rafalekx Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 jakie zdjecie widział a mogłeś mieć kabrioleta w avancie
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 jakie zdjecie widział a mogłeś mieć kabrioleta w avancie dalej nie wiem o jakie zdjecie Ci chodzi
rafalekx Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 dalej nie wiem o jakie zdjecie Ci chodzi ślepyś? se było zacytować ja zdjęcie widzę http://s4.postimage.org/a6jdonp7n/drzewo_wichura_internautka_550.jpg
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 łoś kórwaś ale to jałopie slepy przedlift był :gwizdanie:
rafalekx Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 łoś kórwaś ale to jałopie slepy przedlift był :gwizdanie: a kto powiedział że Twój kiedyś nie był przedliftem? w 1999 wychodziły jeszcze budy przedliftowe, mało tego kiedyś siedział u Ciebie ADR Tylko dziwne że dali jedną faję bo w ADRach z Q dawali dwie rurki na końcowce... chyba, że Cię oszukali z tym Q i masz ośkę
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 łoś kórwaś ale to jałopie slepy przedlift był :gwizdanie: a kto powiedział że Twój kiedyś nie był przedliftem? w 1999 wychodziły jeszcze budy przedliftowe, mało tego kiedyś siedział u Ciebie ADR Tylko dziwne że dali jedną faję bo w ADRach z Q dawali dwie rurki na końcowce... chyba, że Cię oszukali z tym Q i masz ośkę blefujesz synek, roczników nawet nie rozpoznajesz :gwizdanie: Armi lampa nie paruje, jest OK, wnętrze dzisiaj wysuszyłem jutro jade na kanał przedmuchać, będzie żył, tak pozatym kupiłem sobie gałeczke biegów na szrocie bo moja juz fatalna, po tej nowej widac że ma przebieg jakieś 250 ale co ciekawe moja była grubsza, ale do raggamańca chyba poleci na naprawe
rafalekx Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 blefujesz synek, roczników nawet nie rozpoznajesz :gwizdanie: fakt jeszcze trochę trzeźwieję po weekendzie, ale Twojego paździocha w tym przedlifcie rozpoznaję :decayed:
Kowi87 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 blefujesz synek, roczników nawet nie rozpoznajesz :gwizdanie: fakt jeszcze trochę trzeźwieję po weekendzie, ale Twojego paździocha w tym przedlifcie rozpoznaję :decayed: biIJAACZ
Armi Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 łoś kórwaś ale to jałopie slepy przedlift był :gwizdanie: a kto powiedział że Twój kiedyś nie był przedliftem? w 1999 wychodziły jeszcze budy przedliftowe, mało tego kiedyś siedział u Ciebie ADR Tylko dziwne że dali jedną faję bo w ADRach z Q dawali dwie rurki na końcowce... chyba, że Cię oszukali z tym Q i masz ośkę blefujesz synek, roczników nawet nie rozpoznajesz :gwizdanie: Armi lampa nie paruje, jest OK, wnętrze dzisiaj wysuszyłem jutro jade na kanał przedmuchać, będzie żył, tak pozatym kupiłem sobie gałeczke biegów na szrocie bo moja juz fatalna, po tej nowej widac że ma przebieg jakieś 250 ale co ciekawe moja była grubsza, ale do raggamańca chyba poleci na naprawe No to fajnie
pastaldo Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 kowi pytałes może na tym swoim zaprzyjaźnionym szrocie o drzwi dla mnie tak jak kiedyś gadaliśmy? w razie co mógłbys zapytać?
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 kowi pytałes może na tym swoim zaprzyjaźnionym szrocie o drzwi dla mnie tak jak kiedyś gadaliśmy? w razie co mógłbys zapytać? jest tam sedan grantowy ale polift :gwizdanie: tak to jest szare i takie zielone mdłe jeszcze
pastaldo Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 kowi pytałes może na tym swoim zaprzyjaźnionym szrocie o drzwi dla mnie tak jak kiedyś gadaliśmy? w razie co mógłbys zapytać? jest tam sedan grantowy ale polift :gwizdanie: tak to jest szare i takie zielone mdłe jeszcze jeśli chodzi o drzwi to może być i avant bo takie same. różnią sie tylko ramką z tyłu która mi jest nie potrzebna. No a poliftowe dzwi będą pasowały jak pięść do nosa z szerokimi listwami na drzwiach. No nic trudno.
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 listwy to tam uj, tam klamki sa inne :gwizdanie: ale spoko, jak cos bedzie to będe i tak miał telefon to dam znać
pastaldo Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 listwy to tam uj, tam klamki sa inne :gwizdanie: ale spoko, jak cos bedzie to będe i tak miał telefon to dam znać spoko będe bardzo wdzięcznyale jak wiesz kolor LZ5T [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 11:27_________________________________________________a poza tym czym sie klamki różnią? Chyba tylko tym że z prawej strony niema na kluczyk no a szersze listwy na drzwiach pewnie by nie zbyt wyglądały a do starych raczej nie dokupie samych listew szerszych w kolorze
Kowi87 Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 klamka poliftowa jest z jednego elementu, wgłebienie kalmki też inaczej wyprofilowane, ogólnie jest ładniejsza
pastaldo Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 klamka poliftowa jest z jednego elementu, wgłebienie kalmki też inaczej wyprofilowane, ogólnie jest ładniejsza aha luzik [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 11:39_________________________________________________http://www.kurierlubelski.pl/stronaglowna/426655,kolejne-podpalenia-aut-tym-razem-na-os-borek-wideo,id,t.html k**estwo z łajdactwem
paput Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 Puertoss nie jechałeś dzisiaj Al. Kraśnicką w LBN około godziny 10?
puertoss Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Puertoss nie jechałeś dzisiaj Al. Kraśnicką w LBN około godziny 10? jechałeś do OBI
paput Opublikowano 16 Lipca 2011 Opublikowano 16 Lipca 2011 Puertoss nie jechałeś dzisiaj Al. Kraśnicką w LBN około godziny 10? jechałeś do OBI ja nie, po co? Widziałeś mnie?
Rekomendowane odpowiedzi