krotki Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 no tak w sumie to zapomniałem... ale fakt, połączenie tych rzeczy daje ten efekt... -tak )) - warto też pamiętać żeby nie kasować tego wszystkiego co 3 tygodnie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 krotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 20 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2009 Nowak, poszerzales blotniki? Fakt faktem, ze zawsze mi sie ta Twoja A4 jakas szersza wydawala... ale zwalalem to na pelna czern Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Nowak, poszerzales blotniki? Fakt faktem, ze zawsze mi sie ta Twoja A4 jakas szersza wydawala... ale zwalalem to na pelna czern tak kazdy o ~1.5cm ( przy zakladaniu body od s4 ) czyli razem o ok 3cm jest szersza od zwyklej[br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 23:42_________________________________________________NOWY NABYTEK: ORI FELGI RS6 19cali 9 cali szerokosc ET 35 zaraz beda fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 czekam/y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 No fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 no fajnie, ale cyz one sa poodzierane? czy tak na fotkach wyszlo? ta tylna szegolnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 no Paweł, grubo pojechałeś. Jedyny dobry rozmiar ile trzeba za takie dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 bedzie jeszcze lepiej niz na tych MAMach, znacznie lepiej tylko dekielki zmien, nie wątpie ze nie zapomnisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 nie wiem po ile chodza ori ... ale z tego co widze to pseudo ori na allegro chodza po 1800-3000zl zadne nie sa ori z tego co widze na fotkach np. http://moto.allegro.pl/item536981025_orginalne_felgi_audi_rs6_19_19_x_8_5jj_a6_a8.html <-- ITALY i szerokosc 8.5 http://moto.allegro.pl/item535023192_nowe_felgi_audi_model_rs_6_19_5x112_rs6.html <-- szerokosc 8" czyli tez nie ori hahaha ani wytloczonego znaczka audi ani szerokosc sie nie zgadza ( bo powinna byc 9" ) a te co maja na allegro to albo 8" albo 8.5" ) [br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 22:18_________________________________________________tak tak ... dekielki oczywiscie zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 no to teraz nie mam pytań... brakuje tylko zajebistego grilla na przód i fura kozak najładniejszy avant ba forum nie licząc białego jastrzębia... ale on już chyba do żyda idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 podejrzewam ze ori chodza po ok.... 3500-4500zl ( tak mi sie wydaje, ze jesli juz sa na allegro to pewnie w tej cenie )[br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 22:22_________________________________________________ no to teraz nie mam pytań... brakuje tylko zajebistego grilla na przód i fura kozak najładniejszy avant ba forum nie licząc białego jastrzębia... ale on już chyba do żyda idzie dziekuje nieskromnie tez tak uwazam hehe ( oczywiscie jesli chodzi o b5 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 teraz tylko ładna pogoda, prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mA4ciek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Muszę podziałać ze swoimi MAMami, jebne im polerke i może za jakieś 2000 pójdą hehehe na tych felach wygląda super kox agresywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielo Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 podejrzewam ze ori chodza po ok.... 3500-4500zl ( tak mi sie wydaje, ze jesli juz sa na allegro to pewnie w tej cenie )[br]Dopisany: 22 Styczeń 2009, 22:22_________________________________________________ no to teraz nie mam pytań... brakuje tylko zajebistego grilla na przód i fura kozak najładniejszy avant ba forum nie licząc białego jastrzębia... ale on już chyba do żyda idzie dziekuje nieskromnie tez tak uwazam hehe ( oczywiscie jesli chodzi o b5 ) sorry jeszcze karbon inside z resztą sam, wiesz co dla niej dobre ) mam nadzieję, że jak znajdę avanta wybijesz mi posiadanie jakis tam 17 " hehe a co do b5 czy b6 kto powiedział ze b6 jest ładniejsze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 dobra dobra, już nie chcwalcie go tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 22 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 arielo moge ci to wybic juz zadnych 17" bo carbonow raczej nie bedzie bo narazie mam konsole przedliftowa a carbon byl tylko w poliftach z tego co wiem ( s4 i rs4 ) a jak zmienie kosole na polifta ( bo to tez mam w planach ) to i tak chce listwy itp pomalowac na czarny fortepianowy kolor hehe ja nie mowie ze b6 ladniejsza ... ale tez mozna ja pieknie zrobic co juz tutaj niektorzy posiadacze b6 udowodnili ps2. ale ja wole wypasiona b5 ( za ktora wiekszosc sie obejrzy ) niz podstawowa b6 niewyrozniajaca sie z tlumu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topor Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 carbon byl tez w przedliftach s4... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 arielo moge ci to wybic juz zadnych 17" bo carbonow raczej nie bedzie bo narazie mam konsole przedliftowa a carbon byl tylko w poliftach z tego co wiem ( s4 i rs4 ) a jak zmienie kosole na polifta ( bo to tez mam w planach ) to i tak chce listwy itp pomalowac na czarny fortepianowy kolor hehe ja nie mowie ze b6 ladniejsza ... ale tez mozna ja pieknie zrobic co juz tutaj niektorzy posiadacze b6 udowodnili ps2. ale ja wole wypasiona b5 ( za ktora wiekszosc sie obejrzy ) niz podstawowa b6 niewyrozniajaca sie z tlumu ORIginalność , zwykle B6, moze mieć kazdy, a wypasione B5, tylko facet z zajawka , a jeszcze jak takie cuda wychodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi