Caporeira Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Gdzie można kupić on-line oryginalne podzespoły ? Allegro.pl, Amazon.de ? Ile dzisiaj trzeba dać za taki zestaw? Czy ktoś montował zamienniki i jest zadowolony ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak50 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 sprawdzalem w aso koszt nowego ramienia i zaslepki z q5 w okolicach 150zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Dziękuję. Czyli za komplet trzeba będzie liczyć z 200 zł. On Line tego chyba nigdzie nie kupię? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawloo7 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Możesz szukać po nr oem ale w aso masz pewność że kupujesz oryginał Wysłane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 Online na getem.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Online na getem.plDzięki, na tej stronie komplet wychodzi jakieś 190 zł z przesyłką. Masz może doświadczenie z nimi, ile trzeba czekać na przesyłkę i czy faktycznie to oryginalne części? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Online na getem.plDzięki, na tej stronie komplet wychodzi jakieś 190 zł z przesyłką. Masz może doświadczenie z nimi, ile trzeba czekać na przesyłkę i czy faktycznie to oryginalne części? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Oryginały. Czeka się niestety długo bo biorą bezpośrednio z magazynów w Kassel Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caporeira Opublikowano 13 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 A ile mnie więcej, tydzień, czy dłużej? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 (edytowane) Nie wiem co widzicie w tych wycierczkach od Q5 to, ze niby lepiej zbiera watpliwa kwestia jak nowa to czy aero czy szkieletowa to kazda dobrze dziala, a po paru miesiacach to szkieletowa chociaz nie trzeszczy jeszcze pozostaje aspekt wizualny, ktory ori b6 mi bardziej odpowiada ale to kwestia gustu a o nich sie nie dyskutuje ;-) Edytowane 14 Grudnia 2016 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbob Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Podzielam twoje zdanie odnośnie trwałości po prostu jest taka sama w obu przypadkach. Nowa wycieraczka zawsze działa lepiej niż stara. O co chodzi z tym trzeszczeniem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kdawid Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 A ile mnie więcej, tydzień, czy dłużej? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk W getem ostatnio na zamówienia czekałem około miesiąca i taki jest realny czas u nich. Zdarzało się że przychodziło coś po 2 tygodniach ale ostatnio raczej około miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 halasuje jak powraca przy mniejszym deszczu jest to irytujace przy zwyklych wycieraczkachch tego nie zauwazylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbob Opublikowano 15 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2016 Tzn podskakuje na szybie ? Przynajmniej moja tak robi. Mam nowe pióro muszę je zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid93 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Nie wiem dlaczego ale u mnie ori ramie od b6 wycieraczka jakas boschowska i drugi rok bez mazow z tylu... szczescie chyba mam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Zakupilem caly komplet wycieraczki w ASO. Problem mam taki, ze dysza psiuka wszedzie tylko nie na szybe. Ani kropli nie zostaje na szybie :/ Czy to wina dyszy? Znalazlem nr dyszy do tej wycieraczki z q5. Zalatwi to sprawe? nr : 8K9955985A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dyszę możesz regulowaćWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dyszę możesz regulowaćWysłane z iPhone za pomocą TapatalkW jaki sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3r4 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 pewnie igłą w dziurce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 pewnie igłą w dziurce [emoji6] To jest sposob czy patent? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krumak Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To jest sposob czy patent? [emoji3]Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkNo innego sposobu raczej nie ma. Długa igła w dyszę (są dwie) i ustawiasz kierunek "psikania"Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi