Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie, ale jak kolega kupil juz z tej aukcji to moze cos powiedziec o tym.... :)

Opublikowano

Ja tak jezdze juz ponad pol roku i zadnych prob

Nie da sie VAGiem wylaczyc sprawdzania bledu, chyba ze cos przeoczylem.

Opublikowano

ktoś napisał farmazon i się tak przenosi na forum :) nie ma opcji wyłączenia sprawdzania żarówek..

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie tez go mam i tez z tym kombinowalem- jedyna mozliwosc to przeprogramowanie sterownika co do poboru pradu (zeby to mialo rece i nogi) - a to sie chyba tylko VAS-em da zrobic....

Opublikowano

No wlasnie tez go mam i tez z tym kombinowalem- jedyna mozliwosc to przeprogramowanie sterownika co do poboru pradu (zeby to mialo rece i nogi) - a to sie chyba tylko VAS-em da zrobic....

Moze inaczej, qmpel cos kombinowal ze swoim lapkiem przy mojej furmance i po jego operacji problem zniknal. Wyjechal chlop na polnoc wiec nie mam z nim kontaktu. Ja sie tam za bardzo nie znam ale rzeczywiscie dziwna sprawa, albo gdzie zalapaly mi same te lampki w koncu jest napisane ze po zainstalowaniu ich w samochodzie nie powinno byc bledu ERROR FREE. Nie chce nikogo wprowadzac w blad :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Jak bede mial troszke czasu zrobie fote jak to jarzy w nocy, dla mnie osobiscie bomba, to az tak nei swieci strasznie jak na fotce z aukcji ale dosc mocno. Ja juz kupowalem te ledy pol roku temu ale dawalem identyczne pieniadze i to byl komplet(2szt).

pozdro :hi: :hi: :hi:

Aktualizacja:

5685580574_f716960447_z_d.jpg

5685010741_cd357e044a_z_d.jpg

[br]Dopisany: 03 Maj 2011, 02:09_________________________________________________up

Opublikowano
  • Autor

Co prawda ta zolta rejestracja troche przeklamuje kolor, ale wygladaja na dobre rozwiazanie.

Znalazlem takie cos na Ebay.de:

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200588867691&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Wygladaja na takie same jak u ciebie.

Bede musial chyba znow zalozyc bo dostane nowe swiatla DECTANE na tyl (wymiana na gwarancji) i lipnie bedzie to wygladalo jak nie bedzie ledow w podswietleniu tablicy, a mam jeszcze pare miesiecy gwarancji i jak maja sie zepsuc jeszcze raz to niech sie zepsuja.... :kox:

Opublikowano

Bedzie Ci pokazywal blad pomimo, ze napisane, ze dla B7 (jest watek na motor-talk). Jak na razie chyba nie ma kompatybilnych LED.

Zabezpiecz odrazu wtyczki w swiatlach. Przynajmniej te male 2-pinowe na ktorych wisi rezystor do stopu w zewnetrznych lampach. Ja je wycialem i zlutowalem kable bo mi czasem "Bremslicht" wyskakiwalo. Po wymontowaniu okazalo sie, ze styki w wtyczce sie utlenily i nie mialy kontaktu. Nie chcialo mi sie reklamowac, pisac, wysylac i czekac bo po za bledem bylo wszystko ok. Zrobily sie niebieskie takie jak u Ciebie ale tak jak juz pisalem tylko na tych malych 2-pinowych wtyczkach. Wszystkie inne wygladaly super.

Opublikowano
  • Autor

Muskel1- wiem o jakich wtyczkach mowisz- pisalismy juz o tym. A co bys powiedzial jakbym je zalal w silikonie lub cieklym plastiku? Powinno byc ok, tylko w razie kolejnej reklamacji nie byloby watow ze niby to majstrowane- wiesz jak to niemcy...

A z reklamacja w sumie nie bylo problemu. Poslalem im tego linka z Youtube, za 2 dni gosc zadzwonil i spytal sie jaki model A4 mam i powiedzial mi ze mi wymienia. Chwile pozniej mialem juz w PDF-ie na e-mailu naklejke do wydrukowania i przyklejenia na paczke. Wydrukowalem, nakleilem- poszedlem do "ladestation" od DHL zeskanowalem kod wlozylem do skrzynki i gotowe. :)

Teraz tylko czekac na nowe- pytalem sie o back-smoke, ale niby aktualnie sa niedostepne....

Opublikowano

Zalanie powinno rozwiazac problem utleniania. Wazne zeby sie tam nie dostawalo powietrze i wilgoc. Mysle, ze silikon bedzie mozna rozciac/wydlubac w razie potrzeby. Sama wtyczke popsikaj czyms tlustym np:wd40 zeby silikon nie przylegl do niej jak bedzie wysychal. Bedzie go wtedy latwiej wydlubac pozniej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Da sie cos z tego linku zrozumiec?

W czym problem Tygrys?

Opublikowano
Bedzie Ci pokazywal blad pomimo, ze napisane, ze dla B7

jest już banalne rozwiązanie tego problemu http://allegro.pl/filtr-led-can-bus-uniwersalny-skoda-vw-seat-canbus-i1688471955.html 2takie filtry równolegle w układ przed ledami :good: w DE pewni też coś takiego jest

Opublikowano
  • Autor

Da sie cos z tego linku zrozumiec?

W czym problem Tygrys?

aaaa byl tam post kogos kto pytal sie o zarowki i mu dalem linka, ale juz znikl ten post. :)

[br]Dopisany: 25 Lipiec 2011, 18:01_________________________________________________

jest już banalne rozwiązanie tego problemu http://allegro.pl/filtr-led-can-bus-uniwersalny-skoda-vw-seat-canbus-i1688471955.html 2takie filtry równolegle w układ przed ledami :good: w DE pewni też coś takiego jest

ciekawe, na pewno sprawdze bo wrocilem do moich ledow dectane i przydaloby sie oswietlenie tablicy w LED.

Opublikowano

A czemu nie kupisz sobie SLN z 3M Tygrys? wyglada zaje...e.

Jakie wybrales tym razem te lampy? (kolor)

Opublikowano
  • Autor

A czemu nie kupisz sobie SLN z 3M

co to?

Jakie wybrales tym razem te lampy? (kolor)

wymienili mi tylko na takie same. ale jakos lepiej swieca

Opublikowano

Tygrys a kiedy zmieniasz parcha BRD na coś innego? :>

Opublikowano
  • Autor

Taaa, ale przyznaj sie ile ta tablica kosztuje. :decayed: 70- 100 ełro :gwizdanie: ... troche dużo...

Tygrys a kiedy zmieniasz parcha BRD na coś innego? :>

bo ja wiem? jak na razie juz wszystko ogarnalem.... - moze go zostawie jeszcze 6 lat :decayed:

Teraz to raczej marze o wlasnym domku w de, bo w Pl to mam. Domu przynajmniej ci nikt nie ukradnie, ani nie porysuje lakieru :polew:

Opublikowano

Domu przynajmniej ci nikt nie ukradnie, ani nie porysuje lakieru :polew:

Za to może okraść i spalić ;)