Piero Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Świetne autko, gratulacje! Dołóż RNS-E i będzie cacy!
Orzeł Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Dziękuje wszystkim za miłe słowa co do RNSe to mam mieszane uczucia, bo obecne audio całkiem sympatycznie gra :>. Myśle jednak że z nadejściem wiosny coś będzie trzeba zrobić przy aucie - tak z nudów opisz leona, co miał wyrezane :wink4 http://www.a4-klub.pl/smf/inne_marki/seat_leon_19_tdi_by_orzel-t123492.0.html;new#new zapraszam do lektury
truckmaniac Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 Furka malynowa Piekny podkład do dalszych modów. Nie będę wymyślał co by było dobre, a co nie. Obejrzałem Leona i wiem, że i Audi bedzie niedługo cacane
Piero Opublikowano 20 Marca 2010 Opublikowano 20 Marca 2010 RNS-E to nie nowe audio, tylko duża Navi z kolorowym wyświetlaczem, 2xMP3 card, możliwość podłączenia DVD/Tunera TV, zarządzanie sutupem, telefon itd itp. Chodzi o coś takiego: http://allegro.pl/item949499942_audi_rns_e_a4_rns_lubuskie_polskie_menu_montaz.html
Orzeł Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 RNS-E to nie nowe audio, tylko duża Navi z kolorowym wyświetlaczem, 2xMP3 card, możliwość podłączenia DVD/Tunera TV, zarządzanie sutupem, telefon itd itp. Chodzi o coś takiego: http://allegro.pl/item949499942_audi_rns_e_a4_rns_lubuskie_polskie_menu_montaz.html wiem wiem, ale z tego co sie orientuje RSNe ma gorszą jakość dźwięku od mojego obecnego radia i dlatego sie zastanawiam czy nie znaleźć jakiegoś innego rozwiązania
ArkadiuS Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Już teraz się ładnie prezentuje, ale znając życie i Patroxa to jeszcze się nie jedno zmieni
PABLO Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Fura kox Taką B7 chciałbym upolować jak byłbym na kupnie A co do Leona to za mody aż szkoda było sprzedawać tak wymodzone auto, no chyba że zgarnąłeś dobrą kasę Nie gadaj tylko zakładaj RNS-E i wcale nie ma lepsze audio Twoje radio od RNS-E poczytaj o tym na forum
alvaro Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Auto piękne ale letnie koła średnie... Pierwsze słyszę że Concert CD gra lepiej od RNS-E no chyba że masz zmienionego Concerta na coś innego...
tymonA4 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ładna A4 :good: wczoraj widziałem podobną tylko z klapą z USA pomyśl :kox:
Orzeł Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Auto piękne ale letnie koła średnie... Pierwsze słyszę że Concert CD gra lepiej od RNS-E no chyba że masz zmienionego Concerta na coś innego... Koła jeszcze nabierają mocy i nie wiem co z nimi zrobie. Przy obecnych dziurach na drogach chyba zostane na BBSach. Co do audio to sam nie wiem do końca co tam jest bo w podłokietniku mam wyjście na Ipoda, przy szybie odbiornik do GPSa (tak mi sie wydaje) i jakieś kable przy nogach pasażera. Być może ktoś wcześniej dłubał przy audio, ale nie wiem. Mam nadzieje porównać na zlocie poziom dźwięku Concert VS RNSe - może sie przekonam
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 wczoraj byla mala przejazdzka alejami?
Orzeł Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 wczoraj byla mala przejazdzka alejami? ano była może dzisiaj też będzie ...
Piotrek98igo Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 wczoraj byla mala przejazdzka alejami? ano była może dzisiaj też będzie ... calkiem zwinnie z tego zakretu wyszlo to :gwizdanie:moze w piatek wpadniesz?
KENOiX Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 autko bardzo fajne,gratulacje! tylko podzielam opinie większości kolegów co do felg, jakoś mi nie pasują do tej furki...
Orzeł Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 wczoraj byla mala przejazdzka alejami? ano była może dzisiaj też będzie ... calkiem zwinnie z tego zakretu wyszlo to :gwizdanie:moze w piatek wpadniesz? ten zakręt jest do zrobienia bokiem, tylko przejścia lekko blokują bo może ktoś wyjść w piątek wpadam do bukowiny myśle, że na jakiś spot podjade jak mi termin spasuje
Micz Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Oj orzełek Ty znowu to samo... Jak tylko Cię spotkam to mam już dla Ciebie prezent - świeżo wystruganą laskę z drewna A tak serio to furka marzenie, przynajmniej moje
MAGIC87 Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Widziałem na alejach :gwizdanie: ladnie sie odpycha
Orzeł Opublikowano 26 Marca 2010 Autor Opublikowano 26 Marca 2010 Oj orzełek Ty znowu to samo... Jak tylko Cię spotkam to mam już dla Ciebie prezent - świeżo wystruganą laskę z drewna A tak serio to furka marzenie, przynajmniej moje a TY co tutaj robisz?? fura jako tako daje rade
Maciek80 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 A mnie sie te nowe felgi podobają Co to za model i jakie oponki na nich masz?
Rekomendowane odpowiedzi