Opublikowano 20 Stycznia 201115 l taa jasne a gajgerek dalej chcesz montowac jak przed 98 ruszyłes w ogóle z tym tematem A co tu ruszać, rezać i śmigać Najwyżej rurkę poprowadzę przed pasażera i powiem że to alkomat żeby każdy dmuchał Teraz jestem w W-wie nie wiem za ile będę na terenie lub. więc wiesz... temat stoi Się maluje na schwarz mat chyba
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l Nie przesadzaj każdemu się raz może zdarzyć w zryciu. Kup teraz jakiś może 1.8T 180HP +LPG z racji że już TDi miałeś. Opowiesz jak wrażenia po przesiadce mam namiar w Lbn ale 97 rocznik ;( najlepszy rocznik
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l Nie przesadzaj każdemu się raz może zdarzyć w zryciu. Kup teraz jakiś może 1.8T 180HP +LPG z racji że już TDi miałeś. Opowiesz jak wrażenia po przesiadce mam namiar w Lbn ale 97 rocznik ;( najlepszy rocznik Potwierdzam
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l nie potwierdzam czytal Ty smsa? cztał ale na poniedziałek dopiro :gwizdanie: o ile są bo juz po pracy jest ja
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l nie potwierdzam czytal Ty smsa? cztał ale na poniedziałek dopiro :gwizdanie: o ile są bo juz po pracy jest ja poniedzialek pasi
Opublikowano 20 Stycznia 201115 l A co wy się tam chłopacy zmawiacie? Hehe ok Nie wnikam bo nie chcę wsiąknąć :gwizdanie:
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l A co wy się tam chłopacy zmawiacie? Hehe ok Nie wnikam bo nie chcę wsiąknąć :gwizdanie: rezacze :>[br]Dopisany: 20 Styczeń 2011, 16:46_________________________________________________panowie czu możliwe jest żeby auto miało 1.8T i najechane 345 000 km i ładnie w środku wygladało? kiera niepowycierana fotele łądne itp?
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l panowie czu możliwe jest żeby auto miało 1.8T i najechane 345 000 km i ładnie w środku wygladało? kiera niepowycierana fotele łądne itp? Jasne 345 tys. to jest nic na wnętrze B5 A jak jeszcze ktoś dbał Wygląda na to że przebieg prawdziwy
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l a w czym problem zarzucić nowe wnetrze, ja przy 260tys fotela jeszcze nie mailem wytartego, chociaz juz sie powoli zapowiadało na przetarcie, zmieniłem na skóry i co uwierzysz ze mam 320tys kierownic w hooj na alegro
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l a w czym problem zarzucić nowe wnetrze, ja przy 260tys fotela jeszcze nie mailem wytartego, chociaz juz sie powoli zapowiadało na przetarcie, zmieniłem na skóry i co uwierzysz ze mam 320tys kierownic w hooj na alegro to chciało by się im wymieniać jak auta biorą z ubezpieczalni trochę stuknięte i nic nie robią? dziwne to jakieś ale auto w środku ok na zewnątrz parę rzeczy do poprawienia ale nie wiem czy brać bo przebieg chyba duży ale mówi że to oryginał bo nie chce im sie bawić w cofanie
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l to chciało by się im wymieniać jak auta biorą z ubezpieczalni trochę stuknięte i nic nie robią? dziwne to jakieś ale auto w środku ok na zewnątrz parę rzeczy do poprawienia ale nie wiem czy brać bo przebieg chyba duży ale mówi że to oryginał bo nie chce im sie bawić w cofanie Jak turbinka? Sprawdzałeś VAGiem? Jak zawieszenie? Silnik żyleta czy już umiera? Bierz jakieś fachmana dobrego i sprawdzaj auto
Opublikowano 21 Stycznia 201115 l jak ma sie sprzedać za sensowna kase to sie chce kasa jest nieduża kolesie wczoraj przywieźli z Danii auta i powiem ze w dobrych cenach mają, a co do audi to pierwszy raz widzę taki dziny panel klimatronika jak tam był