pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Regularne spoty? W Lublinie Nie ma szans. W największych polskich miastach na regularnych spotach jest garstka ludzi. Ludzie mają swoje życie, pracę, znajomych, rodzinę. Nie każdy żyje spotami. Nie da się nikogo zmusić :gwizdanie: Moim zdaniem lepiej żeby spoty były rzadziej a konkretne. A jeśli ktoś akurat ma problem, od czegoś forum jest. Zawsze można spytać, umówić się na logi czy coś. wośp to co innego, chodzi o regularne spoty na mieście K#rwa paput do chóóóóója, coś tak na nich wlazł może oni nie chcą regularnych spotów w mieście Chcesz regularne spoty to rób w Puławach... Drążysz ten temat już parę miesięcy i tylko non stop o tym... W Lublinie ciężko o sporą ekipę. Zobacz jak funkcjonuje LKA niby wszystkie modele Audi, a ludzi w sumie może 20 osób jak dobrze pójdzie, a na spotach może 10 osób. Wiem jak ciężko zebrać ludzi w Lublinie na spota. Nie mam pojęcia z czego to wynika, ale teraz to i tak są bajki w porównaniu z tym co działo się 2-3 lata temu... [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 09:07_________________________________________________ Regularne spoty? W Lublinie Nie ma szans. W największych polskich miastach na regularnych spotach jest garstka ludzi. Ludzie mają swoje życie, pracę, znajomych, rodzinę. Nie każdy żyje spotami. Nie da się nikogo zmusić :gwizdanie: Moim zdaniem lepiej żeby spoty były rzadziej a konkretne. A jeśli ktoś akurat ma problem, od czegoś forum jest. Zawsze można spytać, umówić się na logi czy coś. Dobrze gada polać mu Ja jeszcze rok temu myślałem że na te regularne spoty w Wawie będę jeździł... a teraz kompletnie nie mam na to czasu, a jak go mam to mi się nie chce, wolę się poobijać albo inaczej spędzić ten czas.
paput Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A czy ja kogokolwiek zmuszam? Krk WAWA Lodz. Nikt mi nie powie ze tam ciezko ekipe zebrac a postow wiecej niz na battalionie
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A czy ja kogokolwiek zmuszam? Krk WAWA Lodz. Nikt mi nie powie ze tam ciezko ekipe zebrac a postow wiecej niz na battalionie ale Ty buc jesteś... 69 stron... ale dużo od marca A widzisz ile osób te posty napisało? z czego znaczna część Twoja :gwizdanie: a Ty chłopczyku jesteś z Lublina? ja w Lublinie też już nie mieszkam...
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A czy ja kogokolwiek zmuszam? Krk WAWA Lodz. Nikt mi nie powie ze tam ciezko ekipe zebrac a postow wiecej niz na battalionie A byłeś tam na spocie? Ja bywałem (szczególnie w Warszawie) i wiem jak to wygląda. Garstka osób, głównie świeżaków, którzy chcą żeby ktoś zvagował auto. Stara gwardia zbiera się raz na jakiś czas. Nie mówię, że kogoś zmuszasz. Lubisz spoty, ja w sumie też ale trzeba zrozumieć ludzi, którzy nie tylko tym żyją. Poza tym inaczej jest jak ktoś pracuje na zmiany i ma trochę wolnego. Ludzie, którzy codziennie pracują przez 8, 10h rzadko mają ochotę na cotygodniowe spotkania, wolą po prostu jechać do domu. Zresztą sam tego doświadczyłeś na którymś z wojewodzkich, nie miałeś ochoty przyjechać bo byleś po nocy. Gdyby tak było co tydzień. Jak często byś się pojawiał?
mrogal Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 jesli chodzi o regularne to dajemy atak na WOSPa a potem jakies lyzwodeski w LC snieg nakurwia 2 razy bym dzis dzwonil
wojci Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 nie wiem czy się włączać do dyskusji bo i ja na spocie nie byłem, niestety nie dałem rady. Ale taka jest prawda. Ja pracuję po 10 czasem 12 godzin dziennie i weekend mam zazwyczaj dla żony i dziecka, dla którego nie mam za dużo czasu na tygodniu. Nie można nic na siłę, jak się uda zebrać to jest dobrze. w Lublinie też pada Uploaded with ImageShack.us
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A byłeś tam na spocie? Ja bywałem (szczególnie w Warszawie) i wiem jak to wygląda. Garstka osób, głównie świeżaków, którzy chcą żeby ktoś zvagował auto. Stara gwardia zbiera się raz na jakiś czas. Jeszcze dwa lata temu jak mieszkałem w Wawie to aut przyjeżdżało w pytę Panowie ja nie byłem..z soboty na niedzielę musiałem jechać 700 Km i w niedzielę rano byłem nieżywy
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A byłeś tam na spocie? Ja bywałem (szczególnie w Warszawie) i wiem jak to wygląda. Garstka osób, głównie świeżaków, którzy chcą żeby ktoś zvagował auto. Stara gwardia zbiera się raz na jakiś czas. Jeszcze dwa lata temu jak mieszkałem w Wawie to aut przyjeżdżało w pytę Panowie ja nie byłem..z soboty na niedzielę musiałem jechać 700 Km i w niedzielę rano byłem nieżywy Pierwszy raz jak byłem, jakieś 3 lata temu (zastanawiałem się czy montować angel eyes czy zespolone ) to było sporo aut i twarzy znanych z forum. Później coraz gorzej
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A bo do tego faktu przyczyniło się wiele c**jowch akcji
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Ja pamiętam teksty o wkupnym, podawanie nowym sprzecznych informacji o miejscu spota (jeden pisał t o r w a r, inny arkadia - jak ktoś wiedział to się śmiał ale nowi nie bardzo) etc. I ogólnie brak przywitania świerzaków. Nie każdy od razu łapie ten klimat Akurat mnie to nie dotyczyło ale rozumiem ludzi, którzy przyjeżdzali raz i już się więcej nie pojawiali.
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Pierwszy raz jak byłem, jakieś 3 lata temu (zastanawiałem się czy montować angel eyes czy zespolone ) to było sporo aut i twarzy znanych z forum. Później coraz gorzej Dokładnie teraz szału nie ma byłem parę razy...
Reggi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wiedzieli, że przyjedzie rodzyn z pod laski to nikt się nie kwapił przyjechać
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Pozatym co innego jest jak np w puławach odnosze wrażenie że tam kumple wyjeżdzają na wioske a że dumnie to spotem nazywają bo mają A4 to już inna bajka. Tu w Lublinie to wygląda tak że nikt sie tak na prawdę nie znał i dopiero na spocie sie ktoś z kims poznaje wiec nikogo bardzo nie ciągnie jak ma sytuacje jak wojci że ma troche wolnego czasu do spedzenia z rodziną zamiast jechać tylko po to by byc na spocie
paput Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 A czy ja kogokolwiek zmuszam? Krk WAWA Lodz. Nikt mi nie powie ze tam ciezko ekipe zebrac a postow wiecej niz na battalionie ale Ty buc jesteś... 69 stron... ale dużo od marca A widzisz ile osób te posty napisało? z czego znaczna część Twoja :gwizdanie: a Ty chłopczyku jesteś z Lublina? ja w Lublinie też już nie mieszkam... kultury CIE na wsi nie nauczyli?[br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 12:56_________________________________________________ Pozatym co innego jest jak np w puławach odnosze wrażenie że tam kumple wyjeżdzają na wioske a że dumnie to spotem nazywają bo mają A4 to już inna bajka. Tu w Lublinie to wygląda tak że nikt sie tak na prawdę nie znał i dopiero na spocie sie ktoś z kims poznaje wiec nikogo bardzo nie ciągnie jak ma sytuacje jak wojci że ma troche wolnego czasu do spedzenia z rodziną zamiast jechać tylko po to by byc na spocie Pozatym co innego jest jak np w puławach odnosze wrażenie że tam kumple wyjeżdzają na wioske a że dumnie to spotem nazywają bo mają A4 to już inna bajka. Tu w Lublinie to wygląda tak że nikt sie tak na prawdę nie znał i dopiero na spocie sie ktoś z kims poznaje wiec nikogo bardzo nie ciągnie jak ma sytuacje jak wojci że ma troche wolnego czasu do spedzenia z rodziną zamiast jechać tylko po to by byc na spocie akurat my dopiero na spotach sie poznalismy
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Wiedzieli, że przyjedzie rodzyn z pod laski to nikt się nie kwapił przyjechać no tak dokładnie... za to do Ciebie jak miałeś przyjechać to czerwony dywan rozkładali i witali Cię z kwiatami nie należę do osób które się krępują i czają na spotach, nawet jak gdzieś przyjadę pierwszy raz i nikogo nie znam... zbyt długo jestem na forum i zbyt wiele spotów mam za sobą. Ogólnie ludzie spoko normalnie można było pogadać, ale wcale nie jest to wzór do naśladowania jak to paput wymyśla Mi tam bardziej podoba się spot gdzie zjeżdża się większa ekipa, mamy konkretny plan itp. Nawet taki WOŚP gdzie większość czasu siedzi się u kogoś w samochodzie telepie z zimna, spisuje oświadczenie po kolizji po przejeździe przez miasto myje się samochód śniegiem, wcina grochówkę na spoilerze A2ki Jakiś Solar włazi na dach avanta i robi sobie foty a na koniec przy światełku do nieba odpala się przez cały dzień nieodpalany samochód i na zimnym pałuje do odciny [br]Dopisany: 20 Grudzień 2011, 13:24_________________________________________________ kultury CIE na wsi nie nauczyli? :polew: nie bywam zbyt często w Puławach więc nie nauczyli
Armi Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak w ramach ścisłości to oni przecież nie są z Puław :gwizdanie: No chyba, że chodzi o miejsce urodzin. Wtedy ja też jestem z Puław
pastaldo Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak w ramach ścisłości to oni przecież nie są z Puław :gwizdanie: No chyba, że chodzi o miejsce urodzin. Wtedy ja też jestem z Puław A to już puławy były jak się rodziłes? staruszku
rafalekx Opublikowano 20 Grudnia 2011 Opublikowano 20 Grudnia 2011 Tak w ramach ścisłości to oni przecież nie są z Puław :gwizdanie: No chyba, że chodzi o miejsce urodzin. Wtedy ja też jestem z Puław A to już puławy były jak się rodziłes? staruszku co? Prawa miejskie Puławy 1906 O co Ci cho?
Rekomendowane odpowiedzi