topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ten pierdolnik to taki dyfuzor:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 lampy tylne zrobione dzieki pomocy topor`a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no i jest polift;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 taaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 dzisiaj sie mijalismy kolo UZ i powiem Ci ze teraz jest mega kox z tymi lampami. Niby nic a tyle daje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 maluj je na black i zostaw biały pasek od cofania i będzie kox[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 17:01_________________________________________________topór niezły podpis kox :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 sie wie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Iverson .... zostaja takie podobaja mi sie ... takie kryszzzzztaliczne ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no spoko pewnie ,że ori sa pikne , ale w wersji black jest lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Dog Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Nice nice :oklaski: Topor sie postarał :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inco Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 ło w morde, co to za tuningi masz na tych zdjeciach? (honda) lampki wygladaja super a jesli chodzi o dokladke to to jest jakas paranoja - ja w swojej a6 mam fabrycznie schowane rury i strasznie mi sie to niepodoba (jak wielu posiadaczom a6) i chce je jakos wywalic na wierzch a wy tak macie to chcecie odwrotnie ludziom nigdy nie dogodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 no nowak lampki wygladaja szczegolnie przy twoik kolorku :ok: inco - to tak jest zawsze, pamietam jak mialem VB i mialem w srodku czarne matowe klamki, to chciaem zmienic na chromowane a teraz gdy mam audi i sa chromowane to z wielka przyjemnoscia bym zalozyl czarne matowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 No teraz Avancik jak po lifcie jeszcze tylko klamki i listwy drzwiowe i z zewnatrz odmłodzony na maxa Heheh, ale felga zimowa urok psuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 No teraz Avancik jak po lifcie jeszcze tylko klamki i listwy drzwiowe i z zewnatrz odmłodzony na maxa Heheh, ale felga zimowa urok psuje i blotniki ;p ale blotnikow zmieniac nie bede bo te juz sa poszerzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter504 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Kolega zaje...ste autko ale mam ważną uwagę do ciebie ponieważ swojego auta nie modyfikuję aż tak ale jak kupiłem kiere i gałkę zmiany biegów w skórze do swojego to musiałem wziać też skórę na ręczny(jak w lifcie lub s-kach), i już na te plastiki zwykle patrzeć nie mogę wieć rada by wziać się za to o ile już nie zrobione bo puki co mój nie umywa się do twojego ale ta jedną rzecz mam o niebo lepszą wiec szukaj i modyfikuj PS. szkoda ze nie robisz poszerzenia, mógłby być niezły efekt i już auto w zupełnie innym standardzie, choć i tak do normalności brakuje mu wiele bo ładnie odjechałeś już z nim pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 19 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 przednie blotniki sa poszerzone o 1.5cm kazdy [br]Dopisany: 19 Styczeń 2009, 20:38_________________________________________________ps. konsole bede zmienial na poliftowa i wtedy zmienie obudowe recznego rowniez.... ciesze sei ze sie podoba .... caly czas pozostalo jeszcze troche do zrobienia chociaz juz wieksza czesc za mna teraz poluje na grill rs4/lotke na klape rs4/progi s4 ( wszystko ori ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 hehh nowak powiedz mi jak to jest, ze ty robisz swoje a4 ori i inni tez robia ori a tylko twoja wyglada tak jak powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 cerB nie zgodze sie .... ale milo takie cos czytac ...... ;] np. a4 kolegi NOSB i s4 2fast4you bardzo mi sie podoba i tez robi grubo i chyba na tym to wszystko polega ... aby zrobic grubo tzn zrobic wszystko i nie zapomniec o niczym bo sam zderzak s4 nie daje efektu tak samo jak duze kola gdy nie ma gleby albo gleba gdy auto stoi na kolpakach z tesco wiec chyba dobry efekt jest wtedy gdy sie polaczy glebe + duze fajne kola + fajne body + szyby + audio + silnik + wnetrze i nie zapomni o niczym ... wtedy auto nie ma slabych punktow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 cerB nie zgodze sie .... ale milo takie cos czytac ...... ;] bo sam zderzak s4 nie daje efektu Dlatego trzeba szukac listw.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no tak w sumie to zapomniałem... ale fakt, połączenie tych rzeczy daje ten efekt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi