Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 murzyn z tunelu z tunigowanym loganem 1,9 :polew:
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 murzyn z tunelu murzyn z tunelu z tunigowanym loganem 1,9 :polew: poziom waszej inteligencji można porównać z inteligencją dziecka murzyna z w/w historyjki :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nizej tylko moze być rafalekx :polew: :polew:
paput Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 rafalekx być jak przystanek z w/w historyjki :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Nie słyszałem o ujemnym IQ ewenement na skalę światową miłego wieczoru życzę i do jutra [br]Dopisany: 03 Lipiec 2011, 16:44_________________________________________________ rafalekx być jak przystanek z w/w historyjki :gwizdanie: na szczęście przystanek jest inteligentniejszy niż murzyńskie gówno Nara dzieci
Kowi87 Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 A to twiedzisz ze masz ujemny IC(bo ja tak nie powiedziałem), no jeśli tak uważasz, to moze juz nie rozdrapujmy tematu bo to juz osobisty problem :polew: Pjona Rafał
rafalekx Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 A to twiedzisz ze masz ujemny IC(bo ja tak nie powiedziałem), no jeśli tak uważasz, to moze juz nie rozdrapujmy tematu bo to juz osobisty problem :polew: Pjona Rafał nie twierdzę i po co wzywasz Gutka w tym temacie, co ma IC wspólnego z tematem rozmów Nara kurfa, bo jadę
paput Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 na szczęście przystanek jest inteligentniejszy niż murzyńskie gówno nie, on po prostu jest pusty :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 nie, on po prostu jest pusty :gwizdanie: błysłeś bo faktycznie gówno jest pełne... sam sobie odpowiedz czego siema z rana Nowe A8 RS5 :jerk: ehhh (nie nie nie... tym razem ich nie objechałem - do wiadomości Kowiego żeby se historyjek nie wymyślał )
pastaldo Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 siemano widzę w weekend wiele się działo. Uśmiałem sie czytając to jak mało kiedy
rafalekx Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 siemano widzę w weekend wiele się działo. Uśmiałem sie czytając to jak mało kiedy :decayed: nudziło nam się :gwizdanie: my tak z Kowiaczkiem lubimy się posmyrać po...
pastaldo Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 siemano widzę w weekend wiele się działo. Uśmiałem sie czytając to jak mało kiedy :decayed: nudziło nam się :gwizdanie: my tak z Kowiaczkiem lubimy się posmyrać po... że Wy sie tam Lubicie posmyrać i nie tylko to zauwazyłem już dawno więc luz :gwizdanie: ale od czasów Nissana to jedna z ciekawszych "rozmowa" [br]Dopisany: 04 Lipiec 2011, 08:47_________________________________________________http://www.chamsko.pl//621/Siedmioletni_ch%C5%82opczyk :polew: :polew: :polew:
rafalekx Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 ale od czasów Nissana to jedna z ciekawszych "rozmowa" to była jej kontynuacja tylko po małej przerwie i zaczepiła o inny temat
NexoPL Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Siema. Ma ktoś może z psiaka do oddania w dobre ręce za free lub za niewielką dopłatą? Niedawno jakiś pajac potrącił mojego wilka; Schronisko odpada, najlepiej jak był by to jakiś rasowy piesek. Najlepiej 50 km w obrębie Opola lubelskiego. Jakby coś to [email protected] lub 723 208 043 lub priv Pozdrawiam.
Sebek (-_-) Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli?
pastaldo Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] Tomek jak tam sprawa się ma z boczkami? działasz coś w tym kierunku powoli? cały czas działam i mnie tez czas goni bo chciałem zrobic full polerkę ale musze te drzwi wymienić. Cały czas o Was pamiętam i az mi głupio że tak długo schodzi ale znaleśc ładne drzwi w tym kolorze to droga przez mękę. Postaram sie to jak najszybciej rozwiązać.
Sebek (-_-) Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 jeśli pamiętasz to jest dobrze więc nie będę musiał gdzieś indziej szukać
pastaldo Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 [quote name=Sebek () ] jeśli pamiętasz to jest dobrze więc nie będę musiał gdzieś indziej szukać na pewno będzie dla Ciebie ta maskownica. Jestem umówiony w tym tyg na kontakt z jednym gosciem może będzie miał dla mnie drzwi ale to jeszcze nie przesądzone.
Rekomendowane odpowiedzi