Kowi87 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Moze ktos sie dołaczy do nas http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/vag-radom-zakonczenie-sezonu-286857/#post3799996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Może ktos sie do nas dołaczy http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/vag-radom-zakonczenie-sezonu-286857/#post3799996 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Moze ktos sie dołaczy do nashttp://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/vag-radom-zakonczenie-sezonu-286857/#post3799996 z Lublina z tego co wiem jedzie jakas ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekAJM Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 rok czasu bez wiekszego spota .... może w związku ze zblizającymi sie długimi wieczorami zimowymi pomyslimy o jakims spotkaniu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 29 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 rok czasu bez wiekszego spota .... może w związku ze zblizającymi sie długimi wieczorami zimowymi pomyslimy o jakims spotkaniu ? Możemy coś pomysleć. Jak mnie żona puści to przyjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 rok czasu bez wiekszego spota .... może w związku ze zblizającymi sie długimi wieczorami zimowymi pomyslimy o jakims spotkaniu ? Możemy coś pomysleć. Jak mnie żona puści to przyjadę A jak nie puści to we dwoje w auto, czyli i tak przyjedziesz:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 rok czasu bez wiekszego spota .... może w związku ze zblizającymi sie długimi wieczorami zimowymi pomyslimy o jakims spotkaniu ? Możemy coś pomysleć. Jak mnie żona puści to przyjadę A jak nie puści to we dwoje w auto, czyli i tak przyjedziesz:decayed: To juz musiałbym we troje ale maluszek ma 3 miesiące i troche za mały na spoty (wyrywałby Wasze dziewczyny) Ale jeśli by to było w tym tyg lub za 2 tyg to żona z małym będzie u mamusi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To juz musiałbym we troje ale maluszek ma 3 miesiące i troche za mały na spoty (wyrywałby Wasze dziewczyny) Ale jeśli by to było w tym tyg lub za 2 tyg to żona z małym będzie u mamusi Niech się inni wypowiadają, ja obecnie jestem bez kółek i nie wiem kiedy wrócą, może do końca tygodnia:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To juz musiałbym we troje ale maluszek ma 3 miesiące i troche za mały na spoty (wyrywałby Wasze dziewczyny) Ale jeśli by to było w tym tyg lub za 2 tyg to żona z małym będzie u mamusi Niech się inni wypowiadają, ja obecnie jestem bez kółek i nie wiem kiedy wrócą, może do końca tygodnia:facepalm: To co wymodziłeś że bez kółek jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdanielx Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To co wymodziłeś że bez kółek jesteś? Się uszczelka wypierdziała pod głowicą, więc wiadomo co, a że tyle rozbierania to i inne rzeczy przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 No tak ale w razie co zawsze ktos Cię może zgarnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medik Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Panowie gdzie przyciemnie szyby bez rozbierania tapicerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 3 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jak się zbierze trochę ludzi to i ja mógłbym wpaść, jeśli byłoby to w weekend ---------- Post dopisany 03-10-2013 at 19:36 ---------- Poprzedni post napisany 30-09-2013 at 17:04 ---------- ....czyli temat umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominos993 Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 no ja bym był chętny, ale widac że temat trup ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 jakby co to ja tez chetny o ile mi się uda być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 5 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Trzeba inny zalozyc, co kazdy by zobaczyl zbierac sie, bo w koncu samochod umylem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Jak tam pany u was spociki wyglądają? od poniedziałku do czwartku siedze w rejonach to może bym sie przyjechał przywitac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Nie wyglądają, bo ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nie wyglądają, bo ich nie ma chyba zeby jakieś zakończenie sezonu walnąć póki jeszcze ciepło jest i letni setup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To zbierz ludzi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi