kadafi Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 po zakupie : bylo jest kilka fotek Wyposazenie (fabryczne) - zawiecha s-line 1Be -20mm - kolor czarny + dokladki w kolor + przedni gril w kolor - sportowe fotele (elektrycznie pompowane w odcinku ledzwiowym) - kierownica sportowa (trojramienna) - 6x poducha - klimatyzacja 2 strefowa :JC_fan: - podlokietnik (tyl) - naglosnienie Audi Chorus (9 glosnikow+woofer+wzmacniacz alpine fabryczny) - 2x elektryczne szyby - ABS, ESP - komputer pokladowy - centralny zamek-sterowany z pilota+domykanie i otwieranie szyb z pilota - itp.,itd. Modyfikacje - BRD i FMIC(program zrobiony by Robert Tune Up) - zaslepiony EGR - 19"BBS LM 235/3519 byly (Felgi 18" AMG 8.5j ET 35 oponki 225/40/18) - postojowki Led - oswietlenie wnetrza Led - skrocony lewar zmiany biegow - customowy ostatni tlumik - podswietlenie rejstracji(biale ledy) - spoiler s4 (na klapie bagaznika)jeszcze nie zalozony"zastanawiam sie" - podswietlenie wnetrza (biale ledy) - usuniete oznaczenia " A4 1.9 TDI"z klapy bagaznika - wewnetrzne listwy-Carbon - zawieszenie gwintowane - lewar zmiany biegow S-line - Hidy w soczewkach 5000K - czarne srodki lamp Plany : - USA in progress - hamulce - i to chyba wszystko teraz kilka fot: zawiecha 1BE s-line gwint Nowe graty BRD i FMIC trzeba to tylko wstawic :gwizdanie: FMIC i BRD on board + program by Tune Up tak FMIC siedzi w zderzaku czarne srodki lamp z IRL poki co narazie lampy us style na tyle felgi poszly w "gun metal" i nowe kola 19" BBS LM i na aucie usa in progress :naughty:i juz w lampach nowe graty klapa US i nowe blachy clean front musze sie zebrac zeby przykrecic na ten front blache o wymiarach US nowe foty,nowe modiki
David Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 pokaz wiecej zdjec :gwizdanie: z opisu wyglada ciekawie
Bart-S Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Fajna! Pakiet optyczny black Dobre plany jeśli chodzi o kolejne modyfikacje Mam tylko jedno ale... brewki ...w modach dałes opis "zewn. pakiet S-Line"
kadafi Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 chodzilo mi o znaczki s-line byly dokladene,z tego co wiem to byly za doplata a brewki no tak musze je sciagnac
Bart-S Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Znaczek S-Line na listwach ochronnych drzwi to info, że w autku siedzi zewnętrzny, wewnętrzny lub kompletny pakiet S-Line. Nie zakładano go fabrycznie jeśli auto któregoś z pakietów nie posiadało
David Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 wedlug mnie na plus: - fotele,kolor,nie ma chromu (z wyjatkiem 1 miejsca),felgi na minus : -lampy tyl(ale to kwestia gustu),listwa chrom na tylnej klapie,brewki ogolnie audi prezentuje sie niezle
GRazny Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 no przecież ładne... czarniutkie... są z tyłu...
Młody Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 ładne tylko zaciski nie ten kolor ale podoba mi się tył
Maciek80 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Dla mnie masakrator, wszystko mi się tu podoba, nawet brewki A najbardziej tylne lampy
kadafi Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 wedlug mnie na plus: - fotele,kolor,nie ma chromu (z wyjatkiem 1 miejsca),felgi na minus : -lampy tyl(ale to kwestia gustu),listwa chrom na tylnej klapie,brewki ogolnie audi prezentuje sie niezle felgi na minus? moze za duze trzeba bylo 16"? albo stalowki zalozyc
Tobi_one Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 felgi na plus pod warunkiem, że nie byłoby tego napisu AMG dla mnie to troche nie pasuje
musti Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Autko ładnie się prezentuje bynajmniej mi się podoba im chodzi że felgi za małe i dlatego tak mówią
Pawlo 2004 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Fajna furka Felgi mają wzór za***isty tylko ten znaczek AMG tam szpeci to fakt No i kwestia s-line, masz tylko znaczek i nic więcej tak więc dokładaj zderzaki chociaż przedni Dokładki były malowane i z tyłu troszke farba odłazi na dokładce ale moze to dobry powód zeby zrobić wymianke na s-line
kadafi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Fajna furka Felgi mają wzór za***isty tylko ten znaczek AMG tam szpeci to fakt No i kwestia s-line, masz tylko znaczek i nic więcej tak więc dokładaj zderzaki chociaż przedni Dokładki były malowane i z tyłu troszke farba odłazi na dokładce ale moze to dobry powód zeby zrobić wymianke na s-line tylko znaczki? chyba sobie jaja robisz a co z zawiecha 1be jesli wiesz co to znaczy,fotele,kierownica,itp,itd http://www.motonews.pl/audi/news-491-sportowe-pakiety-s-line-dla-modeli-audi.html mozna poczytac o pakietach s-line,a co do zderzakow to pozniejsze s-liny mialy inne zderzaki"szersze"
Młody Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Ja widzę że Ty na siłę starasz się być mądry ale Ci to nie wychodzi :gwizdanie: masz poczytaj a potem pouczaj kogoś http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html - sportowe siedzenia z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią tkaniny "Speed" w kolorze czarnym lub srebrnym (takie masz siedzenia ? -wątpię ) - wstawki w tapicerce drzwi z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym lub srebrnym (też nie masz ) - podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym :gwizdanie: to już pominę - sportowa trójramienna kierownica, pokryta czarną, perforowaną skórą a Twoja ? - osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry (dla manualnej skrzyni biegów) jakoś tego nie widze wiec gdzie masz pakiet s line ;( zawiecha i fotele
kadafi Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 Ja widzę że Ty na siłę starasz się być mądry ale Ci to nie wychodzi :gwizdanie: masz poczytaj a potem pouczaj kogoś http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html - sportowe siedzenia z bokami pokrytymi czarną skórą i środkową częścią tkaniny "Speed" w kolorze czarnym lub srebrnym (takie masz siedzenia ? -wątpię ) - wstawki w tapicerce drzwi z tkaniny „Speed” w kolorze czarnym lub srebrnym (też nie masz ) - podsufitka i elementy przy suficie w kolorze czarnym :gwizdanie: to już pominę - sportowa trójramienna kierownica, pokryta czarną, perforowaną skórą a Twoja ? - osłona drążka zmiany biegów z czarnej skóry (dla manualnej skrzyni biegów) jakoś tego nie widze wiec gdzie masz pakiet s line ;( zawiecha i fotele wcale nie staram sie byc na sile modzejszy tylko nie lubie jak ktos mi cos wmawia i upraszcza moje a4 jest z kwietnia 2002roku a kompletne pakiety s-line wychodzily pozniej tak wlasnie pisza w tym materiale http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_pakiet_sline_zewnetrzny_i_wewnetrzny-t102380.0.html wiec moze to jest jakas nie kompletna wersja a moze tak wlasnie zostala skonfigurowana wiec nie chce sie klucic powiem tak jak kupilem to audi to stwierdzilem ze zrobie go na swoj wlasny styl,chce miec auto nietuzinkowe nie kazdemu musi sie moj projekt podobac moze ale nie musi,najwazniejsze ze ja jestem zadowolony dzieki za wszystkie pozytywne komenty,no i za uwagi rowniez pozdrawiam wszystkich audi maniakow
Rekomendowane odpowiedzi