Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BRD] Aktualny tygrysowoz...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

A ile przejezdziles juz na tej przerobce?

Opublikowano

2tys km.

Opublikowano
  • Autor

No jak na moj gust to tyle co nic, ale do Kwietnia powinnienes miec juz wystarczajaco doswiadczenia, co? :naughty:

Testowales juz V-max?

Opublikowano

przed zabiegiem licznikowo 230, teraz jeszcze nie próbowałem , musze skoczyc na A3 tam jest spokój to go testne

Opublikowano
  • Autor

Moj po takim zabiegu i z lekkim softem robil licznikowe 255...

I tego najbardziej sie balem, bo wiem ze jak mam taka opcje to bede z niej korzytal... :evil::decayed:

Opublikowano

Tygrys Ty jesteś wariat :kox:

Opublikowano
  • Autor

Tygrys Ty jesteś wariat :kox:

My name is Tygrys...

....Dziki Tygrys.... :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Myslałem żeby wrzucic katalizator ale Aligotor uświadomił mnie że bedzie problem z czujnikami ,także rozciąłem puche dpf i ten wkład wywaliłem, zaspawałem i wrzuciłem spowrotem.W sierpniu wywaliłem jeszcze te wałki balansujące i zastosowałem przepis jaro4444 i powiem Ci ,że teraz to inne auto zobacz rezultat z hamowni: http://imageshack.us/photo/my-images/836/ae4brdpage001.jpg/

a co do spalania ->wracałem z pl na nrw na tempomacie wg fisu 6.8 a zapiete 150km/h bez porównania bo przed tymi zabiegami nie schodziłem ponizej 7.7 przy tej samej predkosci.

Nm to masz slabizna..............................prawie tyle to ja mialem na serii na nowych wtryskach , to orginal BRD czy jakis BPW z turbo od BRD ?

szkoda auta Tygrys :confused4: ale tragedii tez nie ma najwazniejsze ze ty jestes caly

Opublikowano

turdzi ty to jakis nieogarnięty jesteś, wez lepiej swoje zhamuj i pokaz ile tam jeszcze ci zostało,albo jak miales brd to wrzuc swoj wykres. nie bylo na forum ani w dynosofcie takiej zdrowej serii jak moja

Opublikowano

Fajna i tyle

Opublikowano

turdzi ty to jakis nieogarnięty jesteś, wez lepiej swoje zhamuj i pokaz ile tam jeszcze ci zostało,albo jak miales brd to wrzuc swoj wykres. nie bylo na forum ani w dynosofcie takiej zdrowej serii jak moja

no to malo jeszcze widziales widac , bo ja mialem finalnie na serii 375 Nm wiec jesli miales lepiej a po programie masz to co masz to chyba c**jnia troche nie uwazasz :polew:

Na forum sa co naj mniej 3 wykresy tego motoru po programie ( w tym moj ) na 420 niutona.Poszukaj sobie bo mi sie nie chce.

..............a jak juz znajdziesz to sobie porownaj i sie przespij , to moze wyciagniesz jakies wnioski zamiast cwaniakowac :rolleyes:

Opublikowano

To gdzie ty mieszkasz? Przy Autostradzie? :shocked:

przy tranzycie międzynarodowym E67 łączącym Litwę, Łotwę, Estonię, Białoruś, Finlandię z zachodem :wink4:

Opublikowano

turdzi ty czytac ze zrozumieniem nie umiesz.moj to seryjna seria, albo inaczej-motor bez programu

Opublikowano

ciekawe :polew: to chyab nie jedyny taki na forum tylko na swiecie :polew:

Opublikowano
:wallbash:
Opublikowano

ciekawe :polew: to chyab nie jedyny taki na forum tylko na swiecie :polew:

190ps bez programu czyli po uwolnienu spalin bylby bardzo dobrym rezultatem

u mnie w serii bylo ponad 15koni wiecej a nie ruszalem nic z wydechem mysle ze po wycieciu kata by spokojnie mial w serii z 20koni wiecej

tunera i nie dlubac to troche myli sie z celem powinien miec ten brd spokojnie okolo 210 ps jesli seria taka mocna albo juz wczesniej go ktos dlubnal

Opublikowano
  • Autor

Jakby ktos go wczesniej dlubnal to by ALIGATOR sie kapnal przeciez. Bo ja wiem? 190KM bez DPF na zwyklym przelocie wydaje mi sie wiarygodne w BRD...

Opublikowano

Jakby ktos go wczesniej dlubnal to by ALIGATOR sie kapnal przeciez. Bo ja wiem? 190KM bez DPF na zwyklym przelocie wydaje mi sie wiarygodne w BRD...

ale nie jest to seria skoro ma odetkany wydech................, w seri jak masz 2 do 5 KM i troche NM wiecej w BRD i to wszystko co w duzej mierze zalezy od stanu pompowtyrskow , wynik na pewno swietny chodz dla mnie troche watpliwy i na pewno nie jest to jakis wyznacznik co naj wyzej wyjetek potwierdzajacy regule.

Opublikowano

w ECU-project było brd seryjne z dpf'em i wywaliła na hamowni 183KM;)

Opublikowano

no to widocznie jakis szczesliwy rok bo jak ja mialem to auto i sie tym interesowalem to zadna nie chciala wypluc wiecej niz 170 z malym groszem a spece mowili ze i tak nie wypluje wiecej w serii bo nie moze.Hamownia tez hamowni nie rowna , moze te o ktorych ja mowie w ECU tez by tyle wypluly , pozostaje sie tylko cieszyc ze sa w tych autach jakies gifty bo wczesniej ich nie bylo.