Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spociki lubelskie - najbliższy spot Niedziela 26.05.2024r godz.16.00 - parking LPNT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja sobie czasami śmigam tam po tym błotku.

a masz kalosze? :)

• Odpowiedzi 9.6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? :cool1: Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac :evil:

Kilka jest :decayed: ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi :cool1: chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasto dzisiaj dostałem od jednej :) imieninowe :gwizdanie:

chyba od babci :polew: :polew: :polew: zmień prace, a najlepeij załóż cos swojego bo sie wykończysz :kox:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:33_________________________________________________

uu powazna firma

a jak Ty sobie wyobrażasz betonowanie czegoś takiego robiąc beton w betoniarce mieszając cement z woreczków? :polew:

pict1856.jpg

pic1132p.jpg

* dla osób które chcą wykorzystać pokazane wyżej zdjęcia do ch#j wi jakich celów dodam tylko, że to fotomontaż robiony w paincie i nic na tych zdjęciach nie jest prawdziwe :)

:gwizdanie:

Panie nie wiem czy wiesz ale przy tych mostach robią koledzy z technikum :decayed: nie trzeba mieć mgrów

:dziura:

Opublikowano

a masz jakąś kolezankę na dyżurze ? :cool1: Mógłbys ten czas Twórczo wykorzystac :evil:

Kilka jest :decayed: ze 4 albo 5 to takich bardzo godnych uwagi :cool1: chętnie bym... :gwizdanie: Nawet ciasto dzisiaj dostałem od jednej :) imieninowe :gwizdanie:

chyba od babci :polew: :polew: :polew: zmień prace, a najlepeij załóż cos swojego bo sie wykończysz :kox:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 10:33_________________________________________________

uu powazna firma

a jak Ty sobie wyobrażasz betonowanie czegoś takiego robiąc beton w betoniarce mieszając cement z woreczków? :polew:

pict1856.jpg

pic1132p.jpg

* dla osób które chcą wykorzystać pokazane wyżej zdjęcia do ch#j wi jakich celów dodam tylko, że to fotomontaż robiony w paincie i nic na tych zdjęciach nie jest prawdziwe :)

Panie nie wiem czy wiesz ale przy tych mostach robią koledzy z technikum :decayed: nie trzeba mieć mgrów

wystarczy mieć uprawnienia na OKR :przebiegly:

Opublikowano

:good:

Czyli reasumując Rafalekx mógł mieć wiecej, wybrał mniej, a i tak ma zapierdal :decayed:

Ale dobrze mu tak za to swoje pyskowanie :evil:

Opublikowano

Czyli reasumując Rafalekx mógł mieć wiecej, wybrał mniej, a i tak ma zapierdal :decayed:

:polew:
Opublikowano

widać jakie masz pojęcie :polew: :polew: :polew: Fakt robić może nawet Kowi bez szkoły :D latać i być nazywanym przez nas "OGR" :polew: Kowiaczku Twoi koledzy po technikum nigdy by się nie dostali na moje stanowisko to raz a dwa nigdy nie uzyskają uprawnień bez ograniczeń podkreślam (BEZ ograniczeń) a to ogromna różnica :) chyba, że zdobędą uprawnienia na jakieś sprzęty ale wtedy po co im technikum... :gwizdanie:

:D uwielbiam te Twoje brednie :polew: tylko nie onanizuj się przy tym proszę Cię :D

Opublikowano

Noi juz nie dowartościowuj sie :polew:

Opublikowano

widać jakie masz pojęcie :polew: :polew: :polew: Fakt robić może nawet Kowi bez szkoły :D latać i być nazywanym przez nas "OGR" :polew: Kowiaczku Twoi koledzy po technikum nigdy by się nie dostali na moje stanowisko to raz a dwa nigdy nie uzyskają uprawnień bez ograniczeń podkreślam (BEZ ograniczeń) a to ogromna różnica :) chyba, że zdobędą uprawnienia na jakieś sprzęty ale wtedy po co im technikum... :gwizdanie:

:D uwielbiam te Twoje brednie :polew: tylko nie onanizuj się przy tym proszę Cię :D

OKR nie OGR chyba że to co innego miało znaczyc :gwizdanie:

Opublikowano

Daruj mu zapracowany jest :polew: :polew:

zaaarabia :good:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2011, 11:01_________________________________________________na silnik GTI do logana :decayed:

Opublikowano

nie zrozumiałeś :) OGR - images?q=tbn:ANd9GcTXhRGbdlh_YO0V1ssxTEstnzDYrjO50owX9bS4YjgtWsd2djMA&t=1

:rolleyes: niby czym mam się dowartościowywać :gwizdanie: ja tylko prostuję Twoje brednie :gwizdanie:

Opublikowano

nie zrozumiałeś :) OGR - images?q=tbn:ANd9GcTXhRGbdlh_YO0V1ssxTEstnzDYrjO50owX9bS4YjgtWsd2djMA&t=1

:rolleyes: niby czym mam się dowartościowywać :gwizdanie: ja tylko prostuję Twoje brednie :gwizdanie:

:polew: :polew: :polew:

aha ok :tongue4:

Myślałem że to było powiedziane co do tego co wyżej napisałem :przebiegly:

A mój skrót to: OKR =Operator Koparki Ręcznej (czytaj łopaty) :polew:

Opublikowano

:polew: :polew: :polew:

aha ok :tongue4:

Myślałem że to było powiedziane co do tego co wyżej napisałem :przebiegly:

A mój skrót to: OKR =Operator Koparki Ręcznej (czytaj łopaty) :polew:

Tylko ogry mają takie uprawnienia, ja niestety nie mam :embarrassed: to faktycznie po technikum można takie zanabyć :decayed: po architekturze też więc Kowi jest nadzieja że Ci się uda :naughty:

Opublikowano

Pertolisz że nie masz :decayed:

wiec szykuj sie jak będe Cie wkórwiał z biurka naprzeciwko :decayed:

:polew: :polew:

Opublikowano

Wrzuciłem na FB zobaczymy czy wywoła tą wspomnianą w artykule dyskusje :naughty:

Opublikowano

uu powazna firma

pict1856.jpg

pic1132p.jpg

czyli jednak targasz worki na garbie.... :decayed:

Opublikowano

U mnie na firmie też jeden mgr targa klej do glazury :decayed:

No cóż czasem człowiek bez "szkoły" wiecej osiagnie niz taki łuczony :naughty:

Opublikowano

Pertolisz że nie masz :decayed:

wiec szykuj sie jak będe Cie wkórwiał z biurka naprzeciwko :decayed:

:polew: :polew:

kto Cię tu wpuści... :naughty: architektom wstęp wzbroniony :D bo to największa zaraza i hołota :naughty:

Wrzuciłem na FB zobaczymy czy wywoła tą wspomnianą w artykule dyskusje :naughty:

już lecę :polew:

czyli jednak targasz worki na garbie.... :decayed:

z pieniędzmi z wypłaty :D

Opublikowano

U mnie na robocie(budowa) własnie najbardziej takich mgr po polibudzie nie lubią :naughty: nie był nigdy na remoncie a pcha swoje widzimi sie i teorie niesnute ktyóre trzeba poprawiac bo nie przewidział :tongue4:

Opublikowano

U mnie na robocie(budowa) własnie najbardziej takich mgr po polibudzie nie lubią :naughty: nie był nigdy na remoncie a pcha swoje widzimi sie i teorie niesnute ktyóre trzeba poprawiac bo nie przewidział :tongue4:

usługi remontowe lub wykończeniowe nazywasz budową? :polew:

Pracowałem przy generalnym remoncie nie raz :) doskonale wiem i zawsze wiedziałem, że Pan Henio który 20 lat układa płytki, albo 15 lat narzuca tynk, czy Pan Miecio który od 25 lat jest murarzem, zna się na swojej robocie jak mało kto i nigdy się takim nie wpierd@lam i nie wpierdal@łem, bo Pan Henio czy Pan Miecio podobnie jak ja nigdy nie będę wiedział tyle o ich robocie tak jak i oni nie będą wiedzieli czym ja się zajmuję i jak należy to robić :) Ja mam tylko pilnować żeby oni robili to w odpowiednim tempie i żeby się za bardzo nie najeb@li... I przypilnować żeby robili to zgodnie z projektem :wink4: (o masie papierkowej roboty już nikt nie wspomni, bo przecież skoro Pan Miecio postawił to to będzie stało i "nie ma ch#ja we wsi" :rolleyes: tylko ciekawe kto potem umyje rączki i kto za to będzie odpowiadał...) Nikt Pana Miecia za to na koniec nie rozliczy, Pan Miecio se to zrobi lepiej czy gorzej idzie do domu i ma to w d#pie czy to będzie stało czy nie :wink4: