Kowi87 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Wiem wiem na chomiku troche syfu jest tylko kurfa to nawet ciężko sie czyta
pastaldo Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 Wiem wiem na chomiku troche syfu jest tylko kurfa to nawet ciężko sie czyta no niestety takie życie, ale dobrze że jest jakiś taki ratunkowy temat Trzeba si eprzemóc, poczytać o tych głupotach i podobne głupoty napisac tylko innymi słowami
rafalekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Czego gnomie beczysz i kto to mówi a Kowiaczek pieprzył to w czapke Ty trochę zboczony jesteś 1. Jakie są relacje między pojęciem socjologii a ekologii? Skonstruuj definicję socjologii przez wskazanie.(ki h*** tu chodzi to nie wiem) 2. Ruchy ekologiczne jako zjawiska społeczne i kulturowe. 3. Problemy socjologii środowiska w badaniach empirycznych. 4. Kryzys ekologiczny i jego przejawy. Alternatywne wizje rozwoju społeczeństwa. 5. Omów relacje między pojęciami świadomość ekologiczna i odpowiedzialność ekologiczna. Wiesz co opis problem kopcącego diesla z socjologią ma to związek bo jest taki Kowiaczek co modził modził wywalał katy, robił przeloty, przerezał to ekologiczne auto i zrobił z niego zatruwacza środowiska Bo był średnio odpowiedzialny ale w pełni świadomy swoich czynów i działania anty-ekologicznego I w ten sposób powoduje kryzys ekologiczny. Bo to typ empirycznie aspołeczny i niekulturalny I masz piękne wypracowanie... Nawet fotki możesz dorzucić
pablo15005 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 witam, mam pytanko, wiecie może czy gałka zmiany biegów od lifta podejdzie do przedlifta? mieszek nie opadnie?
mat-85 Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 Bry chyba się wezmę za zorganizowanie jakiejś demonstracji...... Hasło przewodnie: DESZCZU WYPIER*ALAJ Jacyś chętni?
rafalekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 witam, mam pytanko, wiecie może czy gałka zmiany biegów od lifta podejdzie do przedlifta? mieszek nie opadnie? A w przedlifcie jest na gwint gałka? bo nawet nie wiem jeśli tak i gwint jest taki sam to podejdzie Bry chyba się wezmę za zorganizowanie jakiejś demonstracji...... Hasło przewodnie: DESZCZU WYPIER*ALAJ Jacyś chętni? eee tam sam pójdzie mi tam nie przeszkadza
paput Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 witam, mam pytanko, wiecie może czy gałka zmiany biegów od lifta podejdzie do przedlifta? mieszek nie opadnie? przed i po na gwint
rafalekx Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 przed i po na gwint ale takim samym? czyli że se wkręci bez problema K@RWA dzisiaj chyba znowu 16 :wallbash:
paput Opublikowano 7 Lipca 2011 Opublikowano 7 Lipca 2011 przed i po na gwint ale takim samym? czyli że se wkręci bez problema K@RWA dzisiaj chyba znowu 16 :wallbash: musi nawinąc teflon na gwint żeby było grubiej
rafalekx Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 czego Was nie ma ? Bo k@rwa idziemy do domu a jutro mamy sajgon :wallbash: wrrrrrrrrrrrrr Nara trza się wyspać...[br]Dopisany: 07 Lipiec 2011, 17:12_________________________________________________No to miłego weekendu leszcze ja idę się weselnikować Kowiaczkuuuuu
Kowi87 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Jeeeebany udeptał tą małolate co wczesniej o niej pisał :gwizdanie: Niech cie ręka matki trzyma przed skaleczeniem córy"prokuratora" :polew: :polew:
medik Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 poprosimy o kolejny odcinek "Los Rafalexos d'Kowales "
Kowi87 Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 poprosimy o kolejny odcinek "Los Rafalexos d'Kowales " o czym tu gadać rafalekx depta małolaty, na nic sie zdały te wywody o prokuratorach :gwizdanie:
paput Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 poprosimy o kolejny odcinek "Los Rafalexos d'Kowales " o czym tu gadać rafalekx depta małolaty, na nic sie zdały te wywody o prokuratorach :gwizdanie: mali chłopcy też często bładzą razem z nim w tunelach
medik Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 paput, kowi, rafalekx i wszyscy chętni wpadajcie jutro do nas na spota
pastaldo Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 paput, kowi, rafalekx i wszyscy chętni wpadajcie jutro do nas na spota czemu musicie modzić spota jak mnie w LU niema
paput Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 paput, kowi, rafalekx i wszyscy chętni wpadajcie jutro do nas na spota pędzim
rafalekx Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Jeeeebany udeptał tą małolate co wczesniej o niej pisał :gwizdanie: Niech cie ręka matki trzyma przed skaleczeniem córy"prokuratora" :polew: :polew: coś ty znowu wymyślił? poprosimy o kolejny odcinek "Los Rafalexos d'Kowales " cały weekend byłem "poza zasięgiem" mali chłopcy też często bładzą razem z nim w tunelach nawet nie chce mi się tego komentować Siema wszystkim dziewczynkom po pełnym wrażeń weekendzie :naughty: Kowi piękne zdjęcie Twojego paździocha robione jakieś 2 miesiące przed tym jak go kupiłeś
Rekomendowane odpowiedzi