Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chłopaki, damy rade w Niedziele?

Jako że zaczyna być zimno i nie fajnie na dworze może parking podziemny w G. Olimp :naughty:

wpadniemy do was się ogrzać :>[br]Dopisany: 07 Październik 2011, 21:24_________________________________________________a może zrobimy ustawkę pod Bidą? :mysli: my jestemy chętni podjechać i od LBN jest niedaleko :naughty: :naughty: :naughty:
  • Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bida pomysł BDB ale piątek, sobota i niedziela jest tam massse ludzi, na tygodniu niema prawie nikogo. Nie wiem :tongue4:

Opublikowano

Bida pomysł BDB ale piątek, sobota i niedziela jest tam massse ludzi, na tygodniu niema prawie nikogo. Nie wiem :tongue4:

to ja tym bardziej nie wiem, my zapewne podjedziemy do Bidy
Opublikowano

Ja jutro ok. 15-16 lecę przez Richmond :P Może tam mała ustawka? :)

Opublikowano

Nie mam jeszcze fisa ale przyjechac mogę :naughty:

Opublikowano

:naughty:
Opublikowano

To co? Wpadamy jutro na obiad do Kowiego? :D Nie mogę powiedzieć dokładnie o której będę ale powiedzmy 15.30 gdzieś tam :) Gdzie Wam pasuje?

Opublikowano

widziałem je kilka razy... jeździ nim pan który graweruje na pomnikach :gwizdanie:[br]Dopisany: 11 Październik 2011, 12:31_________________________________________________dobry ma zderzak i halo wpasowane

Opublikowano

Właśnie mi się ten zderzak nie podoba pewnie jakiś Rieger czy jakoś tak :) No nic jak będę miał jakiś środek transportu to podjadę chyba sam oblekać

Opublikowano

Kuźwa tylko wystrzelać tych kierowców tirów - już drugi raz taki tępy ch*j mnie zepchnął na krawężnik bo sobie zmieniał pas na prawy.

Guw*no mnie obchodzi ich martwe pole mają widzieć co się dzieje wokół tego pudła.

Pierwszy raz to się baran chociaż zatrzymał i przeprosił(wtedy jechałem służbowym to mi w sumie wisiało), a ten z wczoraj nawet nie zauważył (może nie chciał zauważyć i usłyszeć klaksonu) - na szczęście felga cała uszkodzeń brak wiec już go nie goniłem - tym bardziej, że był na zagranicznych rejestracjach - chyba Litwin odjechał w stronę Kraśnika.

Nadal mnie nerw trzyma jak mi się przypomina dźwięk wpieprzenia się na 15cm krawężnik przy 40km/h :wallbash:

Musiałem się wygadać...

Opublikowano

Kuźwa tylko wystrzelać tych kierowców tirów - już drugi raz taki tępy ch*j mnie zepchnął na krawężnik bo sobie zmieniał pas na prawy.

Guw*no mnie obchodzi ich martwe pole mają widzieć co się dzieje wokół tego pudła.

Pierwszy raz to się baran chociaż zatrzymał i przeprosił(wtedy jechałem służbowym to mi w sumie wisiało), a ten z wczoraj nawet nie zauważył (może nie chciał zauważyć i usłyszeć klaksonu) - na szczęście felga cała uszkodzeń brak wiec już go nie goniłem - tym bardziej, że był na zagranicznych rejestracjach - chyba Litwin odjechał w stronę Kraśnika.

Nadal mnie nerw trzyma jak mi się przypomina dźwięk wpieprzenia się na 15cm krawężnik przy 40km/h :wallbash:

Musiałem się wygadać...

miałem podobną sytuację ostatnio, tylko trochę dalej do krawężnika i udało mi się w ostatniej chwili odbić
Opublikowano

robimy cos w weekend? :cool1:

Opublikowano

Miał być spot (16.10.2011) w Siedlcach/Łukowie/Mińsku/Garwolinie i ch*j wie gdzie jeszcze i jak zwykle nic z tego nie wyszło, może za tydzień może za dwaaa a może za 3 lata. Zapewne nic nie wyjdzie w LBN to może gdzieś wyskoczymy poza miasto.

Opublikowano

Pany to może 22 - 23.10 po godz. 16 :naughty:

Opublikowano

Umawiajmy może na niedziele, to taki dziwny dzień że wszystko się może zdarzyć, np. spot A4 :naughty:

Ja bym wolał w tą niedzielę bo wiem że mi nic nie wyskoczy.

Opublikowano
:shocked: w LBN
Opublikowano

:shocked: w LBN

też jak obejrzałem to poznałem miejsce. Dobrze że nie parkowała jak ja tam czasami stoje. nie chciałbym żeby mi tak siepneła jak temu samochodzikowi :P

najlepsze to że traktor z centralnym i alarmem :naughty:

Opublikowano

Ale ten filmik to fake :) Ustawiane, coś Palikot tam działał :) Nie pamiętam już co to miało być ale kręcili to z jakiejś okazji :)

Opublikowano

Ale ten filmik to fake :) Ustawiane, coś Palikot tam działał :) Nie pamiętam już co to miało być ale kręcili to z jakiejś okazji :)

taaa chyba dnia kobiet :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: