MiGsu Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Kolego. Najpierw wypinasz kostkę od strony drzwi. Później wypinasz purpurowe zabezpieczenie i wypinasz resztę kostki ze slupka A w kierunku wewnątrz auta
Pablo2506 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ta kostka ma zabezbieczenie. Musisz przesunąć tą rórzową cześć do przodu lub w tył w zależności które dzrwi to są a potem naciśnąć w dół drugie zabezpieczenie górna część czrnej wtyczki. To wszystko jest widoczne między drzwiami a słupkim.
bartez Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Dzięki WIELKIE panowie za pomoc. Pomogło.
sandmann Opublikowano 30 Października 2016 Opublikowano 30 Października 2016 Cześć!w spisie gratów potrzebnych do montażu pamięci lusterek jest joystick czy też regulator lusterek o nr 8EO 959 565 A... czy można go podmienić na wersję chrom z A4B8 o nr 8KO 959 565 E (4-pozycyjny)??
K4rol81 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Tak z b8 pasuje, mam taki założony. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
sandmann Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Tak z b8 pasuje, mam taki założony. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Dzięki kolego, ale widzę że Ty masz b7, a ja b6 i jesteś pewien że pasuje?Pytam bo niby b6 i b7 jest prawie to samo, ale np z przełącznikiem świateł "auto", albo klimatronikiem nie są kompatybilne i różne jaja wychodzą a jak chcę dorzucić coś z b8 to jeszcze łatwiej o wtopę
K4rol81 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Powinno pasować na 99% numery są prawie takie same. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
sandmann Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Powinno pasować na 99% numery są prawie takie same. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka ok, dzięki kolego:) a przełącznik lusterek też masz w chromie?
K4rol81 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Tak Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Panowie, nie mogę połączyć się z modułem pamięci, kabel z pewnego źródła, cany Oki, panel sterowania wybudza cany i słychać przekaźnik w sterowniku, k linia podpięta I też sprawdzona. Cały czas mam sterownik nie odpowiada co gorsze nie działa sterowanie elektryką fotela. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Bart-S Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 A nie strzelił bezpiecznik foteli?
K4rol81 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Ooo witaj guru Niestety nie, ledzwia działają sterowanie pozycja już nie do sterownika prąd dochodzi, sterownik z cabrio Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Edytowane 19 Listopada 2016 przez karol1981
Bart-S Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Le Ooo witaj guru Niestety nie, ledzwia działają sterowanie pozycja już nie do sterownika prąd dochodzi, sterownik z cabrioWysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Sterowanie odcinkiem lędźwiowym nie jest realizowane przez sterownik memo. Zakładając, że wiązka jest OK - możliwe, że padnięty masz moduł. Podmienić na inny i sprawdzić czy działa.
K4rol81 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Ale bez kodowania powinno działać sterowanie? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Bart-S Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 (edytowane) Ale bez kodowania powinno działać sterowanie? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Nie - memo nie jest tu kodowane w magistrali danych. Zakładasz i działa. Edytowane 19 Listopada 2016 przez Bart-S
K4rol81 Opublikowano 19 Listopada 2016 Opublikowano 19 Listopada 2016 Czyli mam uwalony sterownik? , a tilt lusterka działa na samym zapłonie czy muszę auto odpalić? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Bart-S Opublikowano 19 Listopada 2016 Autor Opublikowano 19 Listopada 2016 Czyli mam uwalony sterownik? , a tilt lusterka działa na samym zapłonie czy muszę auto odpalić? Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka Nie wiem czy masz uwalony sterownik - trzeba to sprawdzić. Tilt działa po zapłonie.
K4rol81 Opublikowano 20 Listopada 2016 Opublikowano 20 Listopada 2016 Temat chyba wyjasniony, kupiłem moduł od cabrio nie obsługujący pamięci tylko udogodnienie przy wysiadaniu, niestety sprzedawca zdarł etykietę w taki sposób że w numerze nie było widać literki A na końcu numeru, dodatkowo ten moduł ma zamiast 32 pin gniazda niebieskiego, szare. Niestety kupiłem go ponad pół roku temu i już nie zwrócę, szukam nowego modułu pamięci. Poniżej zdjęcie jakiego modułu unikać Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
bartez Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Witam ponownie, Mam pytanko jak sprawdzić czy w silniczku działa pamięć? Podłączyłem silniczek oparcia z 4 PIN i manualne sterowanie działa, a pamięć nie. Reszta silniczków działa poprawnie. Sprawdzałem na górnych pinach (tych mniejszych) rezystancję i nie ma nic - tak jakby układ był przerwany. Czy tak powinno być? (Sprawdzałem w trakcie pracy silniczka i na postoju).
MiGsu Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 Godzinę temu, bartez napisał: Witam ponownie, Mam pytanko jak sprawdzić czy w silniczku działa pamięć? Podłączyłem silniczek oparcia z 4 PIN i manualne sterowanie działa, a pamięć nie. Reszta silniczków działa poprawnie. Sprawdzałem na górnych pinach (tych mniejszych) rezystancję i nie ma nic - tak jakby układ był przerwany. Czy tak powinno być? (Sprawdzałem w trakcie pracy silniczka i na postoju). w silniczku nie ma pamieci. Pamiecia steruje sterownik. Jesli podlaczyles silniczek i dziala to dobry znak. Ale sama wymiana silniczkow niestety to nie pelny modzik
bartez Opublikowano 12 Marca 2017 Opublikowano 12 Marca 2017 13 minut temu, MiGsu napisał: w silniczku nie ma pamieci. Pamiecia steruje sterownik. Jesli podlaczyles silniczek i dziala to dobry znak. Ale sama wymiana silniczkow niestety to nie pelny modzik Moda całego zrobiłem i ogólnie cała pamięć działa. Brakowało mi tylko silniczka oparcia z 4 PINAMI. Teraz gdy go już zdobyłem i włożyłem to jak np. nacisnę jedynkę w drzwiach to fotel powraca do ustawień ale oparcie nie. Gdzie szukać przyczyny?
Rekomendowane odpowiedzi