gregory Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nieźle drze mordę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Kamil przeoczylem ale jakies srednicy zrobiles wydech ? Silnik nawet nie kopci specjalnie Jakos wydawalo mi sie u mnie ze bardziej smrodzil ( ale to pewnie o te prowizorki co tam byly ) Fajnie ze smiga wsio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boseron Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 to brzmienie koi mój stan umysłu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kamil - czekam z niecierpliwością na jazdy testowe Ciekaw jestem, jak to się będzie prowadzić z takim ciężkim motorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Kamil przeoczylem ale jakies srednicy zrobiles wydech ? Silnik nawet nie kopci specjalnie Jakos wydawalo mi sie u mnie ze bardziej smrodzil ( ale to pewnie o te prowizorki co tam byly ) Fajnie ze smiga wsio 2,75 cala kopcić nie kopci, ale w jakimś super stanie to nie jest musiałem kupić rolkę od wiskozy która w ASO kosztuje bagatela ~ 800 zł, udało się taniej świece po zardzewiałe, kondony na nie do wymiany sondy i ku*wa robi się cena silnika powoli trzeba będzie go doprowadzić do porządku Ty mi lepiej te łapy do dyfra znajdź Kamil - czekam z niecierpliwością na jazdy testowe Ciekaw jestem, jak to się będzie prowadzić z takim ciężkim motorem do Wrocławia pewnie nim pojadę więc zapraszam prowadzi się dobrze, tył lekki, dwa torseny to nadrzuca d*pą jak rwd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bardzo przyjemnie gada Jedynie myślałem, iż będzie bardziej basowo (czy tam dudniąco ), a toto brzmi jak rajdówka bardziej Wyjątkowo miłe jest strzelanie/pierdzenie po odpuszczeniu gazu Yeah ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Bardzo przyjemnie gada Jedynie myślałem, iż będzie bardziej basowo (czy tam dudniąco ), a toto brzmi jak rajdówka bardziej Wyjątkowo miłe jest strzelanie/pierdzenie po odpuszczeniu gazu Yeah ! przy obciążeniu jest dudniącą ( w czasie jazdy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rex Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Aaaa widzisz, nie wziąłem tego pod uwagę Bo tak, to powaga, powiedziałbym, że to bardziej Lancer przygotowany pod jakieś GSMP czy inne wynalazki niż ośmiogarowiec BTW: Do Wrocławia jedziesz na strojenie? Jakieś przewidywania co do wyniku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 nie na strojenie, diewuche tam mam zresztą co tu stroić, to wolny ssak jest jak będzie mało mocy to biTe i wtedy strojenie [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2011, 18:43_________________________________________________przyjechały nowe spowalniacze 4-ro tłoczkowe brembo adaptery trzeba tylko wykonać no i je odświeżyć oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No tak ...wypiaskowac i do pieca sokolnh zajebioza projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Ciekaw jestem jak to 300 kuca będzie się w tej budzie odpychać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 best ET 12,857 "Mozna bylo wykrecic lepszy czas ale na innych oponach" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 To TY byles ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolnh Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 nie, ja mam czerwoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CoLo Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 No wlasnie dlatego pytam Pozatym wydaje mi sie ze to nie sa dobre czasy na ten setup..mozna cos urwac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Kamil przeciez Ci pisalem ze mam je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Dzisiaj śmigaliśmy nocą po Krk :gwizdanie: Powiem tam, dźwięk urywa łeb Nie gorzej odpycha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 to już chyba tylko ja nie widziałem tego cuda :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 to już chyba tylko ja nie widziałem tego cuda :-( Przyjeżdżaj na spoty Sorry za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 a żebym ja miał teraz na to czas ;-) 3 miesiące zajęła mi wymiana klamki w aucie hehe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi