Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

taa jasne a gajgerek dalej chcesz montowac jak przed 98 :tongue4:

ruszyłes w ogóle z tym tematem :chytry:

A co tu ruszać, rezać i śmigać :good: Najwyżej rurkę poprowadzę przed pasażera i powiem że to alkomat żeby każdy dmuchał :polew: Teraz jestem w W-wie nie wiem za ile będę na terenie lub. więc wiesz... temat stoi :) Się maluje na schwarz mat chyba :decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie przesadzaj każdemu się raz może zdarzyć w zryciu. Kup teraz jakiś może 1.8T 180HP +LPG z racji że już TDi miałeś. Opowiesz jak wrażenia po przesiadce :)

mam namiar w Lbn ale 97 rocznik ;(

najlepszy rocznik :kox::good:

Opublikowano

Nie przesadzaj każdemu się raz może zdarzyć w zryciu. Kup teraz jakiś może 1.8T 180HP +LPG z racji że już TDi miałeś. Opowiesz jak wrażenia po przesiadce :)

mam namiar w Lbn ale 97 rocznik ;(

najlepszy rocznik :kox::good:

Potwierdzam :decayed:

Opublikowano

Ja też :)

Opublikowano

nie potwierdzam :tongue4:

Opublikowano

A bo ty zawyżasz :polew:

Opublikowano

:good:
Opublikowano

czytal Ty smsa?

Opublikowano

czytal Ty smsa?

cztał ale na poniedziałek dopiro :gwizdanie: o ile są bo juz po pracy jest ja :tongue4:

Opublikowano

czytal Ty smsa?

cztał ale na poniedziałek dopiro :gwizdanie: o ile są bo juz po pracy jest ja :tongue4:

poniedzialek pasi :good:

Opublikowano

A co wy się tam chłopacy zmawiacie? :chytry:

Opublikowano

:cicho:

Opublikowano

Hehe ok :wink4:

Nie wnikam bo nie chcę wsiąknąć :gwizdanie: :polew:

Opublikowano

Hehe ok :wink4:

Nie wnikam bo nie chcę wsiąknąć :gwizdanie: :polew:

rezacze :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 16:46_________________________________________________panowie czu możliwe jest żeby auto miało 1.8T i najechane 345 000 km i ładnie w środku wygladało? kiera niepowycierana fotele łądne itp? :mysli:

Opublikowano

panowie czu możliwe jest żeby auto miało 1.8T i najechane 345 000 km i ładnie w środku wygladało? kiera niepowycierana fotele łądne itp? :mysli:

Jasne :good: 345 tys. to jest nic na wnętrze B5 :) A jak jeszcze ktoś dbał :) Wygląda na to że przebieg prawdziwy :good:

Opublikowano

a w czym problem zarzucić nowe wnetrze, ja przy 260tys fotela jeszcze nie mailem wytartego, chociaz juz sie powoli zapowiadało na przetarcie, zmieniłem na skóry i co uwierzysz ze mam 320tys :decayed:

kierownic w hooj na alegro :kox:

Opublikowano

a w czym problem zarzucić nowe wnetrze, ja przy 260tys fotela jeszcze nie mailem wytartego, chociaz juz sie powoli zapowiadało na przetarcie, zmieniłem na skóry i co uwierzysz ze mam 320tys :decayed:

kierownic w hooj na alegro :kox:

to chciało by się im wymieniać jak auta biorą z ubezpieczalni trochę stuknięte i nic nie robią? :mysli: dziwne to jakieś ale auto w środku ok na zewnątrz parę rzeczy do poprawienia ale nie wiem czy brać bo przebieg chyba duży ale mówi że to oryginał bo nie chce im sie bawić w cofanie

Opublikowano

to chciało by się im wymieniać jak auta biorą z ubezpieczalni trochę stuknięte i nic nie robią? :mysli: dziwne to jakieś ale auto w środku ok na zewnątrz parę rzeczy do poprawienia ale nie wiem czy brać bo przebieg chyba duży ale mówi że to oryginał bo nie chce im sie bawić w cofanie

Jak turbinka? Sprawdzałeś VAGiem? Jak zawieszenie? Silnik żyleta czy już umiera? Bierz jakieś fachmana dobrego i sprawdzaj auto :wink4:

Opublikowano

jak ma sie sprzedać za sensowna kase to sie chce :tongue4:

Opublikowano

jak ma sie sprzedać za sensowna kase to sie chce :tongue4:

kasa jest nieduża kolesie wczoraj przywieźli z Danii auta i powiem ze w dobrych cenach mają, a co do audi to pierwszy raz widzę taki dziny panel klimatronika jak tam był