AudiArek Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Witam, wszystko jest opisane za***iście, jestem w stanie zmienić kiere tylko nie rozumiem dlaczego sa rozne zdjecia tej taśmy..Mam taśme, redukcje już skrócona, kierownice tylko brakuje mi obudowy kolumny, moze ktoś ma do sprzedania? ale chodzi o to ze mam ta okrągła taśme, a na zdjeciach niektorych widze ze jest w takiej jakby obudowie, z ktorej trzeba wylamac jakis uchwyt zeby wszystko sie spasowało. potrzebuje taka taśme tak? bo mam taka.. http://allegro.pl/audi-a4-b5-fl-tasma-airbag-kierownicy-1j0959653b-i4594130706.html
Mesus Opublikowano 15 Września 2014 Opublikowano 15 Września 2014 Panowie ma ktoś taką taśmę na sprzedaż bądź ma namiary na taka ? bo ja mam chyba inne google
AudiArek Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) fajnie ze ktos odpisuje.. Edytowane 16 Września 2014 przez AudiArek
huzio00 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) Witam, wszystko jest opisane za***iście, jestem w stanie zmienić kiere tylko nie rozumiem dlaczego sa rozne zdjecia tej taśmy..Mam taśme, redukcje już skrócona, kierownice tylko brakuje mi obudowy kolumny, moze ktoś ma do sprzedania? ale chodzi o to ze mam ta okrągła taśme, a na zdjeciach niektorych widze ze jest w takiej jakby obudowie, z ktorej trzeba wylamac jakis uchwyt zeby wszystko sie spasowało. potrzebuje taka taśme tak? bo mam taka.. http://allegro.pl/audi-a4-b5-fl-tasma-airbag-kierownicy-1j0959653b-i4594130706.html jedna i druga taśma pauje ta ze zdjęcia nie jest w obudowie tylko jest to duża wersja występująca w autach np z esp lub automatyczną skrzynią. nie ma z nią dużo roboty wystaczy wyłamać zaznaczony bolec i montować, z okrągłą jest trochę wiecej zabawy ale jest to wszystko opisane krok po kroku w wątku wystarczy tylko trochę poszukać. Edytowane 17 Września 2014 przez huzio00
AudiArek Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Witam, wszystko jest opisane za***iście, jestem w stanie zmienić kiere tylko nie rozumiem dlaczego sa rozne zdjecia tej taśmy..Mam taśme, redukcje już skrócona, kierownice tylko brakuje mi obudowy kolumny, moze ktoś ma do sprzedania? ale chodzi o to ze mam ta okrągła taśme, a na zdjeciach niektorych widze ze jest w takiej jakby obudowie, z ktorej trzeba wylamac jakis uchwyt zeby wszystko sie spasowało. potrzebuje taka taśme tak? bo mam taka.. http://allegro.pl/audi-a4-b5-fl-tasma-airbag-kierownicy-1j0959653b-i4594130706.html jedna i druga taśma pauje ta ze zdjęcia nie jest w obudowie tylko jest to duża wersja występująca w autach np z esp lub automatyczną skrzynią. nie ma z nią dużo roboty wystaczy wyłamać zaznaczony bolec i montować, z okrągłą jest trochę wiecej zabawy ale jest to wszystko opisane krok po kroku w wątku wystarczy tylko trochę poszukać. No i gitara.. a obudowa klumny jest taka sama do kazdej tasmy?
bell23 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 witam czy kierownice od B7 pasują do B5 ( oczywiście z redukcją ) pozdr
AudiArek Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 tak, taka sama Wiesz moze czy obudowa od a6 c5 bedzie pasowac do a4 b5?
huzio00 Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 tak, taka sama Wiesz moze czy obudowa od a6 c5 bedzie pasowac do a4 b5? ja niestety nie wiem
siara Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 czy kierownice od B7 pasują do B5 ( oczywiście z redukcją ) Pasuje, tylko jest problem z poduchą...
Fenrir Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 tak, taka sama Wiesz moze czy obudowa od a6 c5 bedzie pasowac do a4 b5? Nie będzie. Zresztą po co kombinować, kupisz z A4 to masz pewność że podejdzie, a A6 ma całkiem inne wnętrze i wystarczy że będą minimalne różnice i już nic nie spasujesz. Zwróć tylko uwagę jak będziesz kupował czy to na pewno obudowa z lifta
AudiArek Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 tak, taka sama Wiesz moze czy obudowa od a6 c5 bedzie pasowac do a4 b5? Nie będzie. Zresztą po co kombinować, kupisz z A4 to masz pewność że podejdzie, a A6 ma całkiem inne wnętrze i wystarczy że będą minimalne różnice i już nic nie spasujesz. Zwróć tylko uwagę jak będziesz kupował czy to na pewno obudowa z lifta Dzieki, pytam o obudowe z a6, dlatego, ze z a4 nie moge znaleźć.. ale cos wykombinuje
Fenrir Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Napisz na forum w dziale kupie. Ja sam tak kupilem
devildrum Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Macie może na sprzedaż wtyczki do taśmy ? Można gdzies kupić takie ustrojstwo ?
mo2 Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 (edytowane) Panowie jaki klucz jest potrzebny do odkręcenia kierownicy w polifcie. Pytam bo mam zamiar wymienić koło a na bank nie mam tak dużej nasadki i nie chcę odkręcać, sprawdzać, przykręcać , śmigać do sklepu po klucz i powtarzać temat od nowa A jednak musiałem... . Dla potomnych : Klucz trzpieniowy spline M12 Edytowane 13 Października 2014 przez mo2
Radol Opublikowano 19 Października 2014 Opublikowano 19 Października 2014 Klucz spline m12 to nie bedzie ta złodziejka od kół?
ayew Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Zakładał ktoś może kierownicę z b6? Co tam potrzeba?
mo2 Opublikowano 28 Października 2014 Opublikowano 28 Października 2014 Zakładał ktoś może kierownicę z b6? Co tam potrzeba? Wszystko jest w temacie . Tak trudno poszukać ?
niziol13 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Opublikowano 14 Grudnia 2014 gdyby ktoś chciał zamontować kierownice z a6 c4 np 3 ramienna to pasuje bez żadnych problemów i przeróbek
Rekomendowane odpowiedzi