xdanielx Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kurka, jako nowy pasowałoby kiedyś się zjawić ale dziś jeszcze nie ten czas. Będę w LU i pewnie koło waszego umówionego miejsca też ale w najbliższych godzinach także szkoda:disgust: Mam nadzieję że jeszcze kiedyś się uda. Pozdrawiam i życzę udanego spotkanka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 No to juz wiem gdzie to na 20 będe:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syllwek Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Tak więc panowie myjemy audice i 20 na zlot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus85 Opublikowano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dzięki wszystkim obecnym za wspólnego spota. A poniżej kilka fotek, niestety bez statywu:kwasny:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 Heh pierwszy raz i pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choodyy Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 kiedy następny spot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 30 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 jutro jak ktos da rade wbijac na tor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Gdzie w Lublinie znajdę dobry serwis znający się na klimatyzacjach w samochodzie? Nie chodzi mi o takich specjalistów co potrafią podłączyć auto do jakiegoś kombajnu co robi wszystko automatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 A to są inni specjalisci jeszcze??? ja od 5 lat serwisuje na takiej maszynce i nie mam zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Kowi od kiedy przybrałeś pederastowy kolorek? i za co ta kara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choodyy Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 czemu u taka cisza, ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry785 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 wszyscy się opalają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Kowi od kiedy przybrałeś pederastowy kolorek? i za co ta kara? Do twarzy mu w różowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Kowi od kiedy przybrałeś pederastowy kolorek? i za co ta kara? szkoda Ci ?? :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Do twarzy mu w różowym to też... szkoda Ci ?? nom... Ciebie mi szkoda ---------- Post dopisany at 14:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:28 ---------- Kowi Kowi Kowi, wiem że tak nie umisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 rafalekx rafalekx no nie umim tak no nie:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Kowiaczku czasami nie opłaca się zapiertalać i wtedy 800 km na połowie zbiornika cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Szkoda życia na takie zamulanie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Szkoda życia na takie zamulanie:decayed: trasa W-wa -> Piotrków Tryb. nie daje możliwości żeby poszaleć Ale spokojnie dzisiaj już mam 10,6 l/100 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Zatankować ON za 3zł + spalanie 4,3 no niech będzie 5L i tak to można żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi