pawel212333 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 No to fakt hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dziś w końcu znalazłem trochę czasu żeby przy samochodzie posiedzieć. I wreszcie zobaczyłem co tak bardzo (za bardzo) obniża moją A4, i okazało się ze mam gwint FK... Trochę mi nie pasuje na moje drogi, za miękki, może ktoś chętny na odkupienie we wrześniu? [emoji2] [emoji2] [emoji2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) Jaka stosowana jest żarówka postojowa przednia w b6? U mnie coś takiego: Rozszyfrowalem tylko 12V 10W wie ktoś może dokładniej jaka to żarówka? wysłane z Commodore 64 Edytowane 26 Czerwca 2015 przez lucjan0681e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 H6W ->http://atmil.pl/-zarowki-c-1454.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzięki wielkie. Nigdy się z taką nie spotkałem. A wujek Google w zapytaniu o pozycję b6 milczał wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 miękki gwint to śmietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damlew93 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Wiem właśnie, ale kupilem juz z takim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 No to raczej allegro może ktoś kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 ma ktoś miernik lakieru pożyczyć jutro do poniedziałku, za %?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pisał ci kolega w sprawie audi jedziesz do Łęcznej a wybierasz się może na ryby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozkA4 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Witam Udało się dzisiaj znależć trochę czasu i przetestowac polecane przez was na ostatnim spocie BSD,sigmę i rotona godz 6 rano myjemy autko.. Na pierwszy ogień poszedł Roton. (niestety zapomnialem zrobić zdjęcia krwawienia ) ale uwierzcie ze mało krwawiło (pytanie czy dobrze czy zle) Felgi wyczysciło ale nie do końca. Powtórze zabieg jak będe sciagał koła i ogarne felgi z wewnatrz. Wielki minus za zapach. Jak widać na zdjęciu powyżej Sigma daje efekt "mokrej opony" i chyba o to chodzi. Zobaczymy ile poleży na oponie. Kropelkowania nie mialem okazji zobaczyć. Szkoda troche że jest taki tłusty. Plus za zapach No i doczekał sie bardzo polecany BSD. Duzo o nim nie napisze bo jeszcze nie umyłem auta po nałozeniu i nie widziałem efektu (fluffy był mokry, więc nie mialbym go czym wytrzec.) Powiem tyle. Jest szorstki i ciezko sie go dociera. Kilka fotek po zabawie. Przy okazji wymienione przewody podcisnieniowe bo były w opłakanym stanie i wymiana N75 bo sie rozkleił Wybaczcie za jakość zdjęć, ale robione telefonem. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez BrzozkA4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Podoba mnie sie! wysłane z Commodore 64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Po uzyciu tego rotona felgi calkiem inaczej wygladaj, czyste az inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 bardzo ładnie, mogłeś wspomóc Rotona pędzelkiem i powinno do końca doczyścić ja właśnie wróciłem z Weselicha, zabawa przednia do 4 rano, blisko 400km za mną, ale straty są dojeżdżając do Garwolina dostałem sporym kamykiem z pod kół busa jadącego przede mną, efekt to ładnie rozwalona szyba przednia na wysokości dokładnie mojego wzroku od razu w Lublinie pojechałem do Hanesco i odprysk zalany żywicą i zabezpieczony przed dalszym pękaniem, ale i tak zaczynam szukać ori nówki szyby z czujnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Na pierwszy ogień poszedł Roton. (niestety zapomnialem zrobić zdjęcia krwawienia ) ale uwierzcie ze mało krawiło (pytanie czy dobrze czy zle) Felgi wyczysciło ale nie do końca. Powtórze zabieg jak będe sciagał koła i ogarne felgi z wewnatrz. Wielki minus za zapach.Jest szorstki i ciezko sie go dociera. Zwykle wszystkie tego typu środki do felg śmierdzą okropnie ale w porównaniu do IronX'a czy ABDL Vampire, zapach Rotona jeszcze "ujdzie" Co do BSD, tak lakier po nim staje się strasznie tępy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 bardzo ładnie, mogłeś wspomóc Rotona pędzelkiem i powinno do końca doczyścić ja właśnie wróciłem z Weselicha, zabawa przednia do 4 rano, blisko 400km za mną, ale straty są dojeżdżając do Garwolina dostałem sporym kamykiem z pod kół busa jadącego przede mną, efekt to ładnie rozwalona szyba przednia na wysokości dokładnie mojego wzroku od razu w Lublinie pojechałem do Hanesco i odprysk zalany żywicą i zabezpieczony przed dalszym pękaniem, ale i tak zaczynam szukać ori nówki szyby z czujnikiem mi też robili w hanesco a ile zapłaciłeś pisze się ktoś na przyciemnienie szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 80 zł. u nich zostawiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel212333 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 to dobrze że tylko 80 zł a nie więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan024 Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 (edytowane) Witam, wiem że spot dopiero 5go, ale może ktos reflektowalby na mini spocik dzisiaj. Pojeździć trochę po miescie, zjeść coś Edytowane 28 Czerwca 2015 przez banan024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi