Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jak Ty to zrobiłes? Ręcznie? Bo nie wierzę że bez jakichś narzedzi mechanicznych tak to wygłaskałes [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 11:14_________________________________________________a kierownice szlifowałem na płaskiej powierzchni wszystkie równo na rozłożonym arkuszu papieru. Najpierw grubszym 220 a później wodnym i wyszło jak lusterko. no muszelka juz na swoim miejscu, wczoraj odbyly sie testy i nic nie tnie mozna za***rdalac czyli jest juz tak jak być powinno
mrogal Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jak Ty to zrobiłes? Ręcznie? Bo nie wierzę że bez jakichś narzedzi mechanicznych tak to wygłaskałes [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 11:14_________________________________________________a kierownice szlifowałem na płaskiej powierzchni wszystkie równo na rozłożonym arkuszu papieru. Najpierw grubszym 220 a później wodnym i wyszło jak lusterko. no muszelka juz na swoim miejscu, wczoraj odbyly sie testy i nic nie tnie mozna za***rdalac czyli jest juz tak jak być powinno tak w piku daje na jakies 1,5 bara i ani grama wiecej trzyma rowno nie zbija cisnieniaPS Kowi! zabierz ta blokade mie spod firmy :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jak Ty to zrobiłes? Ręcznie? Bo nie wierzę że bez jakichś narzedzi mechanicznych tak to wygłaskałes [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 11:14_________________________________________________a kierownice szlifowałem na płaskiej powierzchni wszystkie równo na rozłożonym arkuszu papieru. Najpierw grubszym 220 a później wodnym i wyszło jak lusterko. no muszelka juz na swoim miejscu, wczoraj odbyly sie testy i nic nie tnie mozna za***rdalac czyli jest juz tak jak być powinno tak w piku daje na jakies 1,5 bara i ani grama wiecej trzyma rowno nie zbija cisnieniaPS Kowi! zabierz ta blokade mie spod firmy :gwizdanie: wysłałem starą po tego wraka, mówiłem jej zeby wracała samochodem z zakupów, jak zwykle zapomniała :wallbash:
rafalekx Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 wysłałem starą po tego wraka, mówiłem jej zeby wracała samochodem z zakupów, jak zwykle zapomniała :wallbash: a co dzisiaj helikopterem wróciła? no wrak wrak też bym się wstydził nim jeździć
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 wysłałem starą po tego wraka, mówiłem jej zeby wracała samochodem z zakupów, jak zwykle zapomniała :wallbash: a co dzisiaj helikopterem wróciła? no wrak wrak też bym się wstydził nim jeździć MPK
pastaldo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Jak Ty to zrobiłes? Ręcznie? Bo nie wierzę że bez jakichś narzedzi mechanicznych tak to wygłaskałes [br]Dopisany: 26 Kwiecień 2011, 11:14_________________________________________________a kierownice szlifowałem na płaskiej powierzchni wszystkie równo na rozłożonym arkuszu papieru. Najpierw grubszym 220 a później wodnym i wyszło jak lusterko. no muszelka juz na swoim miejscu, wczoraj odbyly sie testy i nic nie tnie mozna za***rdalac moja jak do tej pory przestała sie przycinac. Może coś tam sie ułozyło. Mniejsza z tym. Narazie nie rozbieram tego łajna. poczekam jak zacznie sie problem większy z cięciem. Musze tylko zrobić logi żeby byc pewnym na 100%.
rafalekx Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 MPK z LC? to macie takie MPK LRY -> LC?
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 MPK z LC? to macie takie MPK LRY -> LC? a co zdziwiony
mrogal Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Musze tylko zrobić logi żeby byc pewnym na 100%. wskaznik doladowania prawde Ci powie
pastaldo Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Opublikowano 29 Kwietnia 2011 no wlasnie. Tylko najgorsze jest to że mam kabel ale nie mam laptopa i za kazdym razem musze sie kogoś prosic o kompa Ale może w weekend majowy uda sie cyknąc logi
Tomasz23 Opublikowano 4 Maja 2011 Opublikowano 4 Maja 2011 No i co Panowie kiedy umawiamy się na majówkę ??
Hugo Opublikowano 5 Maja 2011 Autor Opublikowano 5 Maja 2011 No i co Panowie kiedy umawiamy się na majówkę ?? Jak zima odejdzie :polew:
rafalekx Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 Jak zima odejdzie :polew: Ty się nie śmiej Bo to Twoja wina - lodówkę trzeba czasami zamykać
pastaldo Opublikowano 5 Maja 2011 Opublikowano 5 Maja 2011 będzie ktoś w piatek na koncercie Perfektu w lublinie? Można by się styknać
hofi7 Opublikowano 6 Maja 2011 Opublikowano 6 Maja 2011 no dzisiaj pewnie ktoś się wybierze, być może nawet ja, bo nie mam daleko ;D
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ja niestety dzis odpadam wyjątkowo? Kowi2 :decayed:
pastaldo Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 ja nie wyjątkowo Zapiepszałem całą sobote i robiłem płot na wsi. Jestem wykończony. A Ty już dawno nie inaugurowałes rano jakiegoś lubelskiego wątku Czyżbyś był na urlopie?
rafalekx Opublikowano 9 Maja 2011 Opublikowano 9 Maja 2011 A Ty już dawno nie inaugurowałes rano jakiegoś lubelskiego wątku Czyżbyś był na urlopie? wręcz przeciwnie A tak serio nic tu się nie dzieje w tym wątku nuda ogólnie coś ucichli wszyscy... Kiedy jakiś spot? kiedy jakiś grill? Oby nie za tydzień i nie za 2
Rekomendowane odpowiedzi