Opublikowano 11 Października 201510 l I ja dziekuje za spota. Bede sie pojawial jak najczesciej bede mogl bo ekipa jest super. Kowi byles pod arena i nie zawitales do nas? Edytowane 11 Października 201510 l przez Maras
Opublikowano 11 Października 201510 l Obrazamy sie na tazmana bo nas w ciula zrobil Edytowane 11 Października 201510 l przez BrzozkA4
Opublikowano 11 Października 201510 l Obrazamy sie na tazmana bo nas w ciula zrobil Nie wiem co zrobił ale należy mu się
Opublikowano 11 Października 201510 l dobrze było PANY - skoro mowa o integracji po %, to może zrobimy za jakiś czas spota w enjoyu na kręgielni można usiąść, pogadać, pograć, ...napić się
Opublikowano 12 Października 201510 l I ja dziekuje za spota. Bede sie pojawial jak najczesciej bede mogl bo ekipa jest super. Kowi byles pod arena i nie zawitales do nas? byłem tam 5h na sektorze H, wystarczyło mi
Opublikowano 12 Października 201510 l I ja dziekuje za spota. Bede sie pojawial jak najczesciej bede mogl bo ekipa jest super. Kowi byles pod arena i nie zawitales do nas? byłem tam 5h na sektorze H, wystarczyło mi no to na pewno wszystko widziałeś
Opublikowano 12 Października 201510 l Wszystkiego moze nie, ale nie wiem kto stał za selekcją aut, wjechały tam seryjne alfy, fiaty, a dobre projekty stały na parkingu widzów Dużo aut nie było ogólnie, nie było tak jak na rozpoczeciu, mimo braku organizacji rozpoczęcie było o wiele ciekawsze żarty jakieś?
Opublikowano 12 Października 201510 l Wszystkiego moze nie, ale nie wiem kto stał za selekcją aut, wjechały tam seryjne alfy, fiaty, a dobre projekty stały na parkingu widzów Dużo aut nie było ogólnie, nie było tak jak na rozpoczeciu, mimo braku organizacji rozpoczęcie było o wiele ciekawsze żarty jakieś? no niestety napisali nas w zdarzeniu że będziemy ale nie zapisy na wjazd były do połowy września trochę lipa ale na rozpoczęcie się zapiszemy i w jedziemy a ja może na zbieram już na felgi 19
Opublikowano 12 Października 201510 l aha ok to szkoda bo myślałem że 19 a teraz mam zagadkę dla wszystkich co to jest koło lewarka zmiany biegów http://otomoto.pl/oferta/audi-a4-audi-a4-b6-bardzo-ladny-1-8t-lpg-163km-ksiazka-serwisowa-bezwypadkowy-ID6ybRLR.html#fd9844ad11 bo jak byś miał 19 to bym zobaczył jak by wyglądała to kiedy na kulki jedziemy a panie prezesie jest sprawa jeszcze jest audi tazmana a powinno być audi yaris heehe do puki nie kupi a6 c6 Edytowane 12 Października 201510 l przez pawel212333
Opublikowano 12 Października 201510 l Panowie, przepraszam za wczoraj, zadeklarowałem się, żę będę ale żona źle się poczuła i spędziliśmy dzień na Kraśnickich. Najwyższy czas się pochwalić ale jeśli wszystko dobrze się ułoży koniec kwietnia/początek maja będzie nowy członek rodziny, narazie zawodnik ma całe 3 centymetry [emoji6]Do tego czasu muszę tą c6-kę kupić [emoji1] bo do yarka to się co najwyżej koło od wózka zmieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 12 Października 201510 l Panowie, przepraszam za wczoraj, zadeklarowałem się, żę będę ale żona źle się poczuła i spędziliśmy dzień na Kraśnickich. Najwyższy czas się pochwalić ale jeśli wszystko dobrze się ułoży koniec kwietnia/początek maja będzie nowy członek rodziny, narazie zawodnik ma całe 3 centymetry [emoji6]Do tego czasu muszę tą c6-kę kupić [emoji1] bo do yarka to się co najwyżej koło od wózka zmieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To tylko pogratulować,
Opublikowano 12 Października 201510 l Panowie, przepraszam za wczoraj, zadeklarowałem się, żę będę ale żona źle się poczuła i spędziliśmy dzień na Kraśnickich. Najwyższy czas się pochwalić ale jeśli wszystko dobrze się ułoży koniec kwietnia/początek maja będzie nowy członek rodziny, narazie zawodnik ma całe 3 centymetry [emoji6]Do tego czasu muszę tą c6-kę kupić [emoji1] bo do yarka to się co najwyżej koło od wózka zmieści. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To tylko pogratulować, gratulacje będzie drugie pępkowe bo u mnie pierwsze hehe