie głupie pytanie ale o co chodzi z tymi blachami?

Opublikowano

Może to będzie głupie pytanie ale o co chodzi z tymi blachami?

o rejestracjach ze swoim napisem nie slyszales kolego?? Nowak chce byc nie powtarzalny... :P

Opublikowano

koszt takiej rejestracji to chyba 1025zl za dwie sztuki i naklejke na szybe i znaczek :)

[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2008, 23:15 _________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=m0vnuVNhWW4 <-- taki maly bonus ;] prawie v-max ;)

Opublikowano

[/size]_________________________________________________http://pl.youtube.com/watch?v=m0vnuVNhWW4 <-- taki maly bonus ;] prawie v-max ;)

Brawo :th:

Ty masz licznik wyskalowany do 220 ? :mysli: Ja mam 260 :naughty:

Opublikowano

w 96r byl jeszcze do 220km/h wyskalowany pozniej juz do 260 km/h ;)

zmienilo sie to z pierwszym liftem ktory obejmowal wlasnie

wskazniki/listwy dolne na drzwiach/dodatkowe opcje wyposazenia/3 zaglowki z tylu w avancie i inne takie pierdoly ;)

Opublikowano

koszt takiej rejestracji to chyba 1025zl za dwie sztuki i naklejke na szybe i znaczek :)

[br]

Dokladnie 1089 ;) Za wszystko, no i trzeba kilka dni czekac.

Strata kaski

Czy ja wiem? To dopiero zwraca uwage przechodniow ;)

No i masz pewnosc,ze nikt takich tablic w PL nie ma ;)[br]Dopisany: 04 Maj 2008, 15:40 _________________________________________________Tyle,ze SSIJ Ci raczej nie puszcza :P

Weryfikuja co moze tam byc umieszczone,a co nie ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...