rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja to jestem do 14 - 15 tylko także na spota za wcześnie a weekend? w weekendy to on ma wizyty domowe u pacjentek
medik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak w ogóle to po co są 3 wątki o spotach w LBN ? Zróbcie jeden.
paput Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak w ogóle to po co są 3 wątki o spotach w LBN ? Zróbcie jeden. jeden wątek jest o spotach w LBN, własnie ten :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 ja to jestem do 14 - 15 tylko także na spota za wcześnie a weekend? w weekendy to on ma wizyty domowe u pacjentek mogę pomóc wizytować
medik Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 nie wątpię Pastaldo możesz badać per rectum
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak w ogóle to po co są 3 wątki o spotach w LBN ? Zróbcie jeden. ale że które niby? tylko jeden jest o spotach w Lublinie
snajper1998 Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 per rectum to on bada , no i chlopaki stalo sie ozenilem sie
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 per rectum to on bada , no i chlopaki stalo sie ozenilem sie najlepszego! Właśnie tak mi się wydawało że w tą sobotę miałeś weselicho Nawet coś pisałem na forum, żeby Ci chłopaki bramę robili
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 nie wątpię Pastaldo możesz badać per rectum co co kaman? per rectum to on bada , no i chlopaki stalo sie ozenilem sie gratulacje :>
rafalekx Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 co co kaman? http://pl.wikipedia.org/wiki/Badanie_per_rectum :decayed: powodzenia
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak w ogóle to po co są 3 wątki o spotach w LBN ? Zróbcie jeden. ale że które niby? tylko jeden jest o spotach w Lublinie właśnie jest jeden luźne gadki to po to by nie było śmietnika w zlotach
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 co co kaman? http://pl.wikipedia.org/wiki/Badanie_per_rectum :decayed: powodzenia to ja podziękuje za per rectum :gwizdanie: co innego jakby trzeba badać u kobietek i koniecznie wiek poniżej 30lat to jak najbardziej
paput Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak w ogóle to po co są 3 wątki o spotach w LBN ? Zróbcie jeden. ale że które niby? tylko jeden jest o spotach w Lublinie właśnie jest jeden luźne gadki to po to by nie było śmietnika w zlotach no na "luźnych" "śmiecą" ludzie z LBN i okolic
pastaldo Opublikowano 7 Listopada 2011 Opublikowano 7 Listopada 2011 Tak w ogóle to po co są 3 wątki o spotach w LBN ? Zróbcie jeden. ale że które niby? tylko jeden jest o spotach w Lublinie właśnie jest jeden luźne gadki to po to by nie było śmietnika w zlotach no na "luźnych" "śmiecą" ludzie z LBN i okolic milcz bo nie wiesz co czynisz
_Solar_ Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Siema psi bobku eee s czym ryj pucuj sie kiedy wracasz ze stolycy bo mnie juz flaszaka w lodówce zamarza
rafalekx Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 eee s czym ryj pucuj sie kiedy wracasz ze stolycy bo mnie juz flaszaka w lodówce zamarza jak wracasz? ja co 2-3 tygodnie wpadam na chwilę na lubelszczyznę Ale na flaszkie czasu brak Wpadaj do W-wy tu wypijemy, bierij mrogala i Agnieszkie pod pachę Good idea?
kicker Opublikowano 8 Listopada 2011 Opublikowano 8 Listopada 2011 Dałem konkretny termin i lokalizacje... nie było chętnych, jak ktoś zaczyna pisać "a może tu i tu... albo..." odpuszczam spota albo konkret albo wcale
Rekomendowane odpowiedzi