Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 W tamtym roku paliły przy ponad -25*C i nie było problemu A Wy się podniecacie marnymi -18*C Mój nadal zasypany Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają Jak myślicie będzie tak jak w filmach, że nie odgarnę śniegu tylko wsiądę do niego i na pełnej piździe wyskoczę z tej kupki? ni ma h*ja we wsi że wyjedziesz :polew: lepiej idź łopaty szukaj bo ciezko od ręki dostać :polew: dzisiaj u mnie B7 zakopało sie na moim miejscu, musiałem go wypchać zeby sobie zaparkować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Na ch#j mi łopata Nie będę ludziom odgarniał chcą miejsce to niech se sami odgarną jak nie da rady to krzyknę: "Stasiuuu! Heniuuu! wypchnijta dam na piwo!" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Mój nadal zasypany Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają tylko żeby jakiś plug Ci go nie zgarnął przez przypadek bo pomyśli ze to kupa śniegu jak go nie będzie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Na ch#j mi łopata Nie będę ludziom odgarniał chcą miejsce to niech se sami odgarną jak nie da rady to krzyknę: "Stasiuuu! Heniuuu! wypchnijta dam na piwo!" :polew: [quote name=Sebek () ] Mój nadal zasypany Teraz to tego śniegu coraz więcej dookoła niego, już blisko wysokości dachu Kurfa chyba wszyscy sąsiedzi na niego śnieg napiertalają tylko żeby jakiś plug Ci go nie zgarnął przez przypadek bo pomyśli ze to kupa śniegu jak go nie będzie widać Aż chudy mi sie przypomniał z tamtego roku :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 [quote name=Sebek () ] tylko żeby jakiś plug Ci go nie zgarnął przez przypadek bo pomyśli ze to kupa śniegu jak go nie będzie widać No właśnie powoli zaczynam się tego obawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 mi też się przypomniało jak opowiadał Rafał bierz łopatę i jakąś szczotkę w rękę i go odśnież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 [quote name=Sebek () ] tylko żeby jakiś plug Ci go nie zgarnął przez przypadek bo pomyśli ze to kupa śniegu jak go nie będzie widać No właśnie powoli zaczynam się tego obawiać chudy wpadnie to sie pochwali jak to sie robi :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebek (-_-) Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 przerobi na cabrio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Solar_ Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 ja miejsce na parkingu ładnie ośniezyłem i postawiłem mały znak " Jeśli chcesz tu zaparkować to sobie odśnież " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 a mi miga kontrolka ABS pzy odpalaniu jak długo postoi, co to może być? slaby akku mrogal też tak miałeś? czy to raczeju brudny czujnik w którymś z kół? może rafalekx coś wie bo on podobny temat zakładał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 może rafalekx coś wie bo on podobny temat zakładał nie przypominam sobie u mnie zapała się kontrolka ABSu powyżej określonej prędkości, z tego co pamiętam było to >140 km/h i potem trzeba było zgasić silnik odpalić ponownie i po kilku metrach gasła. Ale coś czujnik chyba nie był dobrze wciśniety albo coś, bo chyba po zmianie tarcz wsio wróciło do normy [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 14:50_________________________________________________[quote name=Sebek () ] Rafał bierz łopatę i jakąś szczotkę w rękę i go odśnież piertolę nie pali się, nigdzie wyjazdu nie planuję, a drogi są ch#jowe maskrycznie, szkoda zawiasu na te dziury, bo telepie na tych lodowych bruzdach, u mnie nadal drogi białe właśnie z tymi bruzdami, więc nawet nie chce się jechać gdzieś bokami polatać najwyżej idę wsadzę jakąś pomarańczową flagę w tą kupkę żeby było widać gorzej jeśli operator sprzętu wyposażonego w pług opacznie to zrozumie i zapiertoli na pełnej piździe w kupkę niby oznaczoną do wyeliminowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 może rafalekx coś wie bo on podobny temat zakładał nie przypominam sobie u mnie zapała się kontrolka ABSu powyżej określonej prędkości, z tego co pamiętam było to >140 km/h i potem trzeba było zgasić silnik odpalić ponownie i po kilku metrach gasła. Ale coś czujnik chyba nie był dobrze wciśniety albo coś, bo chyba po zmianie tarcz wsio wróciło do normy [br]Dopisany: 01 Grudzień 2010, 14:50_________________________________________________[quote name=Sebek () ] Rafał bierz łopatę i jakąś szczotkę w rękę i go odśnież piertolę nie pali się, nigdzie wyjazdu nie planuję, a drogi są ch#jowe maskrycznie, szkoda zawiasu na te dziury, bo telepie na tych lodowych bruzdach, u mnie nadal drogi białe właśnie z tymi bruzdami, więc nawet nie chce się jechać gdzieś bokami polatać najwyżej idę wsadzę jakąś pomarańczową flagę w tą kupkę żeby było widać gorzej jeśli operator sprzętu wyposażonego w pług opacznie to zrozumie i zapiertoli na pełnej piździe w kupkę niby oznaczoną do wyeliminowania :polew: lepiej tabliczke wsadź: "nie wyprowadzać psów na trawniki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 :polew: lepiej tabliczke wsadź: "nie wyprowadzać psów na trawniki" No właśnie kupka miejscami żółta się robi... oby to były tylko psy :polew: joke jeszcze jest biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puertoss Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No właśnie kupka miejscami żółta się robi... oby to były tylko psy :polew: joke jeszcze jest biała dobrze powiedziane "jeszcze" :gwizdanie: tylko na jak długo?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 dobrze powiedziane "jeszcze" :gwizdanie: tylko na jak długo?! no chyba do jutra bo u mnie na jutro zapowiadają opady "żółtego" śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak mi sie teraz przypomniało. Widziałem nie dawno klubowe z naklejka naszego klubu pod instytutem agrofizyki na felinie. Bardzo podobne do mojego bo granatowe i w sedanie. Pochwalcie się który z Was tu bywa. Jak sie któryś odezwie to się pochwale dlaczego pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak mi sie teraz przypomniało. Widziałem nie dawno klubowe z naklejka naszego klubu pod instytutem agrofizyki na felinie. Bardzo podobne do mojego bo granatowe i w sedanie. Pochwalcie się który z Was tu bywa. Jak sie któryś odezwie to się pochwale dlaczego pytam jaka rejestracja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak mi sie teraz przypomniało. Widziałem nie dawno klubowe z naklejka naszego klubu pod instytutem agrofizyki na felinie. Bardzo podobne do mojego bo granatowe i w sedanie. Pochwalcie się który z Was tu bywa. Jak sie któryś odezwie to się pochwale dlaczego pytam jaka rejestracja? Kurcze nie pamietam. Na pewno zaczynała się na LU .... Naklejka klubu była na klapie bagażnika z lewej strrony. Widziałem go nie raz dlatego skojarzyłem i pytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Tak mi sie teraz przypomniało. Widziałem nie dawno klubowe z naklejka naszego klubu pod instytutem agrofizyki na felinie. Bardzo podobne do mojego bo granatowe i w sedanie. Pochwalcie się który z Was tu bywa. Jak sie któryś odezwie to się pochwale dlaczego pytam jaka rejestracja? Kurcze nie pamietam. Na pewno zaczynała się na LU .... Naklejka klubu była na klapie bagażnika z lewej strrony. Widziałem go nie raz dlatego skojarzyłem i pytam może i ja jutro na Felinie będę tak więc dawaj na spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Na pewno zaczynała się na LU .... Naklejka klubu była na klapie bagażnika z lewej strrony. Widziałem go nie raz dlatego skojarzyłem i pytam marcin248 ma granatową w sedanie i z naklejką na klapie, ale po prawej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi