Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 wypalone linie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Łap: Aceef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarusKK Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Posiada ktos nokie C5-00 ?? i moze cos o niej powiedziec ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmilAudi_LLE Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Witam Wczoraj około 19 40 widziałem czarną chyba a6 w kombi na klubowych ramkach Ktoś od nas ?? Dodam że Audi na ksenonach chyba bo na niebiesko waliło po gałach ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek233 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Motopark UŁĘŻ Witam Panowie był ktoś .spora oferta a po lotnisku fajnie pojeżdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Panowie czy moze ktos wie czy przejscie z win xp na win 7 jest trudne do zrobienia?? Chodzi mi o zachowanie ustawien , maili itp. Czytalem o czyms takim jak migracja ze niby sie da ale w teorii to wszystko sie da Robil ktos kiedys cos takiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Panowie czy moze ktos wie czy przejscie z win xp na win 7 jest trudne do zrobienia?? Chodzi mi o zachowanie ustawien , maili itp. Czytalem o czyms takim jak migracja ze niby sie da ale w teorii to wszystko sie da Robil ktos kiedys cos takiego? najlepiej to nagrać na płyte dane typu zdjecia dokumenty, adresy www po uprzednim zrzuceniu w plik html, kopia skrzynki email, ustawienia drukarek czy sieci i innych urządzeń będziesz musiał zrobic ponownie, ale to przecież tylko kreator:wink: Jelsi chodzi o sieć przez ruter to chyba nie będziesz musiał nic ustawiać, ale dla pewności wejdx sobie na strone konfiguracyjną i porób screeny ustawień, była tez gdzieś możliwosc robienia kopii ustawień sieci Reszta ustawień programów poleci, bo przeście z win xp to jakis upgrade na podmiane tylko najzwyklejszy format który zaproponuje nowy system, masz jeszcze opcje instalacji bez formatu, ale programy z XP nie będą działały tzn uruchomi je ale system ich nie bedzie widział, czyli w menu kontekstowych nie będzie zintegrowanych dunkcji z danego programu:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Kowi dobrze prawi. Nie polecam upgradeów bo nawet jak coś później działa to jakies zwiechy itp. Pokopiowac co potrzebne, zrobic format i przejść po ludzku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 można już zamawiać kalendarz klubowy: http://a4-klub.pl/kalendarzyki-kalendarze-scienne-112/kalendarz-klubowy-2013-a-253967/#post3168741 gorąco zachęcam do zakupu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jakis chetny AUDI A4 S4 B7 07r. S-LINE 3.0 TDI 311 KM (2848961521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 jakis chetny AUDI A4 S4 B7 07r. S-LINE 3.0 TDI 311 KM (2848961521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Pisz do rafalexa Może zamieni swoje CC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snajper1998 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 eee tam ten juz sie zakochal w swoim CC, zdrajca BTW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 jakis chetny AUDI A4 S4 B7 07r. S-LINE 3.0 TDI 311 KM (2848961521) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ? Pisz do rafalexa Może zamieni swoje CC już nie wiosną chciałem kupić, ale... eee tam ten juz sie zakochal w swoim CC, zdrajca BTW chciałem kupić? chciałem... nie chciałeś sprzedać? nie chciałeś... a teraz sorry winetu a jeśli chodzi o CC vs. B7 to nie zamieniłbym 2 rzeczy mi czasami brakuje w CC quattro i znaczka dobrej marki reszta jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 jezdzi ktos na stok do Chranowa moze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 jezdzi ktos na stok do Chranowa moze ? Ha w zasadzie to mam ze 20km na stok a szczerze to jeszcze nie byłem, jeśli chodzi Ci o to czy otwarty to jak najbardziej no chyba że już byłeś i pytasz dla zgromadzenia ekipy:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 nie bylem ale wiem ze otwarty bo na stronie sledze. Myslalem zeby wlasnie zapytac czy nikt sie nie wybiera np. dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 No to pytaj, pytaj ja to odpadam od razu bo druga zmiana w robocie, ale powodzonka w zebraniu ekipy:thumbup1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 Koledzy orientujecie się w Lublinie nad firmami wymieniającymi szyby? Oprócz Hanesco bo te znam ale mają dośc drogo. Najlepiej jakas gdzie mają dostęp do uzywanych szyb. Nie będe jeździł długo chyba tym autkiem więc nie będe robił inwestycji w nówkę Potrzebuje zmienic przednia bo pękła od uderzenia wycieraczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 no to jedzie ktos na stok do Chrzanowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 ja jesli chodzi o sporty zimowe jestem upośledzony więc się nie piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi