Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto tam się blatem przejmuje :wink4:

Jak 3 z przodu się nie podoba to handlarz chętnie skręci na mniej. A4 którą miałem kupić handlarz przy mnie na 150k km skręcił. Jeździ sobie po Dbl, widzę ją często a właściciel nieświadomy jaki ma przebieg.

Jeśli chcesz mieć niski przebieg musisz dołożyć więcej kasy. Ja kupiłem swoją a4 w DE za cenę zarejestrowanego auta w PL. Ale za to przebieg oryginał, książka, wydruk z aso, wydruk wyposażenia, każda zmiana czy naprawa robiona przez Niemca to fakturka albo certyfikat (oczywiście z przebiegiem).

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Kto tam się blatem przejmuje :wink4:

Jak 3 z przodu się nie podoba to handlarz chętnie skręci na mniej. A4 którą miałem kupić handlarz przy mnie na 150k km skręcił. Jeździ sobie po Dbl, widzę ją często a właściciel nieświadomy jaki ma przebieg.

Jeśli chcesz mieć niski przebieg musisz dołożyć więcej kasy. Ja kupiłem swoją a4 w DE za cenę zarejestrowanego auta w PL. Ale za to przebieg oryginał, książka, wydruk z aso, wydruk wyposażenia, każda zmiana czy naprawa robiona przez Niemca to fakturka albo certyfikat (oczywiście z przebiegiem).

to w końcu jak radzicie? :mysli: cena jest atrakcyjna, motor się w miarę zbiera i nie klekocze :przebiegly:

Opublikowano

widac ze sceneria zapowiada sie tak jak z lampami :gwizdanie:

Opublikowano

widac ze sceneria zapowiada sie tak jak z lampami :gwizdanie:

:polew:[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 21:06_________________________________________________lubię banie katować :decayed:
Opublikowano

radzimy zrobić zdjecia i podpiąć kompa :tongue4:

Opublikowano

kompa może jutro podjadę podpiąc

Opublikowano

No to sprawdzaj i jak ok to bierz :naughty:

Opublikowano

Ty się wypowiedz w temacie wojewódzkiego :tongue4:

Opublikowano

Ty się wypowiedz w temacie wojewódzkiego :tongue4:

Przecierz sie wypowiedziałem w tamtym watku.

Mysle że spokojnie da rade jesli było zadbane. Każdy samochód da sie zajeździć w 50tys a moze jeździc i milion. Kwestia tylko poszanowania. Wiec szukaj poprostu zadbanego w dobrym stanie i nie zrazaj sie tak tym przebiegiem.

Opublikowano

widziałem wszystkie wcześniej na allegro, szkoda że do zamościa nie pojechałem zobaczyć a4 b5 98rok 1.8 T Q ale już jej nie ma na allegro[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:00_________________________________________________a tamtego co wczoraj pisałem nie jeździłem oglądać już, cana za niego to 7500 zł + opłaty :naughty:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________do kilku poprawek

http://allegro.pl/audi-a4-1-8-turbo-1998-kombi-i1413029995.html[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:45_________________________________________________a ten który ogladałem wczoraj w LBN to prawdziwa padaczka na kable go odpaliliśmy nie pracował równo i okazało się ze 3/4 auta jest malowane a koleś zapewniał że nic nie było malowane karwa a cena wcześniej 10.000 była

http://allegro.pl/audi-a4-1-8-turbo-i1421069759.html

Opublikowano

Ciekawe auto jak by go ogarnąć już nawet ktoś mu lampy po II lifcie z tyłu wstawił. Ciekawo ile blacharz i lakiernik powie za wszystko :P albo może zamiast dawać 300zł za element kupić cały błotnik w kolorze na allegro :P

Opublikowano

lampy tył polift :decayed: te puknięcia to lekkie :gwizdanie: więc tylko wiaderko szpachli i nadaje się do jazdy :naughty: Mogli wnętrze pokazać :decayed:

Opublikowano

Ciekawe auto jak by go ogarnąć już nawet ktoś mu lampy po II lifcie z tyłu wstawił. Ciekawo ile blacharz i lakiernik powie za wszystko :P albo może zamiast dawać 300zł za element kupić cały błotnik w kolorze na allegro :P

no wiem własnie i w środku nie zjeżdzone a mam kolege lakiernika[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:49_________________________________________________wnętrze ładne wczoraj nim jeździłem[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:50_________________________________________________klapa nie wygląda na malowana a podłoga na spwawaną jedyne co to drugi błotnik był troche maźnięty i tyle

Opublikowano

Historii i tak powinie się nie dowiesz bo sugerując po elektrycznych składanych lusterkach jest to auto z Włoch :P [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 15:57_________________________________________________http://allegro.pl/a4-s4-1-8t-quattro-s-line-tuning-18-skora-it-i1405864795.html :P Auto uzytkownika z A4 klub :P

http://allegro.pl/audi-a4-1-8-t-i1419669962.html to jest według mnie ciekawe, podoba mi się kolorek, i welurek w środku :P

Opublikowano

może jutro jednak przejadę się obejrzeć jeszcze raz tego niebieskiego

Opublikowano

No pany pobiłem letni rekord za 100zł zrobiłem 320km i jeszcze FIS 40 pokazuje :kox: 4,68zł/l

wiecie na pełnym baku max 700 dotychczas było :tongue4: