Opublikowano 26 Lutego 20179 l Założyłem wczoraj wycieczkę od Q5. Ale ta nowa nie ma tych rowków / ząbków - aby przy działaniu wycieczki się nie slizgała.Czy u was grasz jest bez tych ząbków? SGS7EDGE TAPATALK
Opublikowano 26 Lutego 20179 l Oczywiście ze ramie ma wypusty na wieloklin. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 26 Lutego 20179 l Hmm... w takim razie czy to możliwe że moje ramię takich wypustów na wieloklin nie posiada? Wprawdzie robiłem to wieczorem się tych wypustów nie widziałem. SGS7EDGE TAPATALK
Opublikowano 26 Lutego 20179 l 24 minuty temu, Caporeira napisał: Hmm... w takim razie czy to możliwe że moje ramię takich wypustów na wieloklin nie posiada? Wprawdzie robiłem to wieczorem się tych wypustów nie widziałem. SGS7EDGE TAPATALK Kupiles oryginal czy zamiennik? Uzywka/nowka?
Opublikowano 26 Lutego 20179 l Nawet jeśli nie ma tych wypustów to jak dokrecisz na swoje miejsce to pod naciskiem zębów ośki wycieraczki same się zrobią. Jak odkręcisz to powinny już być ząbki.Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 26 Lutego 20179 l Panowie, dopiero co na poprzedniej stronie był poruszany temat braku ząbków w ramieniu i była odpowiedź. CZYTAĆ !!!
Opublikowano 20 Czerwca 20179 l Ja zamontowalem zamiennik i wszystko dziala jak nalezy :-) rowkow nie mialem, ale po docisnieciu sruba same sie robia :-)
Opublikowano 17 Sierpnia 20178 l Panowie pytanie, czy mozna jakos zamowic caly komplet (ramie, pioro, obudowa) online? Do ASO mam kawałek a nie chcialbym zamiennika jak cena za ori nie wiele wieksza, mile widziane linki
Opublikowano 18 Sierpnia 20178 l Wątpię :-( jak coś to za piwko mogę Ci zamówić i wysłać cały komplet. Mam aso na końcu ulicy :-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 18 Sierpnia 20178 l 6 godzin temu, Klawisz-84 napisał: Wątpię :-( jak coś to za piwko mogę Ci zamówić i wysłać cały komplet. Mam aso na końcu ulicy :-) Dziękuję Ci kolego, ale akurat wypadł mi wyjazd do Wrocławia i przy okazji podskoczę i zamówię jakby nie to to na pewno bym skorzystał
Opublikowano 23 Sierpnia 20178 l tego nie wiem, musiałbym sprawdzić. A pytanie zadałem z myślą że może ktoś już w swojej A3 coś przedmodził. Czyli mam porównać długość A3 i A4 czy tylko przemierzyć. Jeżeli chodzi o mocowanie fi wieloklinu w obu samochodach jest takie samo? Q5 i A3?
Opublikowano 23 Sierpnia 20178 l 4 godziny temu, Audi sline napisał: tego nie wiem, musiałbym sprawdzić. A pytanie zadałem z myślą że może ktoś już w swojej A3 coś przedmodził. Czyli mam porównać długość A3 i A4 czy tylko przemierzyć. Jeżeli chodzi o mocowanie fi wieloklinu w obu samochodach jest takie samo? Q5 i A3? Kolego czytałeś mój temat na forum A3 więc powinieneś wiedzieć, że wycieraczka z Q5 pasuje również do A3 8P.
Opublikowano 17 Września 20196 l Panowie mam pytanie jest sens kupować coś takiego: RAMIĘ WYCIERACZKI AUDI Q5 (2009-2016) 7781405275 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 24 zł - RAMIĘ WYCIERACZKI AUDI Q5 (2009-2016) (7781405275). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! Czy lepiej zamówić ori z ASO ?? Pozdro
Opublikowano 18 Września 20196 l Ja taki zamiennik kupiłem, 40 zł z dyszą jeszcze. Działać działa, w porównaniu z ceną ori zostaje kasy na inne sprawy a działa jak należy. Jeśli oczekujesz jakości oryginału to chyba jasne, że nie jest identyczna ale nic się złego z tym nie dzieje i służy tak jak ma służyć.
Opublikowano 5 Lipca 20215 l Kojarzy ktoś jaki jest nr wtyczki przy silniczku z Q5? Wiem, że jest nieco inna jak przy B6 B7