pawel212333 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ok a ten spot to w następną niedziele? będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) no i w końcu się ktoś bierze za organizację spotu a4-klub w lublinie. ja też postaram się być, a jak nie teraz to następnym razem na 100%. Edytowane 31 Maja 2015 przez robitl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viruslu63 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 I ja postaram się przyjechać zapoznać osobiście ze środowiskiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ok a ten spot to w następną niedziele? będziesz postaram sie byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 no i w końcu się ktoś bierze za organizację spotu a4-klub w lublinie. ja też postaram się być, a jak nie teraz to następnym razem na 100%. i mam nadzieje że będzie nas coraz więcej i kto się jeszcze pisze na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 ja odpadam nie bede mial auta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Szkoda ale czasem i tak bywa no ciekawe jaka będzie frekwencja na spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ja się melduje na bank kolegę M@rcinLBN kojarzę chyba z forum KA , wpadaj i prezentuj b7 bo jak na razie na jednym spocie z KA w zeszłym roku to widziałem bordowe Toledo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Ja się melduje na bank kolegę M@rcinLBN kojarzę chyba z forum KA , wpadaj i prezentuj b7 bo jak na razie na jednym spocie z KA w zeszłym roku to widziałem bordowe Toledo Tak to ja . Na 99,9% będę Edytowane 5 Czerwca 2015 przez M@rcinLBN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Również będę Na bieżąco będę aktualizował informacje o najbliższym spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 Ok wiadomo że trzeba aktualizować i podawać jak ktoś Nowy przybędzie na lubelskim forum i pielęgnować takie spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul87 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Kurde późno trochę. Nie lepiej okolice południa? [emoji2] [emoji2] Edytowane 6 Czerwca 2015 przez soul87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Nie bardzo przecież o 17 jest jeszcze dzień biorę aparat parę fotek się pstryknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 I o 14 grają Tytani Lublin na bocznym boisku areny, wiec akurat parking zrobi się luzniejszy o 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 I o to właśnie chodzi bo tak będzie zapchany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 a ja pracuję ....fak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 A do której pracujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 niestety siedzę w delegacji ...więc nie dam rady a chciałem na najbliższy wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 To przyjedzi na następny chętnie przy witamy kolegę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal88 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 będę obserwował sprawy:D na bierząco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi