rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Rafał zmierzyłeś mi te halogeny ? o dwóch tematach zapomniałem dla mrogala i dla Ciebie Zaraz zejdę i zmierzę panie bylo dzwonic bylem na weekendzie mogles wpadac, teraz wale na urlop i bede dopiero w sierpniu.... f*ck... ale kurde nie miałem czasu od południa musiałem pomóc ojcu i zeszlo się do jakiejś 21... więc nie było szans no nic po urlopie Cię dopadnę [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 11:14_________________________________________________medik w przybliżeniu 80 mm średnica
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 w Loganie ? dziękuję nie... w C4 Logan to taki joke forumowy, że niby planuję kupić i jakiś czas temu śmiałem się że w robocie takiego dostanę Ale luz nie jesteś pierwszą osobą co uwierzyła w te bajki halogeny mierzone w C4 przedliftowej Ale podobne chyba są w 207 i 307 i w C4 picasso, mozliwe że w berlingo również
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Wkreca wały, a niby kogo jest ten blog http://logan.blox.pl/html :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Wkreca wały, a niby kogo jest ten blog http://logan.blox.pl/html :polew: :polew: :polew: no Tym jeżdżę:
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 tam w blogu miałes innego bo przerobiłem go na wygląd seryjny ale silnik został starujesz?
medik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 A ja w pracy mam taki Wiem, wiem za małe koło
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Pochwal sie nim na forum po co i tak mi zazdrościsz [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 13:51_________________________________________________ A ja w pracy mam taki Wiem, wiem za małe koło zaraz zaraz to Ty wreszcie lekarz czy ratownik?
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 medik te vinyle to też byś mógł sciagnać bo trąci F&F :polew: :polew: Pochwal sie nim na forum po co i tak mi zazdrościsz nie ma czego :polew:
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 dobra dobra i tak wiem że po nocach Ci się śni taki logan i chciałbyś o mieć Sprzedam Ci go za jakiś czas niech tylko milion na blacie jebni@
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie chce nic od ciebie bo by mnie wkórwiało jak bym sie na to patrzył :polew: :polew: nooo poza licznikiem
medik Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 zaraz zaraz to Ty wreszcie lekarz czy ratownik? :decayed lekarzKowi vinyle fajnie pasują do neonów dachowych :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie chce nic od ciebie bo by mnie wkórwiało jak bym sie na to patrzył :polew: :polew: nooo poza licznikiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale Ty masz najeb@ne we łbie Idzie se murzyn na przystanek autobusowy, czeka na autobus, będzie za chwilę... ale go nie widać. Zachciało mu się sr@ć... rozgląda się nikogo nie widać, pusto bo to bardzo rano było. Musli sobie a jeb@ć to ma jeszcze 2 minuty do autobusu wysra się obok przystanku. No se sra sra podjeżdża autobus... drzwi się otwierają. Murzyn akurat skończył, leci do autobusu, podchodzi do kierowcy i mówi: Murzyn: "Bilet poproszę" Kierowca: "Tylko jeden?" Murzyn: "No tak przecież jestem sam" Kierowca: "A dziecko przy przystanku tak samo zostawisz?" :decayed:
paput Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie chce nic od ciebie bo by mnie wkórwiało jak bym sie na to patrzył :polew: :polew: nooo poza licznikiem :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: ale Ty masz najeb@ne we łbie Idzie se murzyn na przystanek autobusowy, czeka na autobus, będzie za chwilę... ale go nie widać. Zachciało mu się sr@ć... rozgląda się nikogo nie widać, pusto bo to bardzo rano było. Musli sobie a jeb@ć to ma jeszcze 2 minuty do autobusu wysra się obok przystanku. No se sra sra podjeżdża autobus... drzwi się otwierają. Murzyn akurat skończył, leci do autobusu, podchodzi do kierowcy i mówi: Murzyn: "Bilet poproszę" Kierowca: "Tylko jeden?" Murzyn: "No tak przecież jestem sam" Kierowca: "A dziecko przy przystanku tak samo zostawisz?" :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi