PiotrekS Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Spocik pierwsza klasa Musimy koniecznie ustalić jakieś "ciepłe" miejsce na zimę i możemy ruszać ze spocikami A no w porządeczku było, jeszcze brakowało kilku chłopaków z poprzednich spotów, trzeba trzeba coś ogarnąć i może z raz wybrać się gdzieś w jakieś ciepłe miejsce bez kluczyków i sieknąć po browarku. Poproszę cennik oponek na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Może być plaza -2 poziom... siekniemy po 50 gronia za godzinke i lala. cieplo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Dzięki za spocik panowie ---------- Post dopisany at 09:09 ---------- Poprzedni post napisany at 08:46 ---------- I Jednej Pani również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Panowie gdzie w Lublinie zakupie cb-radio i antenę w przystępnej cenie i wystroja mi taki zestawik? Jakie radio polecacie żeby nie męczyło ucha? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Tak spocik elegancki Ustawiamy sie w kazdy piatek o tej godzinie ? Nawet i pod ta plaza ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 w ten piatek nie dam rady... bo ide do pracy na 8 rano i zostaje do soboty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Panowie gdzie w Lublinie zakupie cb-radio i antenę w przystępnej cenie i wystroja mi taki zestawik? Jakie radio polecacie żeby nie męczyło ucha? szukaj przez allegro najtańszych tylko wybierz Lublin, często sklepy się ogłaszają. Kiedyś był dość spoko sklepik w Olimpie, ale teraz nie wiem... Jak znajdziesz coś przez allegro to pytaj czy Ci zestroją to do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Bodajże na Młyńskiej jest człowiek który ma sklep z takimi rzeczami i robi to tak jak sie należy. Mój wujek u niego wszystko robi navi, cb, radyjka itp. i odrazy stroja wszystko Panowie a gdzie moge kupic materiał na podsufitke zeby okleic na nowo ??? i jaki klej polecacie ?? bo niestety ale opadła :/ dobrze ze szyber jest to troche trzyma a ze samochod bedzie stał u malarza teraz okolo 2 tyg:( to troszke sie popracuje nad nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelooo Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 ja kupilem material w necie trend tj czy cos takiego czarny podklejony gabeczka a kleje tez maja zabraklo mi to kleilem polimerowym.czy jakos tak wiaderko za 12zl I nie przesiakal wyszlo fajnie bo I plastkiki jasne na bokach obkleilem teraz wszystko czarny srodek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Panowie a gdzie moge kupic materiał na podsufitke zeby okleic na nowo ??? i jaki klej polecacie ?? bo niestety ale opadła :/ dobrze ze szyber jest to troche trzyma a ze samochod bedzie stał u malarza teraz okolo 2 tyg:( to troszke sie popracuje nad nim Witam, ja jak w poprzednim aucie szalałem z tapicerką to kupowałem materiały w Lublinie na Zemborzyckiej, jak znajdę dokładnie adres to podam, ale mają wszystko, ceny ok, także mogę polecić. Już wiem Zemborzycka 30a firma KATEX.lublin zemborzycka 30a - Mapy Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Dzieki panowie za info a jeszcze tak sie z orientować jak to cenowo sie przedstawia ?? Kolego Gelooo a słupki wszystkie okleiłes ??? czy malowałeś coś ??? bo myslałęm nad czarnym środkiem bo ładnie wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Słupki obklejasz, malujesz elementy plastikowe. Czarny środek wyglada ładnie ale wymaga dużo cierpliwości i dokładności:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choodyy Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 a jak to jest z tym zakazem wjazdu z lpg pod plaze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Nikt nie stoi i nie sprawdza czy wjedziesz z LPG ale weźcie pod uwagę że teraz jest płatny parking pod plazą. Za free mają tylko chyba klienci cinema city i fantazy parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ustawmy sie w ten piatek tak jak ostatnio na parkingu podziemnym pod orkana i obgadamy gdzie bedzie Nasze miejsce spotkan Moze nie bedzie tak zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 po 50 groszy masz dwie pierwsze godziny, wiec nie majątek ... a w mrozy trzeba bedzie tylko tam jeździć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinekLeczna Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Haha teraz wyszlo ze szkoda mi 50 gr ;D Nie no oki jezeli kazdemu plaza pasuje to i niech bedzie to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 24 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Ustawmy sie w ten piatek tak jak ostatnio na parkingu podziemnym pod orkana i obgadamy gdzie bedzie Nasze miejsce spotkan Moze nie bedzie tak zimno To chyba najlepsza opcja będzie. Na spociku ustalimy sobie nowe miejsce zimowych spotkań i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Dziki panowie za info narazie podsufitka zostanie stara bo nie mam niestety kiedy tego zrobić żeby stanac i zrobić ale kiedys bedzie napewno czarna:) A takie pytanie mam okazje kupic komplet hamulcy przód (tarcze 288x25 zaciski jarzma ) od audi a6 c4 przerabial ktos to kiedys patrząc po Etka to numery jarzma sa te same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VPLD Opublikowano 24 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 siemka dużo was przyjeżdża na spoty? bo tak myślę żeby się wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi