Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To się podjedzie do Ryk i naprostuje. Jak Twoja Kowi pesymistyczna wizja się sprawdzi.

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
To się podjedzie do Ryk i naprostuje. Jak Twoja Kowi pesymistyczna wizja się sprawdzi.

Prostowanie nie jest drogie, 60zł zapałcisz z wyważeniem i załozeniem gumy, ale moze to tylko brak ciezarków na feldze, chociaż jak aż tak czuć jak napisałes to obstawiam krzywa felge od wewnatrz

Opublikowano

A wystarczy że zwolnię do 80km/h i jest ok. Nie wiem zobaczę co to ..... wkurzam się bo kolo zapewniał minie ze wyważone i proste. Poślę mu negatywa na allegro jak się okaże ze krzywa. Jak pojadę do zwykłego wulkanizatora w Lublinie, to wykryje na maszynie która jest krzywa ,a które są proste i tylko trzeba wyważyć?

Opublikowano

wykryje, wykryje

Opublikowano
koledzy mam pytanko pekla mi szybka w samsungu galaxy 1 , ogolnie wszystko dziala tyle tylko ze jest popekane. Poszedlem do pobliskiego serwisu to powiedzieli ze mozna wymienic caly wyswietlacz bo samej szybki sie nie wymienia, koszt ok 600 zl :shock3: . widzialem same szybki na allegro za jakies 80 zl . Jak to wlasciwie jest z ta wymiana orientuje sie ktos?? I czy moze ktos zna jakis serwis w lbl ktory mi to zrobi za normalna cene

Sama operacja jest dość skomplikowana przy wymianie całości dotyku, różnie to się robi, ale w tym przypadku można by zaryzykować podgrzanie tej szybki i cieniutkim ostrzem próbować ją podważyć. Ale nie możesz za głęboko wsunąć ponieważ wtedy ruszysz digitizer który jest razem z taśmą. Najpierw nagrzewasz np. z jednego roku(górny prawy) i zaczynasz podwarzać podgrzewająć dalszą część.

Myślę że powinno Ci się udać, pod warunkiem że masz cierpliwość i czas, pośpiech w zupełności nie wskazany.

Opublikowano

maju sam byś to zobaczył wystarczy zrobic jakis kustomowy widelec z piastą co by kkoło przykrecić, od samego obrotu juz zobaczysz jak proste to koło, moze też być opona z d*py

Opublikowano
koledzy mam pytanko pekla mi szybka w samsungu galaxy 1 , ogolnie wszystko dziala tyle tylko ze jest popekane. Poszedlem do pobliskiego serwisu to powiedzieli ze mozna wymienic caly wyswietlacz bo samej szybki sie nie wymienia, koszt ok 600 zl

:shock3: . widzialem same szybki na allegro za jakies 80 zl . Jak to wlasciwie jest z ta wymiana orientuje sie ktos?? I czy moze ktos zna jakis serwis w lbl ktory mi to zrobi za normalna cene

Sama operacja jest dość skomplikowana przy wymianie całości dotyku, różnie to się robi, ale w tym przypadku można by zaryzykować podgrzanie tej szybki i cieniutkim ostrzem próbować ją podważyć. Ale nie możesz za głęboko wsunąć ponieważ wtedy ruszysz digitizer który jest razem z taśmą. Najpierw nagrzewasz np. z jednego roku(górny prawy) i zaczynasz podwarzać podgrzewająć dalszą część.

Myślę że powinno Ci się udać, pod warunkiem że masz cierpliwość i czas, pośpiech w zupełności nie wskazany.

najchetniej dalbym to komus kto sie w takie rzeczy bawi niestety w lbl chca caly wyswietlacz wymieniac.

Opublikowano
PS. Pozatym coś nam sie tu chłopaki wykruszyli i bida nikt sie nie odzywa :kwasny:

pojeb@ło się niektórym w głowach i olali forum :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

To chyba zasługa nowego forum :facepalm: Sam miałem ochote stąd prysnąc :decayed:

Opublikowano
To chyba zasługa nowego forum :facepalm: Sam miałem ochote stąd prysnąc :decayed:

też chyba, ale nie tylko. Mi to się z deka chyba już znudziło... :facepalm: Czasami z nudów wpadnę se poczytać :decayed:

Opublikowano

też chyba, ale nie tylko. Mi to się z deka chyba już znudziło... :facepalm: Czasami z nudów wpadnę se poczytać :decayed:

sie znudziło, jak sie bmw ogląda to co sie ma podobać na forum audi:facepalm:

tojke se kup jeszcze

i cego becys pytam sie cego becys:polew:

Opublikowano

tojke se kup jeszcze

:grin::grin::grin::grin::polew::polew::polew:

Opublikowano

tojke se kup jeszcze

:facepalm::facepalm::facepalm::dancing::dancing::dancing: mało wiesz i pertolisz takie (nieaktualne) farmazony :glupek2:

Opublikowano

pucuj sie co za logan GTI stoi na wieżei:grin:

Opublikowano
pucuj sie co za logan GTI stoi na wieżei:grin:

jeszcze nic nie stoi... znaczy stoi czasami jak jest potrzeba :facepalm: ale nie logan :decayed:

Opublikowano

no to co sie jarasz że nie bmw:facepalm:

na 90% bedzie biemdabliu:wallbash:

Opublikowano
no to co sie jarasz że nie bmw:facepalm:

na 90% bedzie biemdabliu:wallbash:

już nie... :decayed:

Opublikowano

teraz będzie Fiat 125P :decayed:

Opublikowano
teraz będzie Fiat 125P :decayed:

po lifcie:polew::polew: