Nowak_zg Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 ryzyko wliczone w cene .... zabiora dowod ... sciagne folie pojade na przeglad a po przegladzie znowu zrobie folie bo pieca nie uznaje ... kiedys pisalem dlaczego ( ma za duzo wad ) po prostu nie trawie szyb przyciemnionych tak ze przednie boczne w ogole a tylne boczne i tylne bagaznikowe oraz tylna szyba przyciemnione bo kojarzy mi sie to tak jakby ktos byl przedstawicielem handlowym pozatym lubie miec swiadomosc ze nikt mnie nie widzi z zewnatrz w aucie ( ma to wiele praktycznych zalet ) i slonce tak nie razi z boku .... dla mnie folia z przodu to jest to widocznosc w nocy jest niewiele gorsza. W aucie rodzicow gdzie nie ma folii jak jezdze to normalnie sie czuje nieswojo
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 możesz napisać jakie wady ma przyciemnianie piecowe?
Nowak_zg Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2008 wady przeciemnienia piecowego: - wychodza wsyzstkie rysy ktore nie byly wczesniej mocno widoczne - widac wszystkie odciski palcow ( co bardzo przeszkadza np pod slonce ) - latwiej zarysowac taka szybe - cena ( dla a4 avant 1480zl w Technicolor`ze w Kielpinie kolo Zielonej Gory ) - jest tak samo nielegalne na przednich bocznych szybach jak Folia ( poniewaz aby bylo widac piecowe przyciemnienie i tak trzeba przekroczyc dopuszczalna granice ) - jesli ktos ci zbije jedna szybe to nigdy nie zrobisz jej tak samo jak reszty poniewaz gdy wsadzisz ja do pieca i polezy 5s za krotko lub za dlugo to juz bedzie miala inny odcien niz reszta szyb ktore byly robione wczesniej
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 dzięki będę mądrzejszy :th: bo też się zastanawiam nad ścimnieniem szyb ale myślę raczej o folii fotochrom
Reggi Opublikowano 8 Stycznia 2008 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Nowak_zg To mowisz mokro miałeś z tym zatrzymaniem Ja sie wstępnie ustawiłem na czwartek na szybki
Nowak_zg Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2008 Nowak_zg To mowisz mokro miałeś z tym zatrzymaniem Ja sie wstępnie ustawiłem na czwartek na szybki tak ale nawet gdyby zabrali mi dowod i sciagnalbym folie... to odrazu po przegladzie znowu bym sobie okleil przod folia ..... wg mnie jak juz raz ktos sprobuje folii z przodu to doceni jej zalety i potem bedzie chcial jezdzic tylko z folia
sumek Opublikowano 9 Stycznia 2008 Opublikowano 9 Stycznia 2008 ładna świntucha , cudownie sie prezentuje
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Tak sie przyglądam Twoim szybkom ... Ja zrobiłem sobie jednak jaśniejsze z przodu Z czym nie czuje sie dobrze ..ale taki popindolony kraj Ale z tyłu to mamy podobne
Nowak_zg Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2008 raggaman ja chcialem miec wszystkie takie "srednie" jakie mam z przodu .... ale sie wkurzylem najpierw gdy zobaczylem na maxa ciemnie te tylne .... ale teraz nawet dobrze mi z tym i sie przyzwyczailem ze w nocy sie lipnie cofa
Reggi Opublikowano 10 Stycznia 2008 Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nowak_zg No ja chciałem mieć tak jak mam z przodu i z tyłu o ton ciemniejsze ..ale no niestety musze mieć z tyłu ciemniejsze tak zeby nikt nie łypał gałami .. a zrobił sie duzy skok z poziomu 1 na przodzie na poziom 3 na tyle Plus taki ze mi nie świeca po lusterku wewnętrznym :th: A co do jazdy to w Golfie miałem szybki "smoła" i da sie przyzwyczaić do cofania
Watson Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Poczytalem sobie wszystkie posty dot. Twojej A4 i gratuluje zapalu i dobrego gustu w doborze poszczegolnych dodatkow. Jezeli zamierzasz wystartowac i osiagnac cos na zawodach car audio to ze swojej strony moge Ci pomoc, doradzic bo osiagniecie dobrego wyniku niekoniecznie jest takie proste i latwe.Nie oznacza to wcale montowanie komponentow za niezliczona ilosc gotowki a zebraniu odpowiedniej ilosci punktow (dzwiek + instalacja) . Znam Kube i jego samochod (ocenialem go kilka razy na eliminacjach MP) i jezeli do Twojego autka przylozyl sie jak do swojego masz juz niezla podstawe. Pierwsze zawody 26 kwietnia wiec termin niby odlegly ale to tylko teoria . Do zobaczenia na zawodach !
PiotrTDI Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Koleś respekt tyle pracy, czasu i kasy przeczytałem wszystko od początku i widze że dobrze Ci to wszystko idzie
Iverson Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Tak sobie przeglądam te fotki od poczatku do końca i kolego no muszę powiedzieć że super Ci to wszystko wychodzi-oby tak dalej. Gdzie kupowałeś skórę i ile Cię to wyniosło. (priv proszę)
Nowak_zg Opublikowano 16 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2008 Watson na MP pewnie sie nie wybiore bo napewno w takich zawodach moje car audio by szans nie mialo ale .... na jakies wojewodzkie ( czyt mniejsze ) zawody czemu nie ... moge sprobowac Mi sie podoba to co zrobil Kuba i on tez byl zadowolony z efektu koncowego _________________________________________________ PiotrTDI dzieki..... ale wcale nie az tak duzo czasu _________________________________________________ Iverson priv poszedl .... i ciesze sie ze sie podoba
pawelp2208 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 Ja rowniez wszystko dokladnie sobie obejrzalem i przeczytalem i naprawde robi to wrazenie wielki szacun!!!!!!! Oby tak dalej Avancik jak marzenie!!!!!!!!
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2008 Opublikowano 16 Stycznia 2008 A ja czytam i czytam nie moge doczytac bo tyle jest postów na temat twojej A4ki. Nowak-zg prosze równiez o priva natemat ceny skóry, bo mysle nad podobną w niedalekiej przyszłosci
Nowak_zg Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 PABLO GT info poszlo _________________________________________________ 1. http://moto.allegro.pl/item293667371_audi_a4_avant_spoiler_daszek_tfb_tuning.html <-- brac czy nie bo sam nie wiem ..... co sadzicie o tym ? 2. tak jak mowilem kupuje lampy valeo poliftowe przednie za pierwsza rozsadna kwote ktora mi ktos zaproponuje ( jak ktos ma na sprzedaz dawajcie ceny ) a jak nie to za 2 tyg biore komplet za 400zl jak kupie juz te lampy wstawiam teraz xenon ( na 99% bedzie to 6000k ) 3. jak ktos ma zderzak przedni s4 na sprzedaz ( nie za 900zl jak wszystkie ) i progi to tez moze napisac na priv
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Nowak_zg Też nad tym daszkiem myślałem , ale trzeba sie zapytać z jakiego materiału jest wykonany ...jesli jest to ABs to b.dobrze Jesli jest to laminat to trzeba podjechać i zobaczyć . Jak wpadnie mi grosza to podjade tam do nich Zderza z tego co widziałem na allegro to były taniej niż 900 zł , ale brakowało im kratek itp. wiec sie troszke nie opłaca ..lepiej dać ciut wiecej a zeby był w lux stanie z kratkami :th: Kiedyś forumowicz miał do sprzedania progi w "takim sobie stanie " i listwy drzwiowe .. przekop dział "sprzedam" :th: Ps. Dzwoniłes za tą skórką ?
Nowak_zg Opublikowano 17 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2008 hehe od tego forumowicza wlasnie kupilem tylny zderzak z s4 i jak cos to pewnie kupie tez progi i inne duperele no przewaznie przednie zderzaki s4 za 900zl sa kompletne ale szukam okazji ... 700zl bedzie dobrze jak kupie kompletny jak podjedziesz to daj znac jak wyglada ten daszek ... bo ciekawy jest za skora dzwonilem ale juz nie ma tych foteli z s4 sa tylko zwykle czarne skorzane
LuCaS_gr44 Opublikowano 17 Stycznia 2008 Opublikowano 17 Stycznia 2008 no ładne B5 w AVANTcie i czarneładnie, podłubane fajnie wizualnie i coś dla komfotru ładnie i ciągle coś sie dzieje oby tak dalej oby w dobrym kierunku jak narazie
Rekomendowane odpowiedzi