_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Dziń dybry Co szanowne dzieci porabiajo? siedzo na forumie jak Ci sie tak nudzi to zmień robote
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 A Ty Solariusz co porabiasz?[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 12:20_________________________________________________
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 surfuje na necie popyjajac kawiszcza
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 kiedy wpadasz do Lublina lub przejeżdzasz?
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 tego to najstarsi górale nawet nie wiedza a trasa do lbn mi sie juz znudziła jezdzac tam po kilka razy dziennie swego czasu
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 tego to najstarsi górale nawet nie wiedza a trasa do lbn mi sie juz znudziła jezdzac tam po kilka razy dziennie swego czasu ahaaaa Bo myslałem że ci jakiś szlaban by zrobił
_Solar_ Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jaki szlaban ja tom zaralo spadam wysprzatac furacza
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 jaki szlaban ja tom zaralo spadam wysprzatac furacza a taki spotowy że jak się nie zatrzymasz to będziemy strzelac w opony bo samochodu to szkoda
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ale wy mata proglemy a co mamy gadac o wpływie zorzy polarnej na zycie godowe pingwinów?
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 a co mamy gadac o wpływie zorzy polarnej na zycie godowe pingwinów? no np. ale ze mną na ten temat nie pogadata
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 a co mamy gadac o wpływie zorzy polarnej na zycie godowe pingwinów? no np. ale ze mną na ten temat nie pogadata no ja tez sie nie czuje specjalista A ty co sie tam lenisz? roboty dla ciebie zbrakło? Leć sie oprzyj o łopate
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 no ja tez sie nie czuje specjalista A ty co sie tam lenisz? roboty dla ciebie zbrakło? Leć sie oprzyj o łopate oj coś tam robię - dla zabicia nudy W sobotę byłem w robocie i sporo zrobiłem, więc dzisiaj mam trochę luzu ale znając życie bliżej 15. zacznie się robota łopatę to ja niedługo wrzucę do kufra na zimę
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 planujesz jakis wypad do lublina nie długo?[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 13:25_________________________________________________Ja może ale to na 50% będe w wa-wie w czartek tylko jeszcze nie wiem czy samochodem
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 planujesz jakis wypad do lublina nie długo? a co Ty tak każdego podpytujesz? Zaczynam się obawiać udzielenia odpowiedzi Planuję wybrać się do Lublina ale kiedy to nie wiem. Może jeszcze w listopadzie a może w grudniu. Jest też opcja że dopiero na WOŚPie
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 A stęskniłem się A w czwartek może będę na służbowym wyjeździe
medik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Cześć Dziewczyny Jestem w tym Waszym LUBLYNE codziennie. Ale macie tutaj boskie drogi....A porządne to rozkopane.
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Cześć Dziewczyny Jestem w tym Waszym LUBLYNE codziennie. Ale macie tutaj boskie drogi....A porządne to rozkopane. :polew: no drogi mamy pierwsza klasa :polew: Kiedy sie spotujemy bo wczoraj nawoływałem ale chętnych nie było
medik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja to jestem do 14 - 15 tylko także na spota za wcześnie
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja to jestem do 14 - 15 tylko także na spota za wcześnie a weekend?
Rekomendowane odpowiedzi