Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
paput:facepalm:

:polew:

:whip2:

mój więcyyyy niszz 120 km/h nie jedzie bo LPG tak zniszczyło silnik:decayed:

• Odpowiedzi 9,6 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

przyjadę się przywitać na tor.

---------- Post dopisany at 05:27 ---------- Poprzedni post napisany at 05:26 ----------

Przyjadę się przywitać na tor, akurat będę w lbn.

Opublikowano

nie obrażaj klubowiczów:wink:...to jakiś pojebus był

Opublikowano

Hej mam pytanie do Lubelaków z forum dlatego uderzam tu (wątki zawierające moje zapytanie są tak stare, że szkoda odgrzewać kotleta, tu jesteście na bieżąco i mam nadzieję podrzucicie jakieś sugestie:)

Do rzeczy, poszukuję dobrego, uczciwego mechaniora specjalizującego się w Audi i działającego z pasją a nie tylko z chęci zysku (nie chcę też mocno spłynąć przy odbieraniu samochodu;)) Na 100% macie swoich sprawdzonych i liczę, że podzielicie się namiarami:naughty:

Czekam na odp. i dzięki z góry:decayed:

Opublikowano
Hej mam pytanie do Lubelaków z forum dlatego uderzam tu (wątki zawierające moje zapytanie są tak stare, że szkoda odgrzewać kotleta, tu jesteście na bieżąco i mam nadzieję podrzucicie jakieś sugestie:)

Do rzeczy, poszukuję dobrego, uczciwego mechaniora specjalizującego się w Audi i działającego z pasją a nie tylko z chęci zysku (nie chcę też mocno spłynąć przy odbieraniu samochodu;)) Na 100% macie swoich sprawdzonych i liczę, że podzielicie się namiarami:naughty:

Czekam na odp. i dzięki z góry:decayed:

Zależy co chcesz robić.

Opublikowano

Wymiana filtrów i oleju, prawdopodobne łożysko i mam problem z układem hamulcowym, chciałbym żeby mechanik to sprawdził.

Najbardziej zależy mi na kimś kumatym w sprawie tych hamulców bo coś niepokojącego się dzieje. Olej i filtry to chyba każdy wymieni. Tylko szukam po prostu takiego mechanika ogarniętego w Audi, bardziej na stałe, żebym nie jeździł do dziesięciu tylko do jednego.

Opublikowano

czy jest ktos w lubelskim kto zaadoptuje licznik do a4 b6 z anglika na europe?

Opublikowano

orientuję się ktoś czy w okolicach lublina znajduję się zakład regenerujący odbłyśniki xenonowe?? bo przeszukałem cały internet:decayed: i wychodzi na to, że u nas takiego zakładu nie ma :thumbdown:

Opublikowano
Audi A4 9500.00 PLN. Świdnik - otoMoto.pl zna ktos to auto? jakie spalanie ma taki silnik? czy lepiej go unikać?:wink:
Opublikowano

AFNik to nie jest pamiętaj :whistling: za bardzo się nie napalaj

Opublikowano
orientuję się ktoś czy w okolicach lublina znajduję się zakład regenerujący odbłyśniki xenonowe?? bo przeszukałem cały internet:decayed: i wychodzi na to, że u nas takiego zakładu nie ma :thumbdown:

Nie ma... jedyna opcja to wysyłka. Kombinuj jakieś dodatkowe 2 sztuki. Ale ja na Twoim miejscu podesłałbym lampy do jednego z forumowych magików i robił BiXenon, nowe soczewki itd. O niebo lepsza jakość światła :wink:

Opublikowano

gdzie w lubelskim tanio kupię przednia szybe do a4? wymiana mile widziana

rozwaliłem sobie przy zmianie wycieraczek:facepalm:

Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się wysłać do regeneracji to mogę pożyczyć soczewki na H7 na ten czas :wink:

Opublikowano

Jeśli zdecydujesz się wysłać do regeneracji to mogę pożyczyć soczewki na H7 na ten czas :wink:

dzięki wielkie ale zamówiłem już odbłyśniki od Gwerty'ego, jak będą dalej świecić słabo to wtedy wyślę stare do regeneracji :)

Opublikowano

Znaczy się całe lampy miałem na myśli :decayed:

Opublikowano
Witam

Miał ktoś styczność z tą kliniką ?

Ośrodek Chirurgii Oka Prof. Zbigniewa Zagórskiego

Mój teść. Miał tam robioną tzn. leczoną zaćmę. Był zachwycony zarowno opika jak i samym zabiegiem.

Do tej poru jest bardzo zadowolony. Przez dobry miesiac po zabiegu opowiadał wszystkim, ze wreszcie dobrze widzi i czuje sie tak jakby dostal nowe zycie.

Opublikowano
Witam

Miał ktoś styczność z tą kliniką ?

Ośrodek Chirurgii Oka Prof. Zbigniewa Zagórskiego

Mój teść. Miał tam robioną tzn. leczoną zaćmę. Był zachwycony zarowno opika jak i samym zabiegiem.

Do tej poru jest bardzo zadowolony. Przez dobry miesiac po zabiegu opowiadał wszystkim, ze wreszcie dobrze widzi i czuje sie tak jakby dostal nowe zycie.

Ja chcę iść na korektę laserową wzorku i robię rozeznanie poza tym waham się między tym ośrodkiem a kliniką 2000 w katowicach