Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Audi S8 2012 :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no D1 to juz tak srednio wyglada :no:

Stary klamot :polew:

Opublikowano

Mówcie co chcecie, ale D2 FL ja osobiście z chęcią bym przygarnął... jak by mnie było stać. :decayed::polew:

Opublikowano

Dzis widzialem na zywca co prawda nie S ale TDI i musze przyznac ze na zywca auto prezentuje sie lepiej , za to srodek wymiata :blink::cool1:

Opublikowano

Dzis widzialem na zywca co prawda nie S ale TDI i musze przyznac ze na zywca auto prezentuje sie lepiej , za to srodek wymiata :blink::cool1:

Środek ma bez wątpienia na największym wypasie ze wszystkich jak do tej pory A8ek.

A8 D4 najbardziej zaawansowany ma wypas w środku ze wszystkich modeli :audi:

Opublikowano

Nawet na demotywatorach je docenili :decayed:

1260101066_by_longlong_500.jpg

Mówcie co chcecie, ale D2 FL ja osobiście z chęcią bym przygarnął... jak by mnie było stać. :decayed::polew:

Też bym przygarnął i to najlepiej 6.0 W12 wspaniały silnik, albo chociaż 4.2. Na PJ takie wypaśne :audi: że aż :slina:

ale do tego trzeba mieć

gora.jpg

Opublikowano

Po tak ladnych porzednich modelach przyznam ze fatalna ta nowa A8 jest :rolleyes:

Opublikowano

Po tak ladnych porzednich modelach przyznam ze fatalna ta nowa A8 jest :rolleyes:

Zgadzam się... Prawdziwa A8 to D3 :kox::naughty::slina:.

Opublikowano

Zgadzam się... Prawdziwa A8 to D3 :kox::naughty::slina:.

No ja niestety też się pod tym podpisuje :(

Nawet przez chwilę zakup A8 te rozważałem bo D3 baaardzo mi sie podobała i podoba nadal.

Opublikowano

Brakuje mi czegoś w tej stylistyce. Wg mnie D3 była najpiękniejsza, a te nowsze to słabiutko przy niej wypadają :hi:

Opublikowano

D3 przed liftem najladniejsza :naughty:

Opublikowano

:slina::blink::shocked::evil::naughty::kox:

audis8front20080303.jpg

audis8rear20080303.jpg

To jest prawdziwe S8 :decayed:

Opublikowano

Wychodzi na to ze do 100 bedzie sie zbierac lepiej niz m5 ...ciekawe ile wtym prawdy - fakt ze tu jest Q w M5 nie ale ... strzal niezly

Opublikowano

Mi również bardziej podoba się D3 :wink4: Chociaż nowe A8 jest za***iste w środku.Jak wsiadłem w salonie to kilmacik jaki jest w tym aucie we wnętrzu moim zdaniem powala na kolana :)

Opublikowano

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...