Armi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Lepiej, że są wymogi. To jest forum a nie allegro :gwizdanie: Zresztą idea "taniej dla klubu" nie jest zbyt często respektowana. Zawsze znajdzie się ktoś kto chce zarobić na użytkownikach forum :gwizdanie: Idea 100 postów skutecznie odstrasza potencjalnych oszustów ale nie jest gwarancją, że ich nie będzie bo po prostu takiego systemu nie ma.
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Staż nie moze być wyznacznikiem, bo uzytkownik siedząc nic nie pisząc nic nie wnosi na forum poza korzyściami dla siebie za posrednictwem forum, a poraz kolejny pisze 100 postow to jest nic wystarczy wyjsć z wątków regionalnych :gwizdanie:
paput Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Staż nie moze być wyznacznikiem, bo uzytkownik siedząc nic nie pisząc nic nie wnosi na forum poza korzyściami dla siebie za posrednictwem forum, a poraz kolejny pisze 100 postow to jest nic wystarczy wyjsć z wątków regionalnych :gwizdanie: To może czas spędzony na forum
Armi Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Nie spełniasz wymagań nie sprzedajesz to bardzo proste :gwizdanie: Mimo tego zawsze się znajdzie czarna owca, która mimo wyrobionej opinii, postów, czasu na forum będzie chciała przyciąć w uja :gwizdanie:[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 20:25_________________________________________________Ludzie są zbyt zachłani i potrafią się zeszmacić byle tylko kilka stówek do kieszeni wpadło.
snajper1998 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 suma sumarum jest tak ze wystawic na forum nie moge , mam do sprzedania naprawde w idealnym stanie opony z felgami, myslalem ze zawsze lepiej bedzie je oddac komus z kolegow, ale jak nie to nie ida na alledrogo i tyle
pastaldo Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 suma sumarum jest tak ze wystawic na forum nie moge , mam do sprzedania naprawde w idealnym stanie opony z felgami, myslalem ze zawsze lepiej bedzie je oddac komus z kolegow, ale jak nie to nie ida na alledrogo i tyle wystaw na allegro i linka podaj tu: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=873.msg10980#msg10980 ludzie w ten sposób obchodzą tę zasadę
snajper1998 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 ok dzieki [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 23:29_________________________________________________a Rafal jestem piatek sobota , dryndnij do mnie w piatek ok 15
kicker Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Pany zbliża się sobota i godzina 17.00 Pisać konkretnie kto ma ochotę i może!!
pastaldo Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 no w ten weekend niestety odpadnę. w następny będę na 100% w lublinie.
Tomasz23 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 mi w sumie pasuje godzina takze ja bede [br]Dopisany: 30 Wrzesień 2011, 14:48_________________________________________________no i jak bedzie ktos dzis czy nie bardzo?
kicker Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Jest nas dwóch chętnych, mało nie żebym był wybredny ale jak się więcej ludzi nie zbierze to lipa, do Puław goniłem na spot a tam było z 10 osób.
pastaldo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 mnie nie będzie. może przyszły weekend
paput Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Grn, LU Angel nie chca spocic?
Tomasz23 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 hmm to moze na nastepny weekend przelozmy bedzie nas trzech :decayed:
paput Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Jest nas dwóch chętnych, mało nie żebym był wybredny ale jak się więcej ludzi nie zbierze to lipa, do Puław goniłem na spot a tam było z 10 osób. to w LBN powinno być w takim razie 70 osób przeca Lublin ma prawie 7x więcej mieszkańców niż Puławy, co je z wami
kicker Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 No dobrze prawisz, z czego 1/3 to napływowi studenci, ja nie narzekam bo sporo ładnych dziewczyn i niektóre śmigają A4'kami ale spoko.... te ładniejsze już znam W przyszły weekend, najlepiej niedziele ja jestem chętny, nie mam planów i może eqipa z Puław nas odwiedzi ?? będzie raźniej jak nikt z Lubelaków nie przybędzie.
pastaldo Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 za tydzien postaram sie być
paput Opublikowano 2 Października 2011 Opublikowano 2 Października 2011 No dobrze prawisz, z czego 1/3 to napływowi studenci, ja nie narzekam bo sporo ładnych dziewczyn i niektóre śmigają A4'kami ale spoko.... te ładniejsze już znam W przyszły weekend, najlepiej niedziele ja jestem chętny, nie mam planów i może eqipa z Puław nas odwiedzi ?? będzie raźniej jak nikt z Lubelaków nie przybędzie. to może wy do nas
pablo15005 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 może w piatek z wieczora jakis spocik? co Wy na to? kto by sie pisal?
kicker Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jak chłopaki, damy rade w Niedziele? Jako że zaczyna być zimno i nie fajnie na dworze może parking podziemny w G. Olimp
Rekomendowane odpowiedzi