bartoooh Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2010 A własnie mam pytanie dotyczące tychże właśnie lamp, które są oryginalnie montowane w audziankach depo czy valeo? bo już zgłupiałem? Moje są valeo...
Reniu Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Valeo lub Bosch (zintegrowane z przeciwmgielnymi) były montowane w naszych rocznikach. Poliftowe są Valeo.
bartoooh Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 dziękuję[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2010, 18:57_________________________________________________No i nadszedł czas pierwszych modów... fakt nie wizualnych ale dźwiękowych w sumie miałbym już za ta cenę zderzaczek czy lampki po lifcie ale wybór wraz z żoną padł na audio. Dokupiłem radio, woofer i wzmacniacz + okablowanie firmy PEIYING. Wybór padł na ta firmę ze względu na cenę ale również na to, że wszyscy kupują sprzęty ALPINE, SONY itp. itd. A chciałem żeby u mnie było inaczej Parametry spzetu: Radio Peiying PY6168 2x45W Głośniki Seryjne + Boss Wzmacniacz Peiying 4B02R 800W Woofer Peiying PY 250F4 300W Kompletna instalacja Peiying Niedługo będą fotki, i będę miał prośbę o pomoc w rozmieszczeniu i umieszczeniu wzmacniacza oraz woofera:) Jak to zrobić żeby było estetycznie:)
majkel_majki Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Przykro mi, ale to nie były dobrzre zainwestowane pieniądze, sprzęt Peiying nie jest wysokich lotów, średnich też nie...
bartoooh Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 sprzęt Peiying nie jest wysokich lotów, średnich też nie... Szczerze mówiąc nie narzekam czytałem, słyszałem różne opinie lepsze i gorsze, jednak postanowiłem postawić na tą markę. Zamontowałem cały ten majdan... i nie mówię, że jest zajedwabiście ale nie ma tragedii. Nie oczekuję od sprzętu takiej mocy żeby mi się śrubki odkręcały...ale jest przyzwoicie:) Czysto... Szwagier ma golfa III ma 3 wzmachole firmy PYLE i jak się nie myle 19 głośników z wooferem w kole...i szczerze mówiąc nie ma szału wszytko zamiast grać buczy a klapa bagażnika tak sie trzęsie ze masakra. A mi nie chodzi o to. To ma grać...i jest dobrze
mrogal Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 sprzęt Peiying nie jest wysokich lotów, średnich też nie... Szczerze mówiąc nie narzekam czytałem, słyszałem różne opinie lepsze i gorsze, jednak postanowiłem postawić na tą markę. Zamontowałem cały ten majdan... i nie mówię, że jest zajedwabiście ale nie ma tragedii. Nie oczekuję od sprzętu takiej mocy żeby mi się śrubki odkręcały...ale jest przyzwoicie:) Czysto... Szwagier ma golfa III ma 3 wzmachole firmy PYLE i jak się nie myle 19 głośników z wooferem w kole...i szczerze mówiąc nie ma szału wszytko zamiast grać buczy a klapa bagażnika tak sie trzęsie ze masakra. A mi nie chodzi o to. To ma grać...i jest dobrze ile? szkoda ze nie milion500sto900 :polew: toz to z CA nie ma nic wspolnego
bartoooh Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 4 w kokpicie 8 w drzwiach 6 w półce i woofer w kole 30cm...plus 3 wzmachole....ale coz kupil z calym majdanem za 450 euro z niemiec wiec sam tego nie robil:) i warto bylo:) A wracając do mojej a4 to gdzie warto umiescic wzmacniacz i woofer zeby nie zajmowaly tyle miejsca w bagażniku?
mrogal Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 4 w kokpicie 8 w drzwiach 6 w półce i woofer w kole 30cm...plus 3 wzmachole....ale coz kupil z calym majdanem za 450 euro z niemiec wiec sam tego nie robil:) i warto bylo:) A wracając do mojej a4 to gdzie warto umiescic wzmacniacz i woofer zeby nie zajmowaly tyle miejsca w bagażniku? zeby nie zajmowaly miejsca w bagazniku to mozna to umiescic w kabinie pasazerskiej tudziez na dachu
majkel_majki Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Możesz pomyśleć nad zabudowaniem woofera i wzmaka w miejscu koła zapasowego.
bartoooh Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2010 zeby nie zajmowaly miejsca w bagazniku to mozna to umiescic w kabinie pasazerskiej tudziez na dachu hehe dobre...moze zamiast radia i climatronika taki 10'' woofer?
aju Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ybór padł na ta firmę ze względu na cenę ale również na to, że wszyscy kupują sprzęty ALPINE, SONY itp. itd. A chciałem żeby u mnie było inaczej myślisz że kupują bo są droższe? Po prostu w CA liczy się doświadczenie producentów a za tym idzie spora cena. poza tym jak ALPINE to tylko wysoka półka a SONY to najlepiej w ogóle omijać choć do paru modeli mam słabość Peiying już kupiłeś no trudno aczkolwiek to jak wywalić kasę
johnybravo Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ybór padł na ta firmę ze względu na cenę ale również na to, że wszyscy kupują sprzęty ALPINE, SONY itp. itd. A chciałem żeby u mnie było inaczej myślisz że kupują bo są droższe? Po prostu w CA liczy się doświadczenie producentów a za tym idzie spora cena. poza tym jak ALPINE to tylko wysoka półka a SONY to najlepiej w ogóle omijać choć do paru modeli mam słabość Peiying już kupiłeś no trudno aczkolwiek to jak wywalić kasę bez przesady ,kupił to ma , choć mogłeś najpierw zapytać jak bedziesz zmieniac zderzak to nie zmieniaj na poliftowy tylko jak już to na esowy albo rs [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 19:43_________________________________________________i + za obniżenie :gwizdanie:
bartoooh Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2010 wiem wielu moze myslec ze teraz kupilem i jest mi wstyd ze mam to co mam...nie...jestem bez kitu zadowolony nie ma tragedii jest dobrze...myslalem ze bedzie gorzej...ale mi wystarczy jak juz napisalem nie bylo moim zamiarem kupno sprzetu dzieki ktoremu wszytkie elementy ruchome w aucie bedzie trzeba co jakis czas podklejac lub dokreca...to ma grac..zona wroci z hiszpanii nagram filmik z tego jak gra...i sami ocenicie... co do zderzaka hmmm...rozgladalem sie za eSem ale qurna ciezko znalezc cos przyzwoitego:/ a po kolejne nie szukam narazie bo siana brak:) a od tego wszytko zalezy
Rekomendowane odpowiedzi